Kedvezményes, olcsó  Prága 2019


Kedvezmények 2019 január 1-március 28 között, hogy legyen újabb indok, egy olcsó prágai kiruccanáshoz

 

Élvezze Prága egyedülálló hangulatát a  turista áradat nélkül. Kevesebb turista, kedvezőbb árak, kevésbé zsúfolt szállodák.

 

HA LEHET, KERÜLJE A FŐSZEZONT! Jöjjön most Prágába, használja ki a kedvezményes árakat!

5 indok, amiért jobb szezonon kívül Prágába utazni:

Nincs túlságosan meleg

Eléggé adja magát az indok, úgyhogy hacsak nem szereti valaki kifejezetten, ha ömlik róla a víz és maximum annyira érdemes megmozdulni, amíg a szánkhoz emeljük sörös poharat, akkor bizony ősszel vagy télen sokkal kellemesebb elutazni Prágába!

Minden jobban esik 

Kellemesebb lehetőség adódik a hosszú sétákra, városnézésre és ugyanakkor jól esik közben behúzódni a melegbe, egy kávézóba, étterembe vagy patinás sörözőbe.

Kiteljesedhetünk a gasztronómiában

Amíg a meleg hónapokban csak salátázni van kedvünk vagy kifejezetten könnyű ételeket szeretünk fogyasztani, addig a hidegebb klíma szinte megköveteli a testesebb, fűszeresebb, laktatóbb fogásokat. Bár természetesen az egészséges táplálkozásban hiszünk mi is, alkalom adtán ki tudna ellenállni egy csülöknek vagy éppen egy jó kis cseh knédlisételnek, amihez bizony az ital is jobban csúszik, hidegben ráadásul a fejünkbe sem száll olyan könnyen.

Már a táj is festői szépségű 

Károly hídon nyugodtan sétálni, az Óváros teret csodálni, fényképészkedni csakis ebben az időszakban van lehetőség. Ugyancsak ki akarna múzeumokban aszalódni (ahová nyáron épp a hőség elől húzódunk be), amikor maga a természet is épp a legszebb ruháját viseli?!

Jobban megéri

A szezonon kívül utazni mindig jobban megéri, hiszen a legtöbb szálláshely ilyenkor nincs annyira tele. Sőt, sokan ilyenkor extra kedvezményekkel igyekeznek becsábítani a vendégeket, így valószínűleg a teltházak miatt sem kell idegbajt kapnunk és a pénztárcánk is picit nehezebb marad a hazautazáskor.

Tény, hogy a családok nagy része csak az iskolai szünetekben tud utazni, és sajnos az összes iskolai szünet voltaképpen főszezonnak számít, de ha nincsenek gyerekei vagy már felnőttek, akkor mindenképp érdemes a főszezonon kívül utazni Prágába.

 

Olcsó, kedvezményes szállás ajánlatokkal!

Adventi vásárok Prágában

Az alacsonyabb, szezonon kívüli hotel és apartman árak, adnak ég egy okot, hogy szezonon kívűl, rászánjuk magunkat egy kis prágai kiruccanásra. Szállások akár 70%-al olcsóbban, mint szeptemberben, vagy októberben. Nézzenek körül szállásajánlataink között, amelyeket online is le lehet foglalni.

Prágai olcsó szállások

Prágai apartmanok

Prágai szállodák

 Kedvezményes 3 órás idegenvezetés!

Adventi vásárok Prágában

Rövid belvárosi séta majd sörözés vacsora a belvárosban.

Idegenvezetést akár rögtön megérkezés utánra is lehet tervezni. Felkerekedünk megismerni a várost. Megismerkedünk a legfontosabb látnivalókkal, próbálunk eligazodni az Óváros szűk kis utcáin, megnézzük a Károly hidat s majd egy előre, megegyezés szerint lefoglalt sörözőben, megismerkedünk a a cseh sörök fajtáival. Ezután az idegenvezető, segít az ételek rendelésében. További info: itt

 

  

Utazászservezők részére

Szükségetek van egy megbízható helyi kapcsolatra, aki segít kialakítani, megszervezni a programot, ismeri a szállásokat, éttermeket, sörgyárakat. Beszéli a cseh nyelvet? Több mint 10 éve van a pályán. Forduljatok hozzánk bizalommal, állandóan elérhetőek vagyunk.

További információ

Prágai csapatépítés cégeknek

Céges utak, csapatépítő jutalom utak, konferenciákra, kiállításokra, szakmai gyakorlatra érkezőknek segítünk, nem csak szállásfoglalásban, hanem, fordításban, kiegészítő programok szervezésében, transzfer szolgáltatásban, belépőjegyek biztosításában és minden másban.

További információ

Osztálykirándulás Prágába

Prágai osztálykirándulás nem megvalósíthatatlan.Egyetemistáknak, kollégiumi sörtúrák szervezése, tanároknak tantestületi kirándulás szervezése. Szállások akár nagyon olcsón, kollégiumi szobákban.

További információ

Magyar elérhetőség

 • Telefon:
  (+420)-777-84-75-56
 • Email:
  info@pragaclub.hu
 • Levelezési cím:
  Černomořská 2,
 • 101 00 Praha 10
  Csehország