Karlovy Vary idegenvezetés

Magyar nyelvű városnézés Karlovy Varyban

Idegenvezetés
Karlovy Vary


 

Karlovy
Vary
idegen-
vezetés

Karlovy
Vary
Látni-
valói

Neveze-
tességek
Karlovy
Varyban

Magyar nyelvű idegenveztés Karlovy Vary! ''Az idegenvezető élő kapocs a város és a vendégek között. Olyan tudást, tapasztalatot és véleményt átadó vezető, aki személyiségéből fakadóan vonzóvá, érdekessé, izgalmassá teszi a települést, és idegenvezetésével komplex élményt szerez a vendégeknek'' . Ezt a felfogást követve, minden egyes idegenvezetést próbálunk a lehető legnagyobb mértékben személyre vagy csoportra szabni. Rugalmas programokat és útvonalakat ajánlunk, hogy mindenki biztosan elégedett legyen a szolgáltatásainkkal amit nyújtunk. Nagy súlyt fektetünk, hogy az elvárások szerint mélyedjünk el az évszázados történelmi és építészeti látnivalók között, de mégis minőségi idegenvezetést nyújtsunk, érdekesek legyünk és tudást nyújtsunk át!

Az idegenvezetést azért csináljuk, mert szeretjük csinálni. Nem ebből élünk. Az idegenvezetés mellett dolgozunk, vagy tanulunk. Az idegenvezetés alatt apait anyait beleadunk. Nincs két egyforma idegenvezetés, minden, idegenvezetést próbálunk színessé tenni. Célunk, hogy az idő, amit idegenvezetőinkkel eltöltenek, szórakoztatóan tartalmas, és minden igényt kielégítő legyen. Idegenvezetéseink az év bármely napján lehetségesek, és mivel teljesen személyre szabottak az idegenvezetések, bármely korosztály számára nyugodtan ajánljuk. Gyerekes családoknak, fiataloknak, nyugdíjasoknak egészen más útvonalat és programot ajánlunk, az érdeklődési kör alapján, kiválasztott, helyi idegenvezetővel!

Mi helyi, magyar idegenvezetők vagyunk !

Prága, Idegenvezetés, Prágában

Karlovy Vary idegenvezetés egyénileg utazóknak

Egyénileg utazóknak, kisebb baráti társaságoknak

Prága, Idegenvezetés, Prágában

Karlovy Vary idegenvezetés, csoportok részére

Buszos csoportoknak, utazás szervezők, irodák és iskolák részére

Milyen egy jó idegenvezető?

Az idegenvezető élő kapocs a város és a vendégek között. Olyan tudást, tapasztalatot és véleményt átadó vezető, aki személyiségéből fakadóan vonzóvá, érdekessé, izgalmassá teszi a települést, és idegenvezetésével komplex élményt szerez a vendégeknek .

Pilzen, Idegenvezetés, Pilzen

Karlovy Vary idegenvezetés egyénileg utazóknak, kisebb baráti társaságoknak:

Azidegenvezetés hosszát, az időjárás, korosztály és az érdeklődési terület mellett, az határozza meg, hogy mennyi időt szeretnének Karlovy Varyban tartózkodni.

Milyen idegenvezetést ajánlunk?

- Amennyiben csak átutazóban vannak, pihenésként állnak meg Karlovy Varyban, egy alap idegenvezetés hossza 2 órás szokott lenni. Ebben a két órába bele lehet sűríteni annyi látnivalót és információt, hogy az maradandó élményt nyújtson, és esetleg legközelebb már Karlovy Vary legyen az úti cél.
- Azoknak akiknek Karlovy Vary az úti cél, ás legalább két vagy három napra érkeznek a legjobban a 2 X 4 vagy 2 X 8 órás idegenvezetést ajánljuk. Az idegenvezetést két napra elosztva. Ebben az esetben, igazán sok mindent meg tudunk mutatni. ás akár vidéki programok is beleférnek.

Az idegenvezetés ára 25 EUR/óra + 5 EUR/fő. Az idegenvezetés minden esetben tartalmaz egy rövid kávé vagy sör szünetet, aminek a költségét az idegenvezetés ára tartalmazza.
Az idegenvezetés 6 fő felett idegenvezetői rendszerrel történik (Tour Guide System) aminek kölcsönzési ára + 3 EUR/fő/nap. Több napos idegenvezetés ára, jóval kedvezőbb mint az egyszeri idegenvezetés ára. Pontos árkalkulációért lépjen velünk kapcsolatba.


Minden idegenvezetéshez letséges a következő kiegészítő programot hozzáadni:

Sörfőzde vagy sörgyárlátogatás (A sörfőzde vagy sörgyár látogatás igényét, legalább egy nappal előre szükséges jelezni.)
-Sörfőzde látogatás ára: 15 EUR/fő Az ár tartalmaz söröskorsót és bemutatót!

Interaktív idegenvezetés (Az interaktív idegenvezetés igényét, legalább tíz nappal előre szükséges jelezni.)
-Interaktív feladatkönyv: 25 EUR/könyv (Legfeljebb 3 embernek ajánljuk, 4 fő esetén már két köny megvételét ajánluk) Az idegenvezetővel eltöltött idő alatt történő, az erre az alkalomra készített feladatkönyv kitöltése, különböző feladatok elvégzése, mégnagyobb figyelmet odafigyelést, és ezzel együtt nagyobb élményt nyújt

Karlovy Vary idegenvezetés, csoportok részére

Azidegenvezetés hossza csoportok esetén legalább 2 óra, amely esetben az idegenvezető a csoporttal, már a belvárosban találkozik. Amennyiben a csoport szeretné, hogy az idegenvezető a szálláshoz menjen, és onnan kezdődjön az idegenvezetés, az idegenvezetésnek legalább 3 órásnak kell lenni.

Csoportok esetén, legjobban folyamatos idegenvezetés és csoportkísérés ajánlott, így az idegenvezető folyamatosan a csoporttal van, tud bármikor segíteni, pénzváltásnál felügyelni, étteremben a rendelést irányítani, vásárláskor segédkezni, tájékozódni, és visszakísérni a csoportot a szálláshoz, vagy buszhoz.

Csoportok esetén lehetőség van komplett, több napos programok összeállítására. Az idegenvezetést akár össze lehet vonni prágai, vagy más idegenvezetésekkel, programokkal. ebben az esetben az idegenvezetés ára jóval kedvezőbb mint az egyszeri, bnói idegenvezetés ára. Pontos árkalkulációért lélpjen velünk kapcsolatba.

Az egyszeri Karlovy Vary idegenvezetés ára csoportok esetén 30 EUR/óra + 3 EUR/fő. Az idegenvezetéshez idegenvezetői rendszert biztosítunk (Tour Guide System)!
Minden idegenvezetéshez letséges a következő kiegészítő programot hozzáadni:

Sörfőzde vagy sörgyárlátogatás (A sörfőzde vagy sörgyár látogatás igényét, legalább egy nappal előre szükséges jelezni.)
-Sörfőzde látogatás ára: 15 EUR/fő Az ár tartalmaz söröskorsót és bemutatót!

Interaktív idegenvezetés (Az interaktív idegenvezetés igényét, legalább tíz nappal előre szükséges jelezni.)
-Interaktív feladatkönyv: 25 EUR/könyv (Legfeljebb 3 embernek ajánljuk, 4 fő esetén már két köny megvételét ajánluk) Az idegenvezetővel eltöltött idő alatt történő, az erre az alkalomra készített feladatkönyv kitöltése, különböző feladatok elvégzése, mégnagyobb figyelmet odafigyelést, és ezzel együtt nagyobb élményt nyújtKapcsolat

Hianyzik a név.

Hiányzik az üzenet tárgya.

Hiányzik a telefonszámod

Hiányzik az üzeneted!

Az üzeneted siekresen elküldésre került

Sajnos az üzenetedet nem sikerült elküldeni