Prágai hajózás


Sétahajózás magyar idegenvezetővel! Kapcsolódjon ki egy sétahajó fedélzetén és csodálja meg a gyönyür prágai panorámát egy sétahajózás során.

Prága belvárosi kikötőiből, de különböző helyekről, naponta több alkalommal indul 1-2 órás sétahajó, amely tökéletes lehetőség, pihenésre, relaxálásra, gyönyörködésre, Prága csodálatára. Prágába egyénileg utazóknak, lehetőségük van, szakképzett magyar idegenvezetővel, élvezni a sétahajózást. Ebben az esetben, találkozás egy előre megbeszélt helyen történik, az idegenvezetővel, miután egy könnyed, belvárosi sétával eljutunk a kikötőig, ahol, a már előre lefoglalt hajóról, megtekinthetjük Prága legfontosabb látnivalóit. Különleges perspektívából láthatjuk többek között a Prágai várat, a Kis oldalt, áthaladunk a Károly híd alatt is. A kétórás kirándulás keretében egész a város széléig eljutunk, miközben, az idegenvezetőtől, érdekes információkat hallhatunk, a városról, és az épületekről amit látunk, illetve készségesen áll rendelkezésre bármely kérdésre. Egyes hajókon lehetőség van svédasztalos ebédet, vacsorát is kérni, és természetesen csapolt sört fogyasztani.

Prágai sétahajózás

1 órás hajókázás 10 EUR/fő + idegenvezetés 80 EUR (összesen 3 órás program)

Ezt az útvonalat mindenkinek és minden korosztálynak ajánljuk, de igazán azok kedvelik, akik most járnak először Prágában, vagy voltak már, de az több évvel ezelőtt történt. A túrát érdemes az érkezés napjára vagy másnapjára időzíteni, hogy a hallott hasznos információkkal, történelmi és építészeti ismeretekkel gazdagodva, otthonosabban érezze magát Prágában.

 

 


2 órás hajókázás 15 EUR/fő + idegenvezetés 100 EUR (összesen 4 órás program)

Ezt az útvonalat is mindenkinek és minden korosztálynak ajánljuk, de igazán azok kedvelik, akik most járnak először Prágában, vagy voltak már, de az több évvel ezelőtt történt. A túrát érdemes az érkezés napjára vagy másnapjára időzíteni, hogy a hallott hasznos információkkal, történelmi és építészeti ismeretekkel gazdagodva, otthonosabban érezze magát Prágában.


Több órás hajókázás, ebéddel/vacsorával, élő zenével.

3 órás hajókázás 36 EUR/fő + idegenvezetés 120 EUR (összesen 5 órás program)

Minden kedves vendéget svédasztalos menüvel várnak, amely az alábbi ételeket italokat tartalmazza:

Étvégygerjesztő: Becherovka vagy Medovina

Hideg előételek: sonkák, felvágottak, pástétomok, és több féle sajt

3 féle, szezonális saláta,

Meleg ételek: rántott húsok, grillek, fasírtok, kolbászok

Köretnek hasábburgonya, rizs, párolt zöldség, majonézes burgonya saláta, hagymás burgonya saláta áll rendelkezésre.

Desszertnek házi almás rétes illetve gyümölcsök.

 

 

Kik vagyunk mi?

Prágai Magyarok. 2005-ben, többek között azzal a célkitűzéssel, jött létre a Prága Club, hogy minőségi idegenvezetést és szállást biztosítsunk, Prágába és Csehországba látogató Magyar vendégek részére.

További információ

Under Prague Tour

Amit csak a helyiek tudnak megmutatni. Alternatív idegenvezetés Prágában. Hova járnak a helyiek?  Bolhapiac, Kis Vietnam, Grow Shop, Herna, Cabaret…

További információ

Privat Prague Guide

Accomodation and privet tours. You do not have to do the sightseeing in a big organized groups and obey tight schedules. Your wishes and interests will shape the tour!

Read More In English

Magyar elérhetőség

 • Telefon:
  (+420)-777-84-75-56
 • Email:
  info@pragaclub.hu
 • Levelezési cím:
  Černomořská 2,
 • 101 00 Praha 10
  Csehország