Prágai szállás, idegenvezetés

Szállásfoglalás, idegenvezetés magyar vendégek és csoportok részére.

Irodáknak, utazás szervezőknek


Utazási irodáknak, utazás szervezőknek

Prágai szállások, szállásfoglalás:

Nincs is annál rosszabb, mint amikor a fárasztó egész napos Prágába való utazás és teljes program után, a csoport megérkezik a szállásra, és egészen más várja, mint amit meghirdettek. Hosszú bejelentkezési procedúra, nem olyan a szoba, mint az interneten a szállásadó honlapján, nincs elég meleg, vagy a szoba túl meleg. Nincs internet, a szoba lelakott… Idegenvezetőként, hányszor hallani, úgyis csak aludni jövünk ide. Innentől már nagyon nehéz az utasok bizalmát visszaszerezni. Sokkal jobb azt hallani vissza, minden szuper, jó érzés, hogy törődtek velünk! Amit mi ajánlunk a szállásfoglalás és szállás közvetítése mellett: személyes kapcsolatfelvétel a szállásadóval, minden egyes foglalás esetén. Utazás előtti utas-névsor és szobaelosztás ellenőrzése, jelentősen meggyorsítva így a bejelentkezést, illetve megbeszélés szerint, személyes segítés a bejelentkezéskor, szobákban ajándékcsomagok, virágok, prospektusok elhelyezése. Esti programok szervezése: filmvetítés, beszélgetések, koncertek, zene szervezése.

 

Éttermi helyfoglalás:

Igény és az anyagi elvárások szerint, a legjobb étterem vagy söröző kiválasztása, a legjobb menüvel ebédre és vacsorával. Tapasztalt idegenvezetőként ismerős a szituáció, amikor az idegenvezetés alatti ebédszünetben, vagy a fárasztó egész napos prágai városnézés után, 25-30 ember kérdezi hová érdemes beülni egy ebédre, vagy vacsorára és a válasz ahol van még hely. Prága belvárosában, foglalás nélkül csoportoknak szinte lehetetlen szabad helyet találni ebédre vagy vacsorára. De ezért van a Prága Club, hogy ezt is előre megszervezze.

 

Programszervezés, idegenvezetés, csoportkísérés:

Természetesen, az a legkevesebb, hogy segítünk megszervezni a programot percről percre. Nincsenek akadályok. Szerveztünk már mindent, amit el lehet képzelni: zarándok utat, istentiszteletet, legénybúcsút, 3 napos céges kirándulást, jutalom utat, koncerteteket, esküvőt, sörtúrát, kincskeresést, jelmezes interaktív túrát szervezett már.Idegenvezetés mellett ajánljuk utazás szervezőknek, csoportkísérő szolgáltatásunkat. Egy személy, aki mindig a csoporttal van, beszél csehül, segít mindenben, pénzváltásban, eligazításban, fordításban. Stb.

Írjatok, és mi felvesszük a kapcsolatot veletek telefonon.

Kapcsolat

 

Utazászservezők részére

Szükségetek van egy megbízható helyi kapcsolatra, aki segít kialakítani, megszervezni a programot, ismeri a szállásokat, éttermeket, sörgyárakat. Beszéli a cseh nyelvet? Több mint 10 éve van a pályán. Forduljatok hozzánk bizalommal, állandóan elérhetőek vagyunk.

További információ

Prágai csapatépítés cégeknek

Céges utak, csapatépítő utak, konferenciákra, szakmai gyakorlatra érkezőknek segítünk, nem csak szállásfoglalásban, hanem, fordításban, kiegészítő programok szervezésében, transzfer szolgáltatásban, belépőjegyek biztosításában és minden másban.

További információ

Iskolai kirándulás Prágába

Prágai osztálykirándulás ma már nem megvalósíthatatlan. Középiskoláknak, egyetemistáknak, kollégiumi sörtúrák szervezése, tanároknak tantestületi kirándulás szervezése. Szállások akár nagyon olcsón, kollégiumi szobákban.

További információ

Magyar elérhetőség

 • Telefon:
  (+420)-777-84-75-56
 • Email:
  info@pragaclub.hu
 • Levelezési cím:
  Černomořská 2,
 • 101 00 Praha 10
  Csehország