Vonattal Prágába


Legkényelmesebben Prágába? Vonattal!

Vonattal Prágába kedvezménnyel! Budapest és Prága között valamennyi nemzetközi vonatra 40%-os menettérti kedvezményt biztosít a MÁV. A vonatok prágai érkezési és indulási helye vagy a belváros szomszédságában fekvő főpályaudvar (Hlavní nadraží) vagy a Holešovice pályaudvar, amely a belvárosból könnyen megközelíthető metróval. Valamennyi nappali vonaton választhat az 1. és 2. osztályú kocsik közt, az éjszakai vonatokon a teljeskörű kényelmet fekvőhelyes- illetve hálókocsik garantálják.

Prágai Főpályaudvar

 

Cím:  Wilsonova, Prága 2

 

A legnagyobb, és legforgalmasabb vasútállomás a fővárosban, Prága szívében, a Vencel tértől mindössze 300 méterre található. Nemzetközi csomópont, ahonnan vonatok indulnak a környező országokba. A legtöbb Magyarországról jövő vonat is tovább Németországba, illetve Magyarországra induló vonatok többsége, Németországból, Berlinből, vagy Hamburgból érkezik. ezért is kisebb késés előfordulhat. A pályaudvar könnyen megközelíthető: metróval a C vonalon érhetjük el, mindössze egy megállóra található a Vencel tértől (Muzeum megálló).

Kedvezményes (legkésőbb 4 nappal az utazás előtt megváltható, nem visszaváltható, pontos vonatra vehető) vonatjegyek 19 EUR-ért vannak egy útra. Az oda-vissza 49 EUR-ba (gyermekeknek 6-14 éves korig 24,50 EUR-ba) kerülő kirándulójegynek már bármely vonaton igénybe vehetők, és az érvényesség kezdetétől számítva 4 napig érvényesek. Prágai tömegközlekedéssel is vehető a kirándulójegy, 59 (gyermekeknek 35,70) EUR-ért, ez érvényességi ideje első 3 napján ingyenes tömegközlekedést is biztosít Prágában.

 


Utazászservezők részére

Szükségetek van egy megbízható helyi kapcsolatra, aki segít kialakítani, megszervezni a programot, ismeri a szállásokat, éttermeket, sörgyárakat. Beszéli a cseh nyelvet? Több mint 10 éve van a pályán. Forduljatok hozzánk bizalommal, állandóan elérhetőek vagyunk.

További információ

Prágai csapatépítés cégeknek

Céges utak, csapatépítő jutalom utak, konferenciákra, kiállításokra, szakmai gyakorlatra érkezőknek segítünk, nem csak szállásfoglalásban, hanem, fordításban, kiegészítő programok szervezésében, transzfer szolgáltatásban, belépőjegyek biztosításában és minden másban.

További információ

Osztálykirándulás Prágába

Prágai osztálykirándulás nem megvalósíthatatlan.Egyetemistáknak, kollégiumi sörtúrák szervezése, tanároknak tantestületi kirándulás szervezése. Szállások akár nagyon olcsón, kollégiumi szobákban.

További információ

Magyar elérhetőség

 • Telefon:
  (+420)-777-84-75-56
 • Email:
  info@pragaclub.hu
 • Levelezési cím:
  Černomořská 2,
 • 101 00 Praha 10
  Csehország