Idegenvezetés Karlovy Varyban, magyar nyelven, Karlovy Varyban élő magyarok segítségével!


Karlovy Vary idegenvezetés! Egyénre szabott rugalmas programok és útvonalakkal! Megfizethető áron!

 

Akár Karlovy Vary az úti cél, vagy csak átutazóban vagytok Karlovy Vary felé, érdemes helyi, magyarul beszélő, Karlovy Vary idegenvezetőt kérni, hogy a lehető legtöbb látnivalóhoz és információhoz jussatok, az itt tartózkodásotok alatt.

Karlovy Vary, 120 km-re helyezkedik el Prágától, tökéletes célpont, hogy megismerd a cseh vidéket, és az életet egy többszáz éves tradiciókkal rendelkező fürdővárost.Karlovy Vary egy jó kis hétvégi kiruccanás célpontja is lehet, hangulatos belvárosi szállásokkal, kezelésekkel és persze Becherovkával.

A több mint 15 éves tapasztalatunkat kamatoztatva, rugalmas programokat és útvonalakat ajánlunk Brnóba érkezőknek, legyen az egy néhán yórás megálló vagy egy egész hétvégi program. Célunk, hogy Karlovy Varyban, az idegenvezetőinkkel eltöltött idő , szórakoztatóan tartalmas, és minden igényt kielégítő legyen.

Miben különbözünk a legtöbb Karlovy Vary idegenvezetőtől? Miért válasszál minket, ha Karlovy Varyban jársz?

Nagy súlyt fektetünk, hogy az elvárások szerint mélyedjünk el az évszázados történelmi és építészeti látnivalók között. Nem célunk mindenáron mindent megmutatni. A legfontosabb történelmi látnivalók mellett, törekszünk megmutatni a helyi specialitásokat, kedvenc éttermeinket, sörözőinket, helyiek által is szeretett kisboltokat, mellékutcácskákat, parkokat is.

 

Szolgáltatásaink Karlovy Varyba érkezők részére

-Egyénre vagy csoportra szabott, Karlovy Vary magyar nyelvű idegenvezetés, megfizethető áron

Karlovy Vary, Becherovka múzeum és gyárlátogatások szervezése.

Kedvezményes Karlovy Vary szállások közvetítése és foglalása, csoportok részére

Teljes körű Karlovy Vary programszervezés és lebonyolítás egyénileg utazóknak és csoportok részére

 

Instant Karlovy Vary - 4 órás idegenvezetés

4 órás lendületes és nagyon vidám Karlovy Vary városnézés alatt, megmutatjuk Karlovy Vary legfontosabb nevezetességeit, rejtett látnivalóit. Rengeteg hasznos információt és tudást adunk, nemcsak Karlovy Vary városáról, de Csehországról a cseh emberekről, amelyekre még évekkel később is kellemesen fogtok visszaemlékezni. Körbejárjuk a belvárost, külön kérésre meglátogatjuk a Becherovka mózeumot, ahol az előadás 3 fále Becherovka kostolóval végződik. Megnézzük a magyar kötődéseket, és egyéb rejtett látnivalójkat. Ezután egy pohár sör segítségével kerülünk vissza a jelenbe, még akkor is, ah a sörfőzésnek évszázados hagyományi vannak Karlovy Varyban is. Garantáljuk, hogy a 4 órás idegenvezetés, nagyon jó hangulatban villám gyorsan el fog telleni. Mindenkinek és minden korosztálynak nyugodt szívvel ajánljuk.

 

Basic Karlovy Vary - 6 órás idegenvezetés

A 6 órás Karlovy Vary városnézés, akiknek egy picit több idejük van Karlovy Varyban tartózkodni. Hasonlóan a 4 órás idegenvezetéshez, a 6 órás idegenvezetés is egy vidám lendületes programot ígér. A 4 órás idegenvezetésnél említett látnivalók mellett, további látnivalók megtekintésére lesz lehetőség az extra két órának köszönhetően. Ez megegyezés szerint lehet siklózás és a környező erdős fás rész megélátogatása, vagy Becherovka gyárl meglátogatása. Mindenkinek és minden korosztálynak nyugodt szívvel ajánljuk.

 

Full Karlovy Vary - 8 órás idegenvezetés

8 órás Karlovy Vary városnézés, akiknek Karlovy Vary és környéke az úti cél! Remek alkalom, hogy eltöltsünk együtt egy tartalmas szép napot Karlovy Varyban és környékén. Természetesen nem maradhatnak ki a legfontosabb a már említett látnivalók, viszont lesz lehetőség megnézni Karlovy Vary környéki látnivalókat.

 

Karlovy Vary csoportoknak

Csoportok részére pisleni idegenvezetés, programszervezés. Előfoglalás a Karlovy Vary, Becherovka múzeumba és gyárba. Éttermi helyfoglalás, fürdők leszervezése.

 

Karlovy Vary idegenvezetések legfontosabb részletei

 • Az idegenvezetés időpontja

  Az idegenvezetés időpontja bármikor lehet, délelőtti, délutáni vagy akár esti kezdéssel, az év bármely napján. Amennyiben ünnepnapokon utaztok, vagy hosszú hétvégére érkeztek Karlovy Vary-ba, ajánljuk minél hamarabb foglaljátok le az idegenvezetést, hogy biztosan legyen a kérésetekhez megfelelő idegenvezető.

  Kinek ajánljuk

  Minden korosztálynak és minden érdeklődési körnek egyaránt. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy az összes általunk kínált idegenvezetés teljesen személyre vagy csoportra szabott. Természetes, hogy nem mindenkit egyformán érdekelnek a középkori történelem, a barokk vagy a szentek történeti. Van aki mindent látni akar, van aki inkább sörös, kávés pihenőket beiktatva szeretné élvezni Brno pezsgését! Helyi idegenvezetőink, minden igényt kielégítenek!

  Milyen nyelveken érhető el az idegenvezetés

  Magyar, Angol,

   

Maga az idegenvezetés

 • A nagy találkozás

  Minden felkérés esetén, mindenkivel felvesszük a kapcsolatot, hogy az elvérésok mellett a leehető legjobb találkozási pontot is megbeszéljük A találkozás egy előre megbeszélt helyen, lehet, mint például a szálláshely, városközpont, vagy villamos megálló.

  A program

  Rövid bemutatkozás után, a már előre leegyeztetett programot, röviden átbeszélve, esetleg kérésre változtatva rajta megkezdődig a személyre szabott városnéző program.

  Kis pihenő

  Eljön mindig egy holt pont, amikor akarva akaratlanul, már kezd az agy fáradni, a sok látni és hallani valótól. Ez viszont egy remek lehetőség, hogy beüljünk egy korsó sörre/kávéra/forralt borra valahová, hogy a rövid pihenő után újult erővel vágjunk neki a folytatásnak

  A nagy búcsúzás

  Mikor a programnak vége, eljön az idő a nagy búcsúzásnak. A sok elhangzott információ és megtekintett látnivaló, garantáltan egy életre szóló élményt nyújtott, amit már csak fel kell dolgozni. Hol máshol ha nem egy jó kis étteremben vagy sörözőben. Kérésre szívesen segítünk olyan helyet találni amely biztosan megéri az árát.

   

   

Anyagiak

•Instant 4 órás Karlovy Vary idegenvezetés 160 EUR + 5 EUR/fő

•Basic 6 órás Karlovy Vary idegenvezetés 180 EUR + 5 EUR/fő

•Full 8 órás Karlovy Vary idegenvezetés 200 EUR + 5 EUR/fő

•Csoportok részére (15 fő vagy annál több) Vegyed fel felünk a kapcsolatot, csoportra szabott árajánlatot küldünk.Idegenvezetés rendelése


Neved:

Email címed:

Telefon számod:


Szeretnéd, hogy felvegyük veled a kapcsolatot telefonon:

Igen:
Nem:

Idegenvezetés kiválasztása


Hányan lesztek


Message


Utazászservezők részére

Szükségetek van egy megbízható helyi kapcsolatra, aki segít kialakítani, megszervezni a programot, ismeri a szállásokat, éttermeket, sörgyárakat. Beszéli a cseh nyelvet? Több mint 10 éve van a pályán. Forduljatok hozzánk bizalommal, állandóan elérhetőek vagyunk.

További információ

Prágai csapatépítés cégeknek

Céges utak, csapatépítő utak, konferenciákra, szakmai gyakorlatra érkezőknek segítünk, nem csak szállásfoglalásban, hanem, fordításban, kiegészítő programok szervezésében, transzfer szolgáltatásban, belépőjegyek biztosításában és minden másban.

További információ

Iskolai kirándulás Prágába

Prágai osztálykirándulás ma már nem megvalósíthatatlan. Középiskoláknak, egyetemistáknak, kollégiumi sörtúrák szervezése, tanároknak tantestületi kirándulás szervezése. Szállások akár nagyon olcsón, kollégiumi szobákban.

További információ

Magyar elérhetőség

 • Telefon:
  (+420)-777-84-75-56
 • Email:
  info@pragaclub.hu
 • Levelezési cím:
  Černomořská 2,
 • 101 00 Praha 10
  Csehország