Vonattal Brnóban


Vonattal, biztonságosan és kényelmesen Brnóba!

Brnóba Budapestről 4 órás utazást követően gördül be a vonat. Az átépítés alatt álló főpályaudvar helyett az idei évben Brno dolní nádraží, valamint Brno-Židenice állomásokon állnak meg a Magyarországról érkező vonatok.

Ez azonban ne vegye el a kedveteket a brnói városlátogatástól: ezektől sincs messze a város szimbóluma, a hatalmas gótikus székesegyház, amely nemcsak magának a templomnak, hanem az egész óvárosnak a felfedezésére csábít.

 

Brno nevezetességei egy viszonylag kis területen helyezkednek el, amely jól megközelíthető a gyakori villamos- és autóbuszjáratokkal.

Budapest és Brno között valamennyi nemzetközi vonatra 40%-os menettérti kedvezményt biztosít a MÁV, így a legolcsóbb lehetőség 14 EUR egy útra, illetve oda vissza 28 EUR! * korlátozott számban elérhető ajánlat

Jegyárak, amelyeket a MÁV nemzetközi pénztnál lehet megvenni! Irodánk nem foglalkozik jegyértékesítéssel egyénileg utazók részére, oldalunkon csakis téjékoztatjuk az utazni vágyókat!

Utazás előtt érdemes minél több lehetőséget megkérdezni, hiszen előfordulhat, hogy egy másik vonatot választva kedvezőbb ajánlatot kapunk. Olcsó jegyek minden esetben korlátozott számban elérhető el egy egy vonatra, ézért érdemes minél hamarabb a jegyeket megválltani. Viszont az olcsó jegyek egyetlen hátránya, hogy naphoz és vonathoz kötött, sem cserélni, sem visszaváltani nem lehet őket.

Menetrendek és jegyárak Brnóba

 

 •  

 •  

   Utazászservezők részére

Szükségetek van egy megbízható helyi kapcsolatra, aki segít kialakítani, megszervezni a programot, ismeri a szállásokat, éttermeket, sörgyárakat. Beszéli a cseh nyelvet? Több mint 10 éve van a pályán. Forduljatok hozzánk bizalommal, állandóan elérhetőek vagyunk.

További információ

Prágai csapatépítés cégeknek

Céges utak, csapatépítő utak, konferenciákra, szakmai gyakorlatra érkezőknek segítünk, nem csak szállásfoglalásban, hanem, fordításban, kiegészítő programok szervezésében, transzfer szolgáltatásban, belépőjegyek biztosításában és minden másban.

További információ

Iskolai kirándulás Prágába

Prágai osztálykirándulás ma már nem megvalósíthatatlan. Középiskoláknak, egyetemistáknak, kollégiumi sörtúrák szervezése, tanároknak tantestületi kirándulás szervezése. Szállások akár nagyon olcsón, kollégiumi szobákban.

További információ

Magyar elérhetőség

 • Telefon:
  (+420)-777-84-75-56
 • Email:
  info@pragaclub.hu
 • Levelezési cím:
  Černomořská 2,
 • 101 00 Praha 10
  Csehország