Idegenvezetés Brnóban, magyar nyelven, Brnóban élő magyarok segítségével!


Brnói idegenvezetés! Egyénre szabott rugalmas programok és útvonalakkal! Megfizethető áron!

 

Akár Brno az úti cél, vagy csak átutazóban vagytok Prága felé, vagy éppen hazafelé, érdemes helyi, magyarul beszélő, brnói idegenvezetőt kérni, hogy a lehető legtöbb látnivalóhoz és információhoz jussatok, az itt tartózkodásotok alatt.

Brno, ami szinte félúton helyezkedik el Prága és Budapest között, tökéletes állomás, hogy megálljatok egy 3-4 órás pihenőre, illetve a környező látnivalókat is belevéve, Brno egy jó kis hétvégi kiruccanás célpontja is lehet.

A több mint 15 éves tapasztalatunkat kamatoztatva, rugalmas programokat és útvonalakat ajánlunk Brnóba érkezőknek, legyen az egy néhán yórás megálló vagy egy egész hétvégi program. Célunk, hogy Brnóban, az idegenvezetőinkkel eltöltött idő , szórakoztatóan tartalmas, és minden igényt kielégítő legyen.

Miben különbözünk a legtöbb brnói idegenvezetőtől? Miért válasszál minket, ha Brnóban jársz?

Nagy súlyt fektetünk, hogy az elvárások szerint mélyedjünk el az évszázados történelmi és építészeti látnivalók között. Nem célunk mindenáron mindent megmutatni. A legfontosabb történelmi látnivalók mellett, törekszünk megmutatni a helyi specialitásokat, kedvenc éttermeinket, sörözőinket, helyiek által is szeretett kisboltokat, mellékutcácskákat, parkokat is.

 

Szolgáltatásaink Brnóba érkezők részére

-Egyénre vagy csoportra szabott, brnói magyar nyelvű idegenvezetés, megfizethető áron

Brnói sörgyár és brnói sörfőzde látogatások, sörtúrák szervezése és lebonyolítása

Kedvezményes brnói szállások közvetítése és foglalása, csoportok részére

Teljes körű brnói programszervezés és lebonyolítás egyénileg utazóknak és csoportok részére

 

Instant Brno - 4 órás idegenvezetés

4 órás lendületes és nagyon vidám brnói városnézés alatt, megmutatjuk Brno legfontosabb nevezetességeit, rejtett látnivalóit. Rengeteg hasznos információt és tudást adunk, nemcsak Brno városáról, de Csehországról a cseh emberekről, amelyekre még évekkel később is kellemesen fogtok visszaemlékezni. Megmutatjuk a Szent Jakab templomot mely egyik legbizarrabb látványossága a templom és a tér alatti pincerendszer mely több mint 50 ezer, a középkori járványokban és a harmincéves háborúban elhunyt polgár földi maradványait őrzi. Egy ugyancsak bizarr látnivaló is a mumifikálódott testeket őrző kapucinus templom is minden esetben az utunkba ejtjük. Ezután egy pohár sör segítségével kerülünk vissza a jelenbe, még akkor is, ah a sörfőzésnek évszázados hagyományi vannak Brnóban is. Garantáljuk, hogy a 4 órás idegenvezetés, nagyon jó hangulatban villám gyorsan el fog telleni. Mindenkinek és minden korosztálynak nyugodt szívvel ajánljuk.

 

Basic Brno - 6 órás idegenvezetés

A 6 órás brnói városnézés, akiknek egy picit több idejük van Brnóban tartózkodni. Hasonlóan a 4 órás idegenvezetéshez, a 6 órás idegenvezetés is egy vidám lendületes programot ígér. A 4 órás idegenvezetésnél említett bizarr látnivalók mellett, további látnivalók megtekintésére lesz lehetőség az extra két órának köszönhetően. Ez megegyezés szerint lehet egy újabb földalatti labirintus, például a a földalatti Brno, a Brnӗnské podzemi, amely egy vezetett túra keretében mutatja be Brno főtere alatti labirintust, ahol alkimista műhelytől kezdve a börtönkiállításon át a pincerendszer élelmiszer tároló funkcióig sok mindent láthatunk, de akár egy titkos atombunkerbe is be tudunk menni. Akik szeretnének a föld felszínén maradni, és maximum egy sörpincébe mennének le, azoknak sem okozunk csalódást, a Starobrnoi sörgyárat vagy egy helyi sörfőzdét is meglátogathatunk. Mindenkinek és minden korosztálynak nyugodt szívvel ajánljuk.

 

Full Brno - 8 órás idegenvezetés

8 órás brnói városnézés, akiknek Brno és környéke az úti cél! Remek alkalom, hogy eltöltsünk együtt egy tartalmas szép napot Brnóban és környékén. Természetesen nem maradhatnak ki a legfontosabb a már említett látnivalók, viszont lesz lehetőség megnézni Špilberk hírhedt várát, vagy a világörökség részeként számon tartott modern Villa Tugendhat-ot is. Külün kérésre, a Punkva-barlang illetve a Macocha-szakadék meglátogatását is a programba iktatjuk.

 

Brno csoportoknak

Csoportok részére brnói idegenvezetés, programszervezés. Előfoglalás a brnói sörvillamosra, a Brno melletti Punkva-barlangba illetve a Macocha-szakadékhoz jegyek biztosítása (Kisvasút, Felvonó, Csónak). A starobrnoi sörgyárlátogatás és sétahajózási lehetőségek.

 

Brno idegenvezetések legfontosabb részletei

 • Az idegenvezetés időpontja

  Az idegenvezetés időpontja bármikor lehet, délelőtti, délutáni vagy akár esti kezdéssel, az év bármely napján. Amennyiben ünnepnapokon utaztok, vagy hosszú hétvégére érkeztek Brno-ba, ajánljuk minél hamarabb foglaljátok le az idegenvezetést, hogy biztosan legyen a kérésetekhez megfelelő idegenvezető.

  Kinek ajánljuk

  Minden korosztálynak és minden érdeklődési körnek egyaránt. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy az összes általunk kínált idegenvezetés teljesen személyre vagy csoportra szabott. Természetes, hogy nem mindenkit egyformán érdekelnek a középkori történelem, a barokk vagy a szentek történeti. Van aki mindent látni akar, van aki inkább sörös, kávés pihenőket beiktatva szeretné élvezni Brno pezsgését! Helyi idegenvezetőink, minden igényt kielégítenek!

  Milyen nyelveken érhető el az idegenvezetés

  Magyar, Angol,

   

Maga az idegenvezetés

 • A nagy találkozás

  Minden felkérés esetén, mindenkivel felvesszük a kapcsolatot, hogy az elvérésok mellett a leehető legjobb találkozási pontot is megbeszéljük A találkozás egy előre megbeszélt helyen, lehet, mint például a szálláshely, városközpont, vagy villamos megálló.

  A program

  Rövid bemutatkozás után, a már előre leegyeztetett programot, röviden átbeszélve, esetleg kérésre változtatva rajta megkezdődig a személyre szabott városnéző program.

  Kis pihenő

  Eljön mindig egy holt pont, amikor akarva akaratlanul, már kezd az agy fáradni, a sok látni és hallani valótól. Ez viszont egy remek lehetőség, hogy beüljünk egy korsó sörre/kávéra/forralt borra valahová, hogy a rövid pihenő után újult erővel vágjunk neki a folytatásnak

  A nagy búcsúzás

  Mikor a programnak vége, eljön az idő a nagy búcsúzásnak. A sok elhangzott információ és megtekintett látnivaló, garantáltan egy életre szóló élményt nyújtott, amit már csak fel kell dolgozni. Hol máshol ha nem egy jó kis étteremben vagy sörözőben. Kérésre szívesen segítünk olyan helyet találni amely biztosan megéri az árát.

   

   

Anyagiak

•Instant 4 órás Brno idegenvezetés 80 EUR + 5 EUR/fő

•Basic 6 órás Brno idegenvezetés 120 EUR + 5 EUR/fő

•Full 8 órás Brno idegenvezetés 160 EUR + 5 EUR/fő

•Csoportok részére (15 fő vagy annál több) Vegyed fel felünk a kapcsolatot, csoportra szabott árajánlatot küldünk.Idegenvezetés rendelése


Neved:

Email címed:

Telefon számod:


Szeretnéd, hogy felvegyük veled a kapcsolatot telefonon:

Igen:
Nem:

Idegenvezetés kiválasztása


Hányan lesztek


Message


Utazászservezők részére

Szükségetek van egy megbízható helyi kapcsolatra, aki segít kialakítani, megszervezni a programot, ismeri a szállásokat, éttermeket, sörgyárakat. Beszéli a cseh nyelvet? Több mint 10 éve van a pályán. Forduljatok hozzánk bizalommal, állandóan elérhetőek vagyunk.

További információ

Prágai csapatépítés cégeknek

Céges utak, csapatépítő utak, konferenciákra, szakmai gyakorlatra érkezőknek segítünk, nem csak szállásfoglalásban, hanem, fordításban, kiegészítő programok szervezésében, transzfer szolgáltatásban, belépőjegyek biztosításában és minden másban.

További információ

Iskolai kirándulás Prágába

Prágai osztálykirándulás ma már nem megvalósíthatatlan. Középiskoláknak, egyetemistáknak, kollégiumi sörtúrák szervezése, tanároknak tantestületi kirándulás szervezése. Szállások akár nagyon olcsón, kollégiumi szobákban.

További információ

Magyar elérhetőség

 • Telefon:
  (+420)-777-84-75-56
 • Email:
  info@pragaclub.hu
 • Levelezési cím:
  Černomořská 2,
 • 101 00 Praha 10
  Csehország