Prágai idegenvezetés


Minőségi idegenvezetések minden esetben! Az érdeklődési körödnek megfelelően kiválasztott, helyi idegenvezetővel

Az idegenvezető élő kapocs a város és a vendégek között. Olyan tudást, tapasztalatot és véleményt átadó vezető, aki személyiségéből fakadóan vonzóvá, érdekessé, izgalmassá teszi a települést, és idegenvezetésével komplex élményt szerez a vendégeknek Minden egyes idegenvezetést próbálunk a lehető legnagyobb mértékben személyre vagy csoportra szabni. A több mint 15 éves tapasztalatunkat kamatoztatva, rugalmas programokat és útvonalakat ajánlunk, hogy mindenki biztosan elégedett legyenek szolgáltatásainkkal. Célunk, hogy az idő, amit idegenvezetőinkkel eltöltenek, szórakoztatóan tartalmas, és minden igényt kielégítő legyen. Miben különbözünk a legtöbb idegenvezetőtől? Nagy súlyt fektetünk, hogy az elvárások szerint mélyedjünk el az évszázados történelmi és építészeti látnivalók között. Nem célunk mindenáron mindent megmutatni. A legfontosabb történelmi látnivalók mellett, törekszünk megmutatni a helyi specialitásokat, kedvenc éttermeinket, sörözőinket, helyiek által is szeretett kisboltokat, mellékutcácskákat, parkokat is, egyszóval a MI PRÁGÁNKAT a MI CSEHORSZÁGUNKAT.

 

Instant 4 órás prágai idegenvezetés

Szánj rá legfeljebb 4 órát, hogy kicsit eligazíthassunk Prágában. Hol van a legjobb pézválltó, étterem, söröző. Mit érdemes megnézni? Miért ne vegyetek Prága kártyát? Miért jobb a cseh sör mint példul a magyar? Milyen az élet, az átlagkereset Prágában, Csehországban. Milyenek a csehek? Szeretik-e a csehek a maygarokat?...Csak néhány kérdés amit az első órákban szoktunk kapni, amíg sétálunk a belvárosban és útba ejtünk néhány fontos látnivalót. Kérésre segíthetünk a szállásadónál a bejelentkezéskor, segíthetünk eligazodni a szállás környékén, megmutatjuk hogyan célszerű a belvárosba utazni. A 4 óra általában nagyon gyorsan és jó hangulatban szokott eltelni és rengeteg hasznos információt ad, amely információk az elkövetkezendő napokon, amíg Prágában lesztek nagy segítséget fog nyújtani.

 

Basic 6 órás prágai idegenvezetés

Ez a legkedveltebb, legtöbbett választott ajénlatunk. A legfontosabb tudnivalók és információk mellett, egy kicsit jobban bele fogsz látni Prága történelmébe és jelenébe. Szinte bejárjuk egész Prágát a vártól a Vencel térig, mialatt érintjük a legfontosabb látnivalókat, és jónéhány olyan látnivalót, ami rejtve van, és nélkülünk valószínű nem találnád meg. Festünk együtt a Lennon falra, megkóstoljuk a legfinomabb prágai sörök egyikét

 

Full 8 órás prágai idegenvezetés

Töltsünk el egy kellemes napot Prágában vagy akár Prága környékén. A programba könnyedén belefér, egy délelötti kávé, ebéd, néhány söröző meglátogatása. Fiatalos, minden korosztály számára, könnyen elfogadható idegenvezetőink, mint egy helyi társ, régi barát, áll rendelkezésetekre egész nap. Egész napos idegenvezetés rendelése esetén, inden esetben a programot, útvonalat előre átbeszéljük, hogy minél jobban találkozzon az általunk nyújtott szolgáltatás az elvárásokkal.

 

4 órás Interaktív városnézés

Elsőként magyar vendégek részére magyar, angol vagy spanyol nyelven! Prága felfedezése, játékos módon, majdnem, hogy egyénileg. Akik szeretik a furfangos feladványokat, kincskereséseket. A találkozópontnál átadjuk a táskát, ami tartalmaz mindent, ami a kincsvadászathoz kell. Mindenkinek és minden korosztálynak ajánljuk.

 

4 órás prágai hajós városnézés

Könnyed belvárosi sétánkat, feldobjuk egy vagy két órás sétahajózással. Élvezzük várost egy egészen más perspektíváról, egy hajó fedélzetéről. Amikor nem mi megyünk a látnivalókhoz, hanem a látnivalók jönnek a szemünk elé.

 

Prágai idegenvezetések legfontosabb részletei

 • Az idegenvezetés időpontja

  Az idegenvezetés időpontja bármikor lehet, délelőtti, délutáni vagy akár esti kezdéssel, az év bármely napján. Amennyiben ünnepnapokon utaztok, vagy hosszú hétvégére érkeztek Prágába, ajánljuk minél hamarabb foglaljátok le az idegenvezetést, hogy biztosan legyen a kérésetekhez megfelelő idegenvezető.

  Kinek ajánljuk

  Minden korosztálynak és minden érdeklődési körnek egyaránt. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy az összes általunk kínált idegenvezetés teljesen személyre vagy csoportra szabott. Természetes, hogy nem mindenkit egyformán érdekelnek a középkori történelem, a barokk vagy a szentek történeti. Van aki mindent látni akar, van aki inkább sörös, kávés pihenőket beiktatva szeretné élvezni Prága pezsgését! Helyi idegenvezetőink, minden igényt kielégítenek!

  Milyen nyelveken érhető el az idegenvezetés

  Magyar, Angol, Spanyol, Cseh

   

Maga az idegenvezetés

 • A nagy találkozás

  Minden felkérés esetén, mindenkivel felvesszük a kapcsolatot, hogy az elvérésok mellett a leehető legjobb találkozási pontot is megbeszéljük A találkozás egy előre megbeszélt helyen, lehet, mint például a szálláshely, városközpont, metró vagy villamos megálló.

  A program

  Rövid bemutatkozás után, a már előre leegyeztetett programot, röviden átbeszélve, esetleg kérésre változtatva rajta megkezdődig a személyre szabott városnéző program.

  Kis pihenő

  Eljön mindig egy holt pont, amikor akarva akaratlanul, már kezd az agy fáradni, a sok látni és hallani valótól. Ez viszont egy remek lehetőség, hogy beüljünk egy korsó sörre/kávéra/forralt borra valahová, hogy a rövid pihenő után újult erővel vágjunk neki a folytatásnak

  A nagy búcsúzás

  Mikor a programnak vége, eljön az idő a nagy búcsúzásnak. A sok elhangzott információ és megtekintett látnivaló, garantáltan egy életre szóló élményt nyújtott, amit már csak fel kell dolgozni. Hol máshol ha nem egy jó kis étteremben vagy sörözőben. Kérésre szívesen segítünk olyan helyet találni amely biztosan megéri az árát.

   

   

Anyagiak

•Instant 4 órás prágai idegenvezetés 80 EUR + 5 EUR/fő

•Basic 6 órás prágai idegenvezetés 120 EUR + 5 EUR/fő

•Full 8 órás prágai idegenvezetés 160 EUR + 5 EUR/fő

•4 órás Interaktív városnézés 80 EUR + 20 EUR/fő

•4 órás prágai hajós városnézés 80 EUR + 15 EUR/fő

Külön rendelhető:

•Éttermi helyfoglalás 15 EUR/fő Belvárosi étteremben bőséges vacsorával és egy korsó sörrel (a menü tartalmaz egy levest, egy cseh specialitást, desszertet és egy korsó sört)

• Utifilm készítés 120 EUR A túráról rövid 5 perces, zenés dokumentum filmet készítünk, GOPRO kamerával, amit, késöbb összevágunk, és mire hazaérnek, már meg is nézhetnek az interneten.Idegenvezetés rendelése


Neved:

Email címed:

Telefon számod:


Szeretnéd, hogy felvegyük veled a kapcsolatot telefonon:

Igen:
Nem:

Idegenvezetés kiválasztása


Hányan lesztek


Message


Utazászservezők részére

Szükségetek van egy megbízható helyi kapcsolatra, aki segít kialakítani, megszervezni a programot, ismeri a szállásokat, éttermeket, sörgyárakat. Beszéli a cseh nyelvet? Több mint 10 éve van a pályán. Forduljatok hozzánk bizalommal, állandóan elérhetőek vagyunk.

További információ

Prágai csapatépítés cégeknek

Céges utak, csapatépítő utak, konferenciákra, szakmai gyakorlatra érkezőknek segítünk, nem csak szállásfoglalásban, hanem, fordításban, kiegészítő programok szervezésében, transzfer szolgáltatásban, belépőjegyek biztosításában és minden másban.

További információ

Iskolai kirándulás Prágába

Prágai osztálykirándulás ma már nem megvalósíthatatlan. Középiskoláknak, egyetemistáknak, kollégiumi sörtúrák szervezése, tanároknak tantestületi kirándulás szervezése. Szállások akár nagyon olcsón, kollégiumi szobákban.

További információ

Magyar elérhetőség

 • Telefon:
  (+420)-777-84-75-56
 • Email:
  info@pragaclub.hu
 • Levelezési cím:
  Černomořská 2,
 • 101 00 Praha 10
  Csehország