Prága film


Prágai útifilm mindenkinek aki szereti Prágát

Melyik Omega slágert szeretik máig a csehek? Miért pont 5 óra 31 perckor kezdték el építeni - anno - a Károly hidat? Hol fogadta Hrabal, a világhírű író Bill Clintont? Hogy kerül Szent Vencel fejjel lefele egy lóra? A műsor házigazdája, Nagy Sanyi minden epizódban felébred valahol, valakinél, a világban. Nyolc epizód, nyolc város, nyolc ország, nyolc magyar házigazda... Mert a vendéglátók mindenhol magyarok, már beilleszkedtek, élik a helyiek életét. A házigazda idegenvezetőként kalauzolja a műsorvezetőt és a nézőket egy napon keresztül, így értjük-tudjuk meg, hogy az adott városban milyen az élet, mit érdemes megnézni, megkóstolni, átélni. a vendéglátó magyar szemén, magyar szívén és magyar eszén keresztül ismerjük meg, értjük meg az adott országot, várost, népet, kultúrát, életet, tőle kapunk olyan tippeket, amiket egyetlen útikönyv sem tartalmaz.

Egy nap a világ- Prága

Doszpod Béla, ötletgazda, forgatókönyvíró-rendező-producer irányításával, és Nagy Sanyi főszereplésével 2014 szeptemberében készítettünk egy 25 perces prágai útifilmet, mindazoknak akik szeretik Prágát, vagy még nem voltak és Prágába készülődnek.

Köszönet a stábnak, a rengeteg elő és utómunkáért, támogatásért.

műsorvezető: Nagy Sándor Vendéglátó: Erényi Albert (Prága Club)

Doszpod Béla, ötletgazda, forgatókönyvíró-rendező-producer Stáb: műsorvezető Nagy Sándor operatőrök: Dorcsák Gábor, Bor Péter, Nagy Botond vágók: Kapi Dani, Gősi Levente, Bor Péter Phone 06209118020 Email doszpod.bela@gmail.com

 

 


Egy nap a világ sorozatnak további epizódjai megtalálhatóak a Via Sat 3 oldalán


Kik vagyunk mi?

Prágai Magyarok. 2005-ben, többek között azzal a célkitűzéssel, jött létre a Prága Club, hogy minőségi idegenvezetést és szállást biztosítsunk, Prágába és Csehországba látogató Magyar vendégek részére.

További információ

Under Prague Tour

Amit csak a helyiek tudnak megmutatni. Alternatív idegenvezetés Prágában. Hova járnak a helyiek?  Bolhapiac, Kis Vietnam, Grow Shop, Herna, Cabaret…

További információ

Privat Prague Guide

Accomodation and privet tours. You do not have to do the sightseeing in a big organized groups and obey tight schedules. Your wishes and interests will shape the tour!

Read More In English

Magyar elérhetőség

 • Telefon:
  (+420)-777-84-75-56
 • Email:
  info@pragaclub.hu
 • Levelezési cím:
  Černomořská 2,
 • 101 00 Praha 10
  Csehország