Idegenvezetés Cesky Krumlov


Krumlov idegenvezetés! Egyénre szabott rugalmas programok és útvonalakkal! Megfizethető áron!

 

Cesky Krumlov mesebeli város mézeskalács házakkal, festett falú várral Prága mellett a legnépszerűbb turistacélpont Csehországban. Legyen Cesky Krumlov és környéke az úti cél, vagy csak átutazóban vagytok Prága felé, érdemes helyi, magyarul beszélő, krumlovi idegenvezetőt kérni, hogy a lehető legtöbb látnivalóhoz és információhoz jussatok, az itt tartózkodásotok alatt.

Cesky Krumlov a Moldva folyó kettős kanyarulatának partján, Csehország egyik leglátogatottabb turisztikai célpontja. Történelmi negyedét az UNESCO 1992. december 13-án a Világörökség részének nyilvánította. Cesky Krumlov egy jó kis hétvégi kiruccanás célpontja is lehet.

A több mint 15 éves tapasztalatunkat kamatoztatva, rugalmas programokat és útvonalakat ajánlunk Cesky Krumlovba érkezőknek, legyen az egy néhán órás megálló vagy egy egész hétvégi program. Célunk, hogy Cesky Krumlovban, az idegenvezetőinkkel eltöltött idő , szórakoztatóan tartalmas, és minden igényt kielégítő legyen.

Miben különbözünk a legtöbb cesky krumlov-i idegenvezetőtől? Miért válasszál minket, ha Brnóban jársz?

Nagy súlyt fektetünk, hogy az elvárások szerint mélyedjünk el az évszázados történelmi és építészeti látnivalók között. Nem célunk mindenáron mindent megmutatni. A legfontosabb történelmi látnivalók mellett, törekszünk megmutatni a helyi specialitásokat, kedvenc éttermeinket, sörözőinket, helyiek által is szeretett kisboltokat, mellékutcácskákat, parkokat is.

 

Szolgáltatásaink Cesky Krumlovba érkezők részére

-Egyénre vagy csoportra szabott, krumlovi, magyar nyelvű idegenvezetés, megfizethető áron

Cesky Krumlovi sörgyár és környező sörfőzde látogatások, sörtúrák szervezése és lebonyolítása

Kedvezményes Cesky Krumlovi szállások közvetítése és foglalása, csoportok részére

Teljes körű Cesky Krumlovi programszervezés és lebonyolítás egyénileg utazóknak és csoportok részére

 

Instant Cesky Krumlov - 4 órás idegenvezetés

4 órás lendületes és nagyon vidám Cesky Krumlovi városnézés alatt, megmutatjuk Cesky Krumlov legfontosabb nevezetességeit, rejtett látnivalóit. Rengeteg hasznos információt és tudást adunk, nemcsak Cesky Krumlov városáról, de Csehországról a cseh emberekről, amelyekre még évekkel később is kellemesen fogtok visszaemlékezni. Megmutatjuk a krumlovi Várkastélyt és a várkastély belső termeit. Átjárjuk a várudvarokat és felfedezzük a várkertet a barokk színházat. Teszünk egy belvárosi sétát a városközpontban a Szent vítus templom környékénél, és persze útba is ejtjük a sörgyárat és más múzeumokat, ahová igény szerint be is megyünk. Ezután egy pohár sör segítségével kerülünk vissza a jelenbe, még akkor is, ah a sörfőzésnek évszázados hagyományi vannak Cesky Krumlovban is. Garantáljuk, hogy a 4 órás idegenvezetés, nagyon jó hangulatban villám gyorsan el fog telleni. Mindenkinek és minden korosztálynak nyugodt szívvel ajánljuk.

 

Basic Brno - 6 órás idegenvezetés

A 6-8 órás brnói városnézés, akiknek egy picit több idejük van Cesky Krumlovban tartózkodni. Hasonlóan a 4 órás idegenvezetéshez, a 6 illetve a 8 órás idegenvezetés is egy vidám lendületes programot ígér. A már említett 4 órás cesky krumlovi idegenvezetés mellé, van lehetőség, Cesky krumlovon kívüli látnivalók megtekintésére is és ezt összevonni egy Cesky Krumlov városi idegenvezetéssel. Az egyik legnépszerűbb, Ceské Budejovice illetve a Budweiser sörgyár látogatás vagy Hluboká nad Vltavou , Kastélylátogatás.

 

Cesky Krumlov csoportoknak

Csoportok részére brnói idegenvezetés, programszervezés. Előfoglalások, asztalfoglalások, sörgyárlátogatások.

 

Brno idegenvezetések legfontosabb részletei

  • Az idegenvezetés időpontja

    Az idegenvezetés időpontja bármikor lehet, délelőtti, délutáni vagy akár esti kezdéssel, az év bármely napján. Amennyiben ünnepnapokon utaztok, vagy hosszú hétvégére érkeztek Cesky Krumlov-ba, ajánljuk minél hamarabb foglaljátok le az idegenvezetést, hogy biztosan legyen a kérésetekhez megfelelő idegenvezető.

    Kinek ajánljuk

    Minden korosztálynak és minden érdeklődési körnek egyaránt. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy az összes általunk kínált idegenvezetés teljesen személyre vagy csoportra szabott. Természetes, hogy nem mindenkit egyformán érdekelnek a középkori történelem, a barokk vagy a szentek történeti. Van aki mindent látni akar, van aki inkább sörös, kávés pihenőket beiktatva szeretné élvezni Brno pezsgését! Helyi idegenvezetőink, minden igényt kielégítenek!

    Milyen nyelveken érhető el az idegenvezetés

    Magyar, Angol,

     

Maga az idegenvezetés

  • A nagy találkozás

    Minden felkérés esetén, mindenkivel felvesszük a kapcsolatot, hogy az elvérésok mellett a leehető legjobb találkozási pontot is megbeszéljük A találkozás egy előre megbeszélt helyen, lehet, mint például a szálláshely, városközpont, vagy villamos megálló.

    A program

    Rövid bemutatkozás után, a már előre leegyeztetett programot, röviden átbeszélve, esetleg kérésre változtatva rajta megkezdődig a személyre szabott városnéző program.

    Kis pihenő

    Eljön mindig egy holt pont, amikor akarva akaratlanul, már kezd az agy fáradni, a sok látni és hallani valótól. Ez viszont egy remek lehetőség, hogy beüljünk egy korsó sörre/kávéra/forralt borra valahová, hogy a rövid pihenő után újult erővel vágjunk neki a folytatásnak

    A nagy búcsúzás

    Mikor a programnak vége, eljön az idő a nagy búcsúzásnak. A sok elhangzott információ és megtekintett látnivaló, garantáltan egy életre szóló élményt nyújtott, amit már csak fel kell dolgozni. Hol máshol ha nem egy jó kis étteremben vagy sörözőben. Kérésre szívesen segítünk olyan helyet találni amely biztosan megéri az árát.

     

     

Anyagiak

•4 órás Cesky Krumlov idegenvezetés 150 EUR + 5 EUR/fő

•Basic 6 Cesky Krumlov idegenvezetés 170 EUR + 5 EUR/fő

•Full 8 órás Cesky Krumlov idegenvezetés 190 EUR + 5 EUR/fő

•Csoportok részére (15 fő vagy annál több) Vegyed fel felünk a kapcsolatot, csoportra szabott árajánlatot küldünk.Idegenvezetés rendelése


Neved:

Email címed:

Telefon számod:


Szeretnéd, hogy felvegyük veled a kapcsolatot telefonon:

Igen:
Nem:

Idegenvezetés kiválasztása


Hányan lesztek


Message


Utazászservezők részére

Szükségetek van egy megbízható helyi kapcsolatra, aki segít kialakítani, megszervezni a programot, ismeri a szállásokat, éttermeket, sörgyárakat. Beszéli a cseh nyelvet? Több mint 10 éve van a pályán. Forduljatok hozzánk bizalommal, állandóan elérhetőek vagyunk.

További információ

Prágai csapatépítés cégeknek

Céges utak, csapatépítő utak, konferenciákra, szakmai gyakorlatra érkezőknek segítünk, nem csak szállásfoglalásban, hanem, fordításban, kiegészítő programok szervezésében, transzfer szolgáltatásban, belépőjegyek biztosításában és minden másban.

További információ

Iskolai kirándulás Prágába

Prágai osztálykirándulás ma már nem megvalósíthatatlan. Középiskoláknak, egyetemistáknak, kollégiumi sörtúrák szervezése, tanároknak tantestületi kirándulás szervezése. Szállások akár nagyon olcsón, kollégiumi szobákban.

További információ

Magyar elérhetőség

  • Telefon:
    (+420)-777-84-75-56
  • Email:
    info@pragaclub.hu
  • Levelezési cím:
    Černomořská 2,
  • 101 00 Praha 10
    Csehország