Prágai szállás, idegenvezetés

Szállásfoglalás, idegenvezetés magyar vendégek és csoportok részére.

Osztálykirándulás szervezőinek, egyetemistáknak, tanároknak


Osztálykirándulás szervezőinek, egyetemistáknak, tanároknak.

Középiskolai tanárok diákok! Legyen ez az év különlegesebb, mint az előzőek, legyen az osztály a legvagányabb az iskolában és szervezzetek osztálykirándulást Prágába! Idegen ország, különleges emberek, telis-tele meglepetésekkel minden nap, minden perc. Egy olyan felejthetetlen néhány napot garantálunk, amire még évek múlva is emlékezni fogtok. Spanyol, olasz, német, lengyel, szlovák iskolák már évek óta szerveznek osztálykirándulást Prágába, magyar iskolák csak most kezdik felfedezni Prága szépségét, kulturális és történelmi gazdagságát. A legjobb idegenvezetők, állnak a rendelkezésetekre. Talpraesett, felkészült, rugalmas, fiatalos, és alkalmazkodó képesek. Nincs esernyő, amit követni kell, mi együtt megyünk megnézni a látnivalókat.

 

Prágai szállások, szállásfoglalás:

Szállások már a legolcsóbb kollégiumi kategóriában, akár többágyas szobában, hogy minél olcsóbb legyen. Tanároknak, kísérőknek a szállás díjtalan. Amit még ajánlunk a szállásfoglalás és szállás közvetítése mellett: személyes kapcsolatfelvétel a szállásadóval, minden egyes foglalás esetén. Utazás előtti utas névsor és szobaelosztás ellenőrzése, jelentősen meggyorsítva így a bejelentkezést, illetve megbeszélés szerint, személyes segítés a bejelentkezéskor, szobák ellenőrzése.

 

Éttermi helyfoglalás, vacsora rendelés a szálláson:

Igény és az anyagi elvárások szerint, a legoptimálisabb étterem kiválasztása, a legjobb menüvel ebédre és vacsorával. Félpanzió minden esetben lehetséges.


Programszervezés, idegenvezetés, csoportkísérés:

Segítünk az első lépéstől az utolsóig, megszervezni és lebonyolítani a kirándulást. Nektek semmi mást nem kell tenni, csak elhatározni, hogy idén Prágába jöttök osztálykirándulásra.A legjobb idegenvezetők, állnak a rendelkezésetekre. Talpraesett, felkészült, rugalmas, fiatalos, és alkalmazkodó képes. Nincs esernyő, amit követni kell, mi együtt megyünk megnézni a látnivalókat. Idegenvezetés mellett ajánljuk utazás szervezőknek, csoportkísérő szolgáltatásunkat. Egy személy, aki mindig a csoporttal van, beszél csehül, segít mindenben, pénzváltásban, eligazításban, fordításban. Stb. Extra szolgáltatás: Saját úti film készítése

Írjon, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.

 

Kapcsolat

 

Utazászservezők részére

Szükségetek van egy megbízható helyi kapcsolatra, aki segít kialakítani, megszervezni a programot, ismeri a szállásokat, éttermeket, sörgyárakat. Beszéli a cseh nyelvet? Több mint 10 éve van a pályán. Forduljatok hozzánk bizalommal, állandóan elérhetőek vagyunk.

További információ

Prágai csapatépítés cégeknek

Céges utak, csapatépítő jutalom utak, konferenciákra, kiállításokra, szakmai gyakorlatra érkezőknek segítünk, nem csak szállásfoglalásban, hanem, fordításban, kiegészítő programok szervezésében, transzfer szolgáltatásban, belépőjegyek biztosításában és minden másban.

További információ

Osztálykirándulás Prágába

Prágai osztálykirándulás nem megvalósíthatatlan.Egyetemistáknak, kollégiumi sörtúrák szervezése, tanároknak tantestületi kirándulás szervezése. Szállások akár nagyon olcsón, kollégiumi szobákban.

További információ

Magyar elérhetőség

 • Telefon:
  (+420)-777-84-75-56
 • Email:
  info@pragaclub.hu
 • Levelezési cím:
  Černomořská 2,
 • 101 00 Praha 10
  Csehország