Idegenvezetés Karlovy Vary

Magyar nyelvű idegenvezetés Karlovy Varyban

Idegenvezetés Karlovy Varyban

Karlovy Vary idegenvezetés egyénileg utazóknak, kisebb baráti társaságoknak

idegenvezetés Pilzen

Idegenvezetés Karlovy Vary

Azidegenvezetés hosszát, az időjárás, korosztály és az érdeklődési terület mellett, az határozza meg, hogy mennyi időt szeretnének Karlovy Varyban tartózkodni.

Milyen idegenvezetést ajánlunk? 

- Amennyiben csak átutazóban vannak, pihenésként állnak meg Pilzenben, egy alap idegenvezetés hossza 2 órás szokott lenni. Ebben a két órába bele lehet sűríteni annyi látnivalót és információt, hogy az maradandó élményt nyújtson, és esetleg legközelebb már Karlovy Vary legyen az úti cél.

- Azoknak akiknek Karlovy Vary az úti cél, ás legalább két vagy három napra érkeznek a legjobban a 2 X 4 vagy 2 X 8 órás idegenvezetést ajánljuk. Az idegenvezetést egy-egy napra elosztva. Ebben az esetben, igazán sok mindent meg tudunk mutatni. ás akár vidéki programok is beleférnek.


Hány fő részére?

Karlovy Vary idegenvezetés, maximum 8 fő részére. Az idegenvezetés privát, mások nem csatlakoznak a programhoz.

Mikor?

Karlovy Vary idegenvezetés az év bármely napján. Ünnepnapok és hosszú hétvégék esetén ajánlott már jóval hamarabb lefoglalni az idegenvezetést.

Hány órától?

Karlovy Vary idegenvezetés, reggel, napközben vagy akár este is lehetséges. Mi helyi idegenvezetők vagyunk, teljesen rugalmasak a kezdési időpontban.

Kiknek ajánljuk?

Karlovy Vary idegenvezetést, bármely korosztály számára nyugodtan ajánljuk. Gyerekes családoknak, fiataloknak, nyugdíjasoknak

Mennyibe kerül?

A Karlovy Vary idegenvezetés ára maximum 8 fő esetén, 25 EUR/óra+ 5 EUR/fő. Az idegenvezetés minden esetben tartalmaz egy rövid kávé vagy sör szünetet, aminek a költségét az idegenvezetés ára tartalmazza. Többnapos idegenvezetés, illetve komplet csomag rendelése esetén jelentős kedvezményt tudunk nyújtani.

Karlovy Vary idegenvezetés csoportok részére

idegenvezetés Pilzen

Idegenvezetés Karlovy Vary csoportok részére

Az idegenvezetés hossza csoportok esetén legalább 2 óra, amely esetben az idegenvezető a csoporttal, már a belvárosban találkozik. Amennyiben a csoport szeretné, hogy az idegenvezető a szálláshoz menjen, és onnan kezdődjön az idegenvezetés, az idegenvezetésnek legalább 3 órásnak kell lenni.

Csoportok esetén, legjobban folyamatos idegenvezetés és csoportkísérés ajánlott, így az idegenvezető folyamatosan a csoporttal van, tud bármikor segíteni, pénzváltásnál felügyelni, étteremben a rendelést irányítani, vásárláskor segédkezni, tájékozódni, és visszakísérni a csoportot a szálláshoz, vagy buszhoz. 

Csoportok esetén lehetőség van komplett, több napos programok összeállítására. Az idegenvezetést akár össze lehet vonni prágai, vagy más idegenvezetésekkel, programokkal. Ebben az esetben az idegenvezetés ára jóval kedvezőbb mint az egyszeri, pilzeni idegenvezetés ára. Pontos árkalkulációért lélpjen velünk kapcsolatba.

Minden idegenvezetéshez letséges a következő kiegészítő programot hozzáadni: 

Sörfőzde vagy sörgyárlátogatás (A sörfőzde vagy sörgyár látogatás igényét, legalább egy nappal előre szükséges jelezni.) 
-Sörfőzde látogatás ára: 15 EUR/fő Az ár tartalmaz söröskorsót és bemutatót! 


Hány fő részére?

Karlovy Vary idegenvezetés csoportok részére, egy idegenvezetővel maximum 70 fő részére. 70 fő felett érdemes a csoportot ketté osztani, és két idegenvezetőt rendelni. Karlovy Vary idegenvezetés csoportok részére minden esetben VOX tour guide rendszerrel történik.

Mikor?

Karlovy Vary idegenvezetés csoportok részére az év bármely napján. Ünnepnapok és hosszú hétvégék esetén, tavaszi szezon (március, április, május), őszi szezon (szeptember, október) ajánlott már hónapokkal hamarabb lefoglalni az idegenvezetést!

Hány órától?

Karlovy Vary idegenvezetés csoportok részére félnapos (4 órás) idegenvezetés esetén legkésöbb de.9.00 órás, du. 14.00 órás kezdéssel ajánlott.

Kiknek ajánljuk?

Karlovy Vary idegenvezetést, bármely csoport részére nyugodtan ajánljuk. Külön útvonal és program készülünk, fiataloknak, diákoknak, osztálykiránduláson résztvevőknek, nyugdíjasoknak, céges csoportoknak és utazási irodák részére.

Mennyibe kerül?

Az egyszeri Karlovy Vary idegenvezetés ára csoportok esetén 30 EUR/óra + 3 EUR/fő. Az idegenvezetéshez idegenvezetői rendszert biztosítunk (Tour Guide System)!  Visszatérő utazást szervező csoportok, többnapos idegenvezetés, illetve komplet csomag rendelése esetén jelentős kedvezményt tudunk nyújtani.

ReferenciákIdegenvezetések

Idegenvezetés Prága

Hagyományos illetve interaktív túráink, hajós városnézések alkalmával, bemutatjuk Prága látnivalóit és nevezetességeit.

IDEGENVEZETÉS PRÁGA

Idegenvezetés Brno

Rövid 2 órás, vagy akár 2 napos idegenvezetés Brnóban és környékén, a Punkva-barlang és a Macocha-szakadéknál.

IDEGENVEZETÉS BRNO

Idegenvezetés Cesky Krumlov

Cesky Krumlov és Ceské Budejovice nevezetességei akár 2 óra alatt, de egy egész napos gazdag program is megszervezhető.

IDEGENVEZETÉS CESKY KRUMLOV

Idegenvezetés Pilzen

Pilzen és a Pilsner Urquell sörgyár meglátogatása 6 órás program keretében, hogy a sörgyár semmi esetre sem maradjon ki.

IDEGENVEZETÉS PILZEN

Idegenvezetés Karlovy Vary

Karlovy Vary legfontosabb látnivalói, a Krsovice sörgyár és a Becherovka múzeum látogatásra 8 órás program keretében.

IDEGENVEZETÉS KARLOVY VARY