Látnivalók nevezetességek Prágában

Legfontosabb prágai nevezetsségek és látnivalók, melyeket nem értemes kihagyni

Prága látnivalóinak, és nevezetességeinek részletes, fényképes bemutatása, térképpel, nyitva tartási információkkal.

 

Prága - látnivalók

Prágai múzeumok, ahová érdemes elmenni

Bolhapiacok és utcai piacok Prágában

Szobrok, szökőkutak, kilárók Prágában

TIPP! Helló Prága www.hellopraga.hu blogunkon megtalálhattok minden olyan információt amire az utazás elött és alatt szükségetek lehet, mint páldául Prága és Csehország nevezetességei és látnivalói. Prágába és Csehországba készülő túristák részére  a legfontosabb hasznos utazási  információk. Tömegközlekedés, pénzválltás Prágában! Legjobb éttermek sörözők listája Prágában! Utazási tanácsok, vonattal, busszal vagy autóval érkezőknek! Parkolás Prágában!


Rejtett látnivalók, nevezetességek, amik mellett lehet, hogy csak úgy elsétálnál. Térkép és leírásunk alapján viszont, hamar megtudod, hogy mi minden, merre található.


Azt, hogy merre van a Károly híd, Óváros tér, Vencel tér, könnyen megtalálhatjuk, akár egy egyszerű térkép segítségével. De nem is gondolnánk mennyi sok, rejtett látnivaló mellett haladunk el, amíg valamely kötelező látnivalót keresünk.

Sokan csak rövidebb hétvégére utaznak Prágába. A szórakozás és a kikapcsolódás, sörözés mellett, a legtöbben minál többet szeretnének látni. Mindenképpen alaposan fel kell készülni egy prágai látogatás előtt, hogy legyen idő mindenre.

Itt csak ízelítőt adunk, a legfontosabb látnivalókból illetve rejtett látnivalókból, de ha valakit jobban érdekelnek a látnivalók, szívesen ajánlunk privát prágai idegenvezetést, fiatalos jól felkészült magyar idegenvezetőkkel. Többféle idegenvezetést, ajánlunk, hogy mindenki megtalálja a legjobban neki valót., és így biztosan a legtöbbet fogja kihozni, a prágai városnézésből.

Azoknak akik maguk szeretnék Prágát felfedezni, és térkép alapján felkeresni a látnivalókat, vagy a látnivalók egy részét, ajánljuk, hogy érdemes listát csinálni arról, hogy mit szeretnének mindenképpen megnézni. Érdemes minden napra egy másik útvonalat tervezni, ami magába foglal a közelben lévő összes látnivalót, így semmi nem fog kimaradni. Prágában a rengeteg látnivaló, múzeum, templom és persze söröző mellett, elég nehéz kiszűrni mit is érdemes igazén megnézni….

 


Letölthető, magyar nyelvű prospektusok Prágáról és Csehországról

 • Látnivalók nevezetességek Prágában
 • Látnivalók nevezetességek Prágában
 • Látnivalók nevezetességek Prágában
 • Látnivalók nevezetességek Prágában
 • Látnivalók nevezetességek Prágában


 

 • Látnivalók Prágában, nevezetességek A Szent Gyürgy szobor

  Szent György szobor

  Magyar vonatkozású látnivaló Prágában! A Kolozsvári testvérek, mint az sokan esetleg hiszik, valójában nem Kolozsváron éltek és alkottak, hanem Nagyváradon. Az édesapjuk, Kolozsvári Miklós festőművész volt, akiről nem sok adat maradt fent. A fiúk viszont Kolozsváron születtek. A testvérpárnak egyetlen alkotása maradt meg, a ma Prágában látható Szent György-szobor. Ez Nagyvárad viharos történelme miatt van így. 1370-re elkészítettek három bronzszobrot.

 • Látnivalók Prágában, nevezetességek, Kubista múzeum

  Kubista Kávéház

  Josef Gočár (1880–1945) a cseh kubizmus egyik atyja, aki a Celetna utcai Fekete Madonna apartmanház tervezésével (1911-12), megalapozta a kubista építészet történelmi gyökereit, azt a formanyelvet, amely a barokkból építkezik. Az ugyancsak cseh, Pavel Janák mellett ő a rondokubizmus másik megteremtője.

 • Látnivalók Prágában

  Fekete Madonna ház

  A Fekete Madonna ház (1911) kubista épület, amely az óvárosban helyezkedik el. Prágában ez volt a kubizmus első példája. Nem tartalmaz barokk homlokzati elemeket, mégis illeszkedik az utcaképbe

 • Látnivalók Prágában, Zidó negyed Prága

  Régi-új zsinagóga

  A zsidó vallásos élet központja, Prága zsidó negyedének fő zsinagógája a Párizsi utca végén álló, különös nevű Régi-új zsinagóga (Staronová synagoga) Közép-Európa legjelentősebb kora gótikus zsinagógáját 1270-ben építették, és eleinte Új zsinagógának nevezték. Jelenlegi nevét akkor kapta, amikor a szomszédságában egy újabb (azóta lebontott) imahelyet építettek. A 14. század elején előcsarnokot, a 17. században pedig két adószedő pénztárt toldottak hozzá. Az oldalhajót a 18. században, a nők számára építették. Itt tanított, itt adta elő istentiszteleteit a híres bölcselő Löw rabbi (1512–1609), és a legenda szerint a Régi-új zsinagóga padlására gyűjtötték össze az összetört Gólem darabjait is. Prágában ma már csak két zsinagógában tartanak rendszeresen istentiszteletet; ezek egyike a Régi-új zsinagóga (a másik az Újvárosban álló Jubileumi zsinagóga).

 • Látnivalók Prágában, prágai zsinagóga

  Zsidó Negyed

  A XV. század elejétől a prágai zsidók arra kényszerültek, hogy halottaikat a városon belül temessék el, ekkor keletkezett a Régi Zsidó Temető, amely az Európában található zsidó temetkezési helyek közül a második legrégebbi. Körülbelül 12.000 sírkő található itt a legöregebb 1439-ből való, de mivel a helyszűke arra kényszerültek, hogy több rétegben temetkezzenek, körülbelül 100.000 személy nyugszik itt. Mindenekelőtt a leghíresebb síremlék Jehudi Löw ben Bezalelé (1523-1609) akit a világ Löw rabbiként ismer. Csodás képességeit először akkor bizonyította, amikor a császár már nem első alkalommal le akarta bontatni a zsidónegyedet, lakóit pedig száműzetésbe küldeni: a Károly hídon a kocsija elé állt, mire a körülötte álló emberek elkezdték sárral és mindenféle más mocsokkal dobálni – ő azonban virággá változtatta azokat.

 • Látnivalók Prágában

  Zsidó Temető

  A 15. századtól a prágai zsidókat kötelezték arra, hogy halottaikat városukon belül temessék el. Így alakult ki a világon egyedülálló Régi zsidó Temető (Židovský hřbitov). Mivel a többi temető felszámolásakor azokból is ide hozták a sírköveket, a temetőben (Široká u. 3.) mintegy 12 000 síremlék zsúfolódik össze. A helyszűke miatt több rétegben temetkeztek, így valójában több mint százezer ember nyugszik itt. Az utolsó temetés 1787-ben volt. Az ide temetettek közül legismertebb a Löw rabbiként ismert Judah Löw ben Bezalel (1523–1609) – a legenda szerint ő készítette a Gólemet. A sírkő repedéseibe sokan cédulára írt rövid üzenetet dugdosnak három kívánsággal, hogy Löw rabbi teljesítse ezeket. A sírkövekbe faragott szimbólumok az egyes családok nemzetiségét (származási helyét), nevét és foglalkozását fejezik ki. Így például a kanna a templomi szolgálatot teljesítő levitákat jelöli, a szarvas a Cebi családot, a szabó sírkövén ollót, a zenészén hegedűt, a nyomdászén könyvet láthatunk.

 • Látnivalók Prágában, nevezetességek, Kafka

  Kafka szobor

  A fekete bronzszobor 3,75 méter magas, súlya 800 kilogramm. Egy nagy, öltönyös, arctalan férfialak nyakában Kafka figurája ül, aki könnyen felismerhető jellegzetes kalapjáról. Jobban megvizsgálva az alkotást kiderül, hogy az alsó alak igazából csak üres ruha.  Jaroslav Róna azt mondta, hogy a szobrot Franz Kafka egyik korai novellája, az Egy küzdelem leírása ihlette. A szobor kicsinyített mását kapják meg a Franz Kafka-díj kitüntetettjei.

 • Látnivalók Prágában

  Szent Miklós templom

  Az épület 1832-35 között épült.Tervezte Kilian Ignaz Dientzenhofer, ugyanaz az építész, aki az egri volt minorita templomot is tervezte. Az óváros legrégebbi temploma helyén emelték. A német lakoság alapította eredetileg. 1634-ben a szláv Benedek-rendi szerzetesek kapták meg az épületet. Ezután kapta meg ma is látható formáját. Az előbb említett építész mellett Hans Fitz építőmester vezette a munkálatokat. A kereszt alaprajzú templomhoz francia minták alapján széles kupolát, a homlokzaton főbejáratot s két tornyot építettek. A főhomlokzat gazdag plasztikus díszítést kapott. Ó- és Újtestamentum allegóriái: Szent Miklós, Szent Prokop, Szent Benedek, és Szent Skolasztika láthatóak a középső rizalit párkányán. A tornyok sarkain cseh védőszentek állnak. A templomot 1970 és 1975 között restaurálták. Manapság szinte minden délután koncertek vannak benne, nagyon jó az akusztikája.

 • Látnivalók Prágában, Prága nevezetességek

  Prága Petrin Domb

  A Petřín az 1891-ben megrendezett Jubileumi Kiállítás egyik kiemelt fejlesztési területe volt. Ekkor épült meg – többek között – a Petřín tetején a 63,5 méter magas Petříni Kilátótorony (a párizsi Eiffel-torony másolata), a tükörlabirintus és ebben az évben adták át a forgalomnak a hegycsúcsot a Malá Strana városrésszel összekötő siklóvasutat (a Prága Sikló). A hegytetőn épült fel 1928-ban a Štefánik csillagvizsgáló, amely jelenleg a csillagászatot és a rokon természettudományokat népszerűsítő kiállításokkal és előadásokkal várja a látogatókat

 • Látnivalók Prágában

  Prága Kampa Sziget

  A Kampa északi részét "Prága Velencéjének" hívják, csatornái, és vízre épült házai miatt. A Károly-hídtól lefelé vezető lépcsőn lehet a szigetre jutni, amely lépcső a Mission Impossible híres helyszíne volt. A csendes, békés, zöld sziget remek kikapcsolódást nyújt a nyüzsgő Prága közepén. Főleg remek éttermekkel, és szállodákkal van ma tele. A Kampa parkjában található a híres Lennon-fal.

 • Látnivalók Prágában

  Kilátás Letna Park

  Elképesztő panorámával és hűs, csapolt Gambrinussal várja a megpihenni vágyó Prága-járókat a Letná Beer Garden a Hradzsin látótávolságában. Lehet abban valami, hogy Prága száztornyú város, mert az egyik asztalhoz letelepedve konkrétan hetvenhét tornyot számoltunk össze csekély öt perc alatt. A cseh főváros legszebb kerületei, a Moldván átívelő hidak, a Kisoldal piros cserepes házai és prágai vár méltóságteljes épülettömbje egy hatalmas óriásképeslappá áll össze a szemünk láttára. Aki egyszer is járt a Letná sétálópark sörkertjében, nem felejti.

 • Látnivalók Prágában

  Esti Prága

  Esti idegenvezetés, sötétedés után. Gasztrotúra, esti sörkóstolóval! A kivilágított esti Prága gyönyörű. Másmilyennek fogja látni Prágát, mint nappal a turisták között. Prágai Vár vagy Vencel tér, Óváros tér, esti idegenvezetését, sötétedés után kezdjük.. Kérjen privát prágai idegenvezetést, és mi körbevezetjük, este a Prágai vár üres udvarán és a körülvevő kis utcáin. Velünk betekintést nyerhet a misztikus középkorba, és közben információt kap a jelenkori Csehországról, Prágáról. Egy egészen különleges élmény, különleges légkör. Cseppenjen vissza az igazi középkorba, amit napközben a turistákkal túlzsúfolt várban már nem tehet meg. A legelképzelhetetlenebb, de valós történetek, Prága középkori és jelenkori történelméből. Korosztálytól és igénytől függő útvonalak. Kérésre, asztalfoglalás, vacsora, a Prágai Vár esti idegenvezetés elkezdése előtt, illetve, sörözés az esti idegenvezetés befejezése után. Nappal megnézte az Óvárost, és nem volt energiája már felmenni a várba? Kérjen asztalfoglalást, Prága valamely, megbízható belvárosi sörözőjében, éttermében, majd a vacsora befejeztével, újra kipihenve, feltöltődve, induljunk neki az esti városnézésnek. A prágai, esti idegenvezetés 3, 4 vagy 7 órás. Minden korosztálynak ajánljuk.

 • Látnivalók Prágában

  Károly Híd

  Az alapkövet maga IV. Károly német-római császár helyezte el, miután kikérte az asztrológusok és a zsidó kabbala tudósainak véleményét arról, hogy mi a kezdés legcélszerűbb időpontja. A csillagok az Oroszlán jegyét és az 135797531 számsort jelölték meg, ezért a híd alapkövét az 1357. év 9. hónapjának 7. napján, 5 óra 31 perckor helyezték el. Hogy még biztosabbá tegyék szerencséjüket, az építtetők tojást és tejet is kevertek a köveket összetartó cementbe (a korabeli építészek szerint ez jót tett neki). Ezeket az anyagokat a király a környező falvakból gyűjtette be – néhány, az architektúrában kevésbé jártas falu azonban főtt tojásokat küldött, és ezzel hátráltatta a munkát. Minden kedvező előjel dacára az új híd csak az 1402-ben, tehát 45 év múlva készült el. Sokáig ez volt az egyetlen kőhíd Prágában, ez kötötte össze az Óvárost és a Kisoldalt.

 • Látnivalók Prágában

  Prágai Vár

  Prazsky hrad, a prágai vár Európa legnagyobb várkomplexuma. A Guinness Rekordok Könyvében is szerepel, ugyanis a vár, 570 méteres hosszával, és 130 méteres szélességével a világ legnagyobb ősi vára. A régi időkben innen kormányozták az országot a cseh királyok, ma pedig itt van a cseh köztársasági elnök irodája. A fantasztikus, varázslatos hangulatú prágai várnegyed története a 12. századig nyúlik vissza, amikor is megépült egy román stílusú vár. Luxemburg János a vár környékére jobbágyokat telepítette be, és ezzel megkezdődött a Várnegyed bővülése. A várat a 14. században IV. Károly gótikus stílusban újjáépítette. Egy 1541-es pusztító tűzvész után szinte az egész negyedet újjá kellett építeni. Csodás kilátása miatt is igen népszerű.

 • Látnivalók Prágában

  Prága Kubizmus

  A cseh kubizmus, ez a művészetekben és az építészetben megvalósuló avantgárd irányzat a XX. század elején az építészettörténet egyik szokatlan epizódja, látszólagos előzmények és folytatás nélkül. Felfedezhetőek azonban azok a történelmi és stílusbeli kapcsolatok a kor más mozgalmaival, amelyek bizonyítják, hogy a cseh kubizmus fontos előfutára az 1920-as és az 1930-as évek deco irányzatainak, az 1960-as évek strukturalista törekvéseinek Hollandiában és Izraelben, valamint a dekonstrukciónak. A cseh kubizmus építészeti szempontból összetett jelenség, ugyanis kapcsolódik környezete barokk stílusához, valamint reagál Otto Wagner építészetére, materializálva a bécsi mester és a szláv tanítványai közötti generációs különbséget. A tér-idő kontinuumaként kezelt térkoncepció megjelenése az épületek zártságának megszüntetését, a belső és külső tér összekapcsolását, szimultán láthatóvá válását jelentette. Az építészeti kifejezést közvetlenül befolyásolta a képzőművészet, s a cseh kubizmus a nemzetköziségre, a politikától való elszigeteltségre törekedett. Az első világháború után azonban, az Osztrák–Magyar Monarchiá­tól való elszakadás miatt kialakult politikai körülmények folytán a pánszláv Csehszlovákia megteremtésekor a kubizmust választották a politikai rendszer megszilárdításának eszközéül, hogy a mesterségesen létrehozott politikai egység új nemzeti identitását erősítse. A kubizmus egyik kései formája az úgynevezett rondokubizmus, amely felhagyott a tektonikus lázadással és a vernakuláris stílus felé fordult, végül pedig egy bizarr klasszicizmusban tetőzött, amelyet gyakran neveznek a csehszlovák nemzet hivatalos stílusának. A cseh kubizmus legjelentősebb alkotói (Pavel Janák vagy Josef Chochol) Otto Wagnert tartották mesterüknek, akárcsak Wagner diákjának, Jan Koterának tanítványai Prágában (Josef Gočár).

 • Látnivalók Prágában

  Arany Prága

  Az „arany Prága” név valószínűleg I. Károly cseh király és (IV. Károly néven) német-római császár (1347–78) idejéből származik, amikor arannyal vonták be a prágai vár tornyait. Egy másik elmélet szerint Prágát az alkimisták és az aranycsinálók tevékenységét ösztönző II. Rudolf német-római császár uralkodása alatt nevezték el „aranynak”.

 • Látnivalók Prágában

  Prágai Lucerna

  Az egyik legérdekesebb séta a Vencel térre torkolló Štĕpánská utca 61. alatt kezdődik a Lucerna passzázsba lépve. Az épület Prága első vasbeton építménye, amelyet Václav Havel nagyapja építtetett. Az alagsorban bálterem is van. A passzázs belső tere arab bazári hangulatot idéz, és kupolája alatt függ David Černý híres szobra Vencel királyról, aki fejjel lefelé lógó lovának hasán terpeszkedik. Érdemes itt egy kávéra betérni a tágas Lucerna Café-ba,ahonnan jól beláthatjuk a passzázs nyüzsgő forgatagát.

 • Látnivalók Prágában

  Prága Kis Oldal

  Az Óvárossal szemben, a Moldva túlpartján fekvő városrész, ahová a Károly hídon át juthatunk el a legkönnyebben. Itt tekinthetjük meg a barokk építészet legszebb prágai remekeit. Épületei a 18. század óta változatlanul maradtak fenn. Zegzugos utcái középkori nyomvonal mentén alakultak ki. Itt áll a két prágai Szent Miklós-templom egyike, a Szent Tamás-templom, a Wallenstein-palota, a Lichtenstein-palota, s itt található a hangulatos Kisoldali tér. A német nagykövetség a Lobkovitz-palotában, az olasz követség pedig a Thun-Hohenstein-palotában kapott helyet. A kisoldali Petřin-hegyre (magyarul: Lőrinc-hegy, de ezt kevésbé használják) sikló visz fel, itt áll az Éhségfal, a Csillagvizsgáló és egy kilátó.

 • Látnivalók Prágában

  Óváros téri Szent Miklós-templom

  Az épület 1832-35 között épült.Tervezte Kilian Ignaz Dientzenhofer, ugyanaz az építész, aki az egri volt minorita templomot is tervezte. Az óváros legrégebbi temploma helyén emelték. A német lakoság alapította eredetileg. 1634-ben a szláv Benedek-rendi szerzetesek kapták meg az épületet. Ezután kapta meg ma is látható formáját. Az előbb említett építész mellett Hans Fitz építőmester vezette a munkálatokat. A kereszt alaprajzú templomhoz francia minták alapján széles kupolát, a homlokzaton főbejáratot s két tornyot építettek. A főhomlokzat gazdag plasztikus díszítést kapott. Ó- és Újtestamentum allegóriái: Szent Miklós, Szent Prokop, Szent Benedek, és Szent Skolasztika láthatóak a középső rizalit párkányán. A tornyok sarkain cseh védőszentek állnak. A templomot 1970 és 1975 között restaurálták. Manapság szinte minden délután koncertek vannak benne, nagyon jó az akusztikája.

 • Látnivalók Prágában

  Týn-templom

  A Týn-templom (teljes nevén Týn előtti Boldogasszony templom) egy háromhajós gótikus templom Prága óvárosában, Prága egyik jelképe. A templom az Óvárosi tér és a Celetna utca sarkán áll. A cseh főváros központi helyén foglal helyet, így a város legtöbb pontjáról is jól látható. A 14. század közepén alapított templom helyén korábban egy román majd egy kisebb méretű korai gótikus templom állt. Az épület a mai formáját lényegében 1365-ben nyerte el. (1679-ben tűz pusztított a főhajóban, amelynek boltozatát ezt követően újjá kellett építeni.) A homlokzatot a 18. században barokk stílusban építették át, majd a 19. században egy emelettel magasították. ülönleges, 80 méter magas "kettős tornyát" apró fiatornyok díszítik, ezzel fokozva a templom egyedi megjelenését. Az Ádámot és Évát jelképező két torony közül a déli torony szemmel láthatóan szélesebb.

 • Látnivalók Prágában

  Strahovi kolostor

  A Strahovi kolostort 1140-ben alapította I. Vladislav fejedelem a premontrei rend számára. Az épületegyütteshez két templom, maga a kolostor, az apátsági épület, és a könyvtár tartozik. A borítóképen a bejárat látható. A könyvtárban 900 000 kötet könyv található, köztük több értékes "hungarica", magyar vonatkozású kézirat és könyvritkaság. Az eredetileg román stílusú épület ma teljes egészében barokk stílusú.(Közben volt gótikus és reneszánsz is.) Ma belépőjeggyel a természettudományi gyűjtemény látogatható. A könyvtárba nem engednek be. Kívülről minden épületet meg lehet nézni szabadon. A kolostor kertjéből csodás kilátás esik a városra, a folyóra.

 • Látnivalók Prágában

  Prágai vigadó (Obecní dum)

  Az Óváros szélén álló Lőportorony melletti kulturális és társadalmi központ koncert- és kiállítótermeket, báltermeket, kávézókat, borozókat, sörözőket és éttermeket magában foglaló hatalmas épülete a cseh fővárosnak a turisták által egyik legtöbbet fényképezett műemléke. Az Obecní dum díszítésén ma már nemzetközi hírű korabeli cseh művészek vettek részt: Mikolás Ales, Max Svabinsky, Frantisek Zenísek, Josef Václav Myslbek, Alfons Mucha és mások. A vigadó történelmi eseményeknek is otthont adott. Az Obecní dumban kiáltották ki a Csehszlovák Köztársaságot 1918-ban, és itt ismertették az első törvényeket

 • Látnivalók Prágában, nevezetességek

  Szarvas árok

  A Szarvas-árok (“Jelení příkop”) , közvetlenül, Prága leglátogatottabb célpontja, a Prágai Vár tövében található. Mély völgyében a Brusnice patak folyik, ez a vár északi védvonala, és egy masszív dombot, a 18. századból származó úgynevezett Lőpor hidat szeli ketté.

 • Látnivalók Prágában, nevezetességek

  Kubista Kávéház

  Josef Gočár (1880–1945) a cseh kubizmus egyik atyja, aki a Celetna utcai Fekete Madonna apartmanház tervezésével (1911-12), megalapozta a kubista építészet történelmi gyökereit, azt a formanyelvet, amely a barokkból építkezik. Az ugyancsak cseh, Pavel Janák mellett ő a rondokubizmus másik megteremtője.

 • Látnivalók Prágában, nevezetességek

  JZP piac

  Kicsi, drága piac…de a miénk! Mondhatnák a prágaiak. Ugyanis Prága nem bővelkedik a piacokkal, habár az utóbbi 5 évben 3-4 új piac is megnyílt. Ebből az egyik leghangulatosabb a Jiří z Poděbrad téren levő termelői piac.

 • Látnivalók Prágában, nevezetességek

  Vítkov hegy

  A husziták Zsizska János (félszemű) vezetésével a városrész területén lévő Vitkov-hegyén aratták első hadi sikerüket 1420 júniusában. Innen is kapta ez a városrész a Žižkov (Zsizskov) nevet.

Utazászservezők részére

Szükségetek van egy megbízható helyi kapcsolatra, aki segít kialakítani, megszervezni a programot, ismeri a szállásokat, éttermeket, sörgyárakat. Beszéli a cseh nyelvet? Több mint 10 éve van a pályán. Forduljatok hozzánk bizalommal, állandóan elérhetőek vagyunk.

További információ

Prágai csapatépítés cégeknek

Céges utak, csapatépítő utak, konferenciákra, szakmai gyakorlatra érkezőknek segítünk, nem csak szállásfoglalásban, hanem, fordításban, kiegészítő programok szervezésében, transzfer szolgáltatásban, belépőjegyek biztosításában és minden másban.

További információ

Iskolai kirándulás Prágába

Prágai osztálykirándulás ma már nem megvalósíthatatlan. Középiskoláknak, egyetemistáknak, kollégiumi sörtúrák szervezése, tanároknak tantestületi kirándulás szervezése. Szállások akár nagyon olcsón, kollégiumi szobákban.

További információ

Magyar elérhetőség

 • Telefon:
  (+420)-777-84-75-56
 • Email:
  info@pragaclub.hu
 • Levelezési cím:
  Černomořská 2,
 • 101 00 Praha 10
  Csehország