Pilzen idegenvezetés

Magyar nyelvű városnézés Pilzenben

Idegenvezetés
Pilzen


 

Pilzen
idegen,
vezetés
látni
valók
Pilsen

Már elérhető magyar nyelvű idegenvezetés nemcsak Prágában, Brnóban, Cesky Krumlovban vagy Karlovy Varyban, de többek között Pilzenben is! A már megszokott magas színvonalban, minden egyes krumlovi idegenvezetést is próbálunk a lehető legnagyobb mértékben személyre vagy csoportra szabni. Pilzenben is, rugalmas programokat és érdeklődési körnek megfelelő útvonalakat kínálunk, hogy mindenki biztosan elégedett legyen a szolgáltatásainkkal amit nyújtunk. Pilzenben is nagy súlyt fektetünk, hogy az elvárások szerint mélyedjünk el az évszázados történelmi és építészeti látnivalók között, de mégis minőségi idegenvezetés mellett, kellően érdekesek és szórakoztatóak legyünk!

Pilzenben is igaz, hogy célunk, hogy az i idegenvezetőinkkel eltöltött idő, szórakoztatóan tartalmas, és minden igényt kielégítő legyen. Idegenvezetéseink az év bármely napján lehetségesek, és mivel teljesen személyre szabottak az idegenvezetések, bármely korosztály számára nyugodtan ajánljuk. Pilzen méretének is köszönhetően akár 3 vagy 4 órás idegenvezetés alatt is megtekinthető, illetve a programban minden esetben szerepel egy Pilsen Urquell sörgyárlátogatás is. Gyerekes családoknak, fiataloknak, nyugdíjasoknak egészen más útvonalat és programot ajánlunk, az érdeklődési körödnek megfelelően kiválasztott, helyi idegenvezetővel!

Mi helyi, magyar idegenvezetők vagyunk !

Brno, Idegenvezetés, Brnóban

Idegenvezetés szívvel

Az idegenvezetést azért csináljuk, mert szeretjük csinálni. Nem ebből élünk. Az idegenvezetés mellett dolgozunk, vagy tanulunk.

Brno, Idegenvezetés, Brnóban

Idegenvezetés lélekkel

Az idegenvezetés alatt apait anyait beleadunk. Nincs két egyforma idegenvezetés, minden, idegenvezetést próbálunk színessé tenni.

Milyen egy jó idegenvezető?

Az idegenvezető élő kapocs a város és a vendégek között. Olyan tudást, tapasztalatot és véleményt átadó vezető, aki személyiségéből fakadóan vonzóvá, érdekessé, izgalmassá teszi a települést, és idegenvezetésével komplex élményt szerez a vendégeknek .

Pilzen, Idegenvezetés, Pilzen

Idegenvezetés Pilzenben, egyénileg utazóknak, kisebb baráti társaságoknak:

Azidegenvezetés időtartalma, Pilzenben, a Pilsen Urquell sörgyárlátogatással együtt kb 4 óra, amely ára 120 EUR + 25 EUR/fő. Az ár tartalmazza a belépők árait ( Pilsen Urquell sörgyár, torony kilátó ) Az idegenvezetés minden esetben tartalmaz egy rövid kávé vagy sör szünetet, aminek a költségét az idegenvezetés tartalmazza. Fontos többször is kihangsólyozni, hogy minden egyes idegenvezetés teljesen személyre és csoportra szabott, és termesztésen privát, tehát mások nem csatlakoznak az idegenvezetéshez.

Pilzen idegenvezetés, csoportok részére

Azidegenvezetés hossza csoportok, a Pilsen Urquell sörgyárlátogatással együtt kb 4-5 óra. Esetleges egész napos idegenvezetés esetén, további, vidéki látnivalókat is be lehet tervezni.
Az idegenvezetés ára csoportok esetén 30 EUR/óra + 3 EUR/fő. Az idegenvezetéshez idegenvezetői rendszert biztosítunk (Tour Guide System)!
Az idegenvezetéshez letséges a következő kiegészítő programot hozzáadni:

Ebéd
Sörcsapoló iskola

Kapcsolat

Hianyzik a név.

Hiányzik az üzenet tárgya.

Hiányzik a telefonszámod

Hiányzik az üzeneted!

Az üzeneted siekresen elküldésre került

Sajnos az üzenetedet nem sikerült elküldeni