Adventi vásárok Prágában 2017


Advent, egy újabb indok, hogy Prágába látogassunk

Élvezze Prága egyedülálló karácsonyi hangulatát a belvárosában.

Karácsonyi Vásár az Óvárostéren

Karácsonyi vásárárok szinte minden sarkon találhatóak  Prágában, de a legnagyobb és a legismertebb Karácsonyi Vásár idén is az Óvárostéren kerül megrendezésre  2017. december 2. és 2018. január 6. között. Európa 10 legszebb vására között jegyzett Prágai Adventi- és Karácsonyi Vásár évente 3-400 ezer turistát vonzó esemény, mely a forralt bor és a kürtöskalács mellett a legjobb hely arra, hogy kikapcsolódjunk, lazítsunk, kipihenjük az őszi fáradalmakat, stresszes munkahelyi hónapokat a nyári szabadság után.

Persze amikor már lejártuk lábunkat, kellően elfáradtunk, a legjobb dolog lesz beülni egy közeli étterembe, egy knédlis káposztás ételkülönlegeségre és néhány korsó kiváló minőségű cseh sörre.

• Dátum: 2017. december 2. és 2018. január 6.

• Nyitvatarás: 9-től 22 óráig

• Cím: Óváros, Staroměstské náměstí, 110 00, Prága

 

További kisebb, de hasonlóan hangulatos, kicsit kisváros jellegű karácsonyi vásárokba is belebotolhatunk Prágában a következő helyeken:

• Vencel tér (Václavské náměstí)

• Havel tér (Havelské náměstí)

• Béke tér (Náměstí Míru)

• Köztársaság tér (Náměstí Republiky)

 

Adventi vásárok, olcsó, kedvezményes szállás ajánlatokkal!

Adventi vásárok Prágában

Az alacsonyabb, szezonon kívüli hotel és apartman árak, adnak ég egy okot, hogy adventkor rászánjuk magunkat egy kis prágai kiruccanásra. Szállások akár 70%-al olcsóbban, mint szeptemberben, vagy októberben. Nézzenek körül szállásajánlataink között, amelyeket online is le lehet foglalni.

Prágai olcsó szállások

Prágai apartmanok

Prágai szállodák

 Kedvezményes 3 órás idegenvezetés Decemberben!

Adventi vásárok Prágában

Rövid belvárosi séta majd sörözés vacsora a belvárosban.

Idegenvezetést akár rögtön megérkezés utánra is lehet tervezni. Felkerekedünk megismerni a várost. Megismerkedünk a legfontosabb látnivalókkal, próbálunk eligazodni az Óváros szűk kis utcáin, megnézzük a Károly hidat s majd egy előre, megegyezés szerint lefoglalt sörözőben, megismerkedünk a a cseh sörök fajtáival. Ezután az idegenvezető, segít az ételek rendelésében. További info: mail vagy kapcsolat

Az esti séta és sörkostolás kb 3 órát tart .

Az esti prágai idegenvezetés 60 EUR / 3 óra 

Utazászservezők részére

Szükségetek van egy megbízható helyi kapcsolatra, aki segít kialakítani, megszervezni a programot, ismeri a szállásokat, éttermeket, sörgyárakat. Beszéli a cseh nyelvet? Több mint 10 éve van a pályán. Forduljatok hozzánk bizalommal, állandóan elérhetőek vagyunk.

További információ

Prágai csapatépítés cégeknek

Céges utak, csapatépítő jutalom utak, konferenciákra, kiállításokra, szakmai gyakorlatra érkezőknek segítünk, nem csak szállásfoglalásban, hanem, fordításban, kiegészítő programok szervezésében, transzfer szolgáltatásban, belépőjegyek biztosításában és minden másban.

További információ

Osztálykirándulás Prágába

Prágai osztálykirándulás nem megvalósíthatatlan.Egyetemistáknak, kollégiumi sörtúrák szervezése, tanároknak tantestületi kirándulás szervezése. Szállások akár nagyon olcsón, kollégiumi szobákban.

További információ

Magyar elérhetőség

 • Telefon:
  (+420)-777-84-75-56
 • Email:
  info@pragaclub.hu
 • Levelezési cím:
  Černomořská 2,
 • 101 00 Praha 10
  Csehország