Idegenvezetés Csehországban


Magyar nyelvű idegenvezetés Prágában, Brnóban, Pilsenben, Karlovy varyban és Cesky Krumlovban, csoprtoknak és egyénileg utazóknak!

Nagy súlyt fektetünk, hogy az elvárások szerint mélyedjünk el az évszázados történelmi és építészeti látnivalók között. Nem célunk mindenáron mindent megmutatni. A legfontosabb történelmi látnivalók mellett, törekszünk megmutatni a helyi specialitásokat, kedvenc éttermeinket, sörözőinket, helyiek által is szeretett kisboltokat, mellékutcácskákat, parkokat is, egyszóval a MI PRÁGÁNKAT a MI CSEHORSZÁGUNKAT.

 

>Instant 4 órás prágai idegenvezetés Szánj rá 4 órát, hogy kicsit eligazíthassunk Prágában. Hol van a legjobb pézválltó, étterem, söröző. Mit érdemes megnézni? Miért ne vegyetek Prága kártyát? Miért jobb a cseh sör mint példul a magyar? Milyen az élet, az átlagkereset Prágában, Csehországban. Milyenek a csehek? Szeretik-e a csehek a maygarokat?...Csak néhány kérdés amit az első órákban szoktunk kapni, amíg sétálunk a belvárosban és útba ejtünk néhány fontos látnivalót. Kérésre segíthetünk a szállásadónál a bejelentkezéskor, segíthetünk eligazodni a szállás környékén, megmutatjuk hogyan célszerű a belvárosba utazni. A 4 óra általában nagyon gyorsan és jó hangulatban szokott eltelni és rengeteg hasznos információt ad, amely információk az elkövetkezendő napokon, amíg Prágában lesztek nagy segítséget fog nyújtani. További részletek itt!

Basic 6 órás prágai idegenvezetés A legfontosabb tudnivalók és információk mellett, egy kicsit jobban bele fogsz látni Prága történelmébe és jelenébe. Szinte bejárjuk egész Prágát a vártól a Vencel térig, mialatt érintjük a legfontosabb látnivalókat, és jónéhány olyan látnivalót, ami rejtve van, és nélkülünk valószínű nem találnád meg. Festünk együtt a Lennon falra, megkóstoljuk a legfinomabb prágai sörök egyikét.További részletek itt!

Full 8 órás prágai idegenvezetés Töltsünk el egy kellemes napot Prágában vagy akár Prága környékén. A programba könnyedén belefér, egy délelötti kávé, ebéd, néhány söröző meglátogatása. Fiatalos, minden korosztály számára, könnyen elfogadható idegenvezetőink, mint egy helyi társ, régi barát, áll rendelkezésetekre egész nap. Egész napos idegenvezetés rendelése esetén, inden esetben a programot, útvonalat előre átbeszéljük, hogy minél jobban találkozzon az általunk nyújtott szolgáltatás az elvárásokkal. További részletek itt!

4 órás Interaktív városnézés Elsőként magyar vendégek részére magyar, angol vagy spanyol nyelven! Prága felfedezése, játékos módon, majdnem, hogy egyénileg. Akik szeretik a furfangos feladványokat, kincskereséseket. A találkozópontnál átadjuk a táskát, ami tartalmaz mindent, ami a kincsvadászathoz kell.  Mindenkinek és minden korosztálynak ajánljuk. További részletek itt!

4 órás prágai hajós városnézés Könnyed belvárosi sétánkat, feldobjuk egy vagy két órás sétahajózással. Élvezzük várost egy egészen más perspektíváról, egy hajó fedélzetéről. Amikor nem mi megyünk a látnivalókhoz, hanem a látnivalók jönnek a szemünk elé. További részletek itt!

Idegenvezetés Brnóban. Brnói idegenvezetés helyi idegenvezetővel! Egyénre szabott rugalmas programokkal és útvonalakkal! Akár már 3 órás útvonaltól (ami tökéletes program Prágába, vagy hazafelé menet) akár az egész napos útvonalig, bele értve a Morva-Karszt, Punkva-barlang, Macocha-szakadékot.További részletek itt!

Idegenvezetés Cesky Krumlovban Hely idegenvezetővel 3 órás programtól egészen az egész napos programig. Český Krumlov remek program útban Prágába, vagy útban hazafelé, de ugyancsak kiváló célpont egy egész vagy akár több napos kirándulásnak. Természetesen sörfőzde és sörgyárlátogatás ( Pivovar Budějovický Budvar ) is szervezhető a programba. További részletek itt!

Idegenvezetés Pilsenben A pisleni sör szülővárosa., rengeteg látnivalóval és Pilsner Urquell sörgyárlátogatással. Prágából helyi járatú busszal vagy vonattal is könnyedén és gyorsan elérhető, így a sofőr sem jár pórúl:-)További részletek itt!

Idegenvezetés Karlovy Varyban Utazással együtt egész napos program, ami kiegészíthető akár többnapos programra, ott alvással. Marianske Lazne, Frantiskovy Lazne és a végeláthatatlan erdős vidékek. A programba könnyedén betervezhetünk egy krušovicei sörgyár látogatást, gyors pilseni városnézést és Pilsner Urquell sörgyár látogatást, Becherovka kostolóval egybekötött Becherovka múzeum látogatást is.További részletek itt!
Utazászservezők részére

Szükségetek van egy megbízható helyi kapcsolatra, aki segít kialakítani, megszervezni a programot, ismeri a szállásokat, éttermeket, sörgyárakat. Beszéli a cseh nyelvet? Több mint 10 éve van a pályán. Forduljatok hozzánk bizalommal, állandóan elérhetőek vagyunk.

További információ

Prágai csapatépítés cégeknek

Céges utak, csapatépítő utak, konferenciákra, szakmai gyakorlatra érkezőknek segítünk, nem csak szállásfoglalásban, hanem, fordításban, kiegészítő programok szervezésében, transzfer szolgáltatásban, belépőjegyek biztosításában és minden másban.

További információ

Iskolai kirándulás Prágába

Prágai osztálykirándulás ma már nem megvalósíthatatlan. Középiskoláknak, egyetemistáknak, kollégiumi sörtúrák szervezése, tanároknak tantestületi kirándulás szervezése. Szállások akár nagyon olcsón, kollégiumi szobákban.

További információ

Magyar elérhetőség

 • Telefon:
  (+420)-777-84-75-56
 • Email:
  info@pragaclub.hu
 • Levelezési cím:
  Černomořská 2,
 • 101 00 Praha 10
  Csehország