Idegenvezetés Pilsenben, magyar nyelven, Pilsenben élő magyarok segítségével!


Pilseni idegenvezetés! Egyénre szabott rugalmas programok és útvonalakkal! Megfizethető áron!

 

Akár Pilsen az úti cél, vagy csak átutazóban vagytok Pilsen felé, érdemes helyi, magyarul beszélő, pilseni idegenvezetőt kérni, hogy a lehető legtöbb látnivalóhoz és információhoz jussatok, az itt tartózkodásotok alatt.

Pilsen, ami csupán 75 km-re helyezkedik el Prágától, tökéletes kiruccanás a nyüzsgő túristáktól teli Prágából, hogy megismerjétek, egy hétköznapi cseh nagyváros életét.Pilsen egy jó kis hétvégi kiruccanás célpontja is lehet, megfizethetőbb szállásokkal, kevesebb túristával, sok sörrel, nagy sörgyárral, sok sörfőzdével.

A több mint 15 éves tapasztalatunkat kamatoztatva, rugalmas programokat és útvonalakat ajánlunk Brnóba érkezőknek, legyen az egy néhán yórás megálló vagy egy egész hétvégi program. Célunk, hogy Pilsenben, az idegenvezetőinkkel eltöltött idő , szórakoztatóan tartalmas, és minden igényt kielégítő legyen.

Miben különbözünk a legtöbb pilseni idegenvezetőtől? Miért válasszál minket, ha Pilsen jársz?

Nagy súlyt fektetünk, hogy az elvárások szerint mélyedjünk el az évszázados történelmi és építészeti látnivalók között. Nem célunk mindenáron mindent megmutatni. A legfontosabb történelmi látnivalók mellett, törekszünk megmutatni a helyi specialitásokat, kedvenc éttermeinket, sörözőinket, helyiek által is szeretett kisboltokat, mellékutcácskákat, parkokat is.

 

Szolgáltatásaink Pilsenbe érkezők részére

-Egyénre vagy csoportra szabott, pisleni magyar nyelvű idegenvezetés, megfizethető áron

Pilseni sörgyár és brnói sörfőzde látogatások, sörtúrák szervezése és lebonyolítása

Kedvezményes pilseni szállások közvetítése és foglalása, csoportok részére

Teljes körű pilseni programszervezés és lebonyolítás egyénileg utazóknak és csoportok részére

 

Instant Pilsen - 4 órás idegenvezetés

4 órás lendületes és nagyon vidám pisleni városnézés alatt, megmutatjuk Pilsen legfontosabb nevezetességeit, rejtett látnivalóit. Rengeteg hasznos információt és tudást adunk, nemcsak Pilsen városáról, de Csehországról a cseh emberekről, amelyekre még évekkel később is kellemesen fogtok visszaemlékezni. Megmutatjuk Csehország legnagyobb terét, csehország legmagasabb templomtornyával. A legnagyobb sörgyárat, a sörgyárhoz tartozó alagút rendzsert. Ezután egy pohár sör segítségével kerülünk vissza a jelenbe, még akkor is, ah a sörfőzésnek évszázados hagyományi vannak Pilsenben is. Garantáljuk, hogy a 4 órás idegenvezetés, nagyon jó hangulatban villám gyorsan el fog telleni. Mindenkinek és minden korosztálynak nyugodt szívvel ajánljuk.

 

Basic Pilsen - 6 órás idegenvezetés

A 6 órás brnói városnézés, akiknek egy picit több idejük van Brnóban tartózkodni. Hasonlóan a 4 órás idegenvezetéshez, a 6 órás idegenvezetés is egy vidám lendületes programot ígér. A 4 órás idegenvezetésnél említett látnivalók mellett, további látnivalók megtekintésére lesz lehetőség az extra két órának köszönhetően. Ez megegyezés szerint lehet egy újabb sörfőzde, vagy akár földalatti labirintus, de akár egy gyors sörtútrát is a programba tudunk illeszteni. Mindenkinek és minden korosztálynak nyugodt szívvel ajánljuk.

 

Full Pilsen - 8 órás idegenvezetés

8 órás pilseni városnézés, akiknek Pilsen és környéke az úti cél! Remek alkalom, hogy eltöltsünk együtt egy tartalmas szép napot Pilsenben és környékén. Természetesen nem maradhatnak ki a legfontosabb a már említett látnivalók, viszont lesz lehetőség megnézni Pilsen környéki látnivalókat.

 

Pilsen csoportoknak

Csoportok részére pisleni idegenvezetés, programszervezés. Előfoglalás a Pilsner Urquell sörfőzdébe,a Gambrisnusz sörcsapoló iskolába. Éttermi helyfoglalás a legnagyobb és leghíresebb Pilsner Urquell sörözőbe a sörgyár területén.

 

Pislen idegenvezetések legfontosabb részletei

 • Az idegenvezetés időpontja

  Az idegenvezetés időpontja bármikor lehet, délelőtti, délutáni vagy akár esti kezdéssel, az év bármely napján. Amennyiben ünnepnapokon utaztok, vagy hosszú hétvégére érkeztek Pislen-ba, ajánljuk minél hamarabb foglaljátok le az idegenvezetést, hogy biztosan legyen a kérésetekhez megfelelő idegenvezető.

  Kinek ajánljuk

  Minden korosztálynak és minden érdeklődési körnek egyaránt. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy az összes általunk kínált idegenvezetés teljesen személyre vagy csoportra szabott. Természetes, hogy nem mindenkit egyformán érdekelnek a középkori történelem, a barokk vagy a szentek történeti. Van aki mindent látni akar, van aki inkább sörös, kávés pihenőket beiktatva szeretné élvezni Brno pezsgését! Helyi idegenvezetőink, minden igényt kielégítenek!

  Milyen nyelveken érhető el az idegenvezetés

  Magyar, Angol,

   

Maga az idegenvezetés

 • A nagy találkozás

  Minden felkérés esetén, mindenkivel felvesszük a kapcsolatot, hogy az elvérésok mellett a leehető legjobb találkozási pontot is megbeszéljük A találkozás egy előre megbeszélt helyen, lehet, mint például a szálláshely, városközpont, vagy villamos megálló.

  A program

  Rövid bemutatkozás után, a már előre leegyeztetett programot, röviden átbeszélve, esetleg kérésre változtatva rajta megkezdődig a személyre szabott városnéző program.

  Kis pihenő

  Eljön mindig egy holt pont, amikor akarva akaratlanul, már kezd az agy fáradni, a sok látni és hallani valótól. Ez viszont egy remek lehetőség, hogy beüljünk egy korsó sörre/kávéra/forralt borra valahová, hogy a rövid pihenő után újult erővel vágjunk neki a folytatásnak

  A nagy búcsúzás

  Mikor a programnak vége, eljön az idő a nagy búcsúzásnak. A sok elhangzott információ és megtekintett látnivaló, garantáltan egy életre szóló élményt nyújtott, amit már csak fel kell dolgozni. Hol máshol ha nem egy jó kis étteremben vagy sörözőben. Kérésre szívesen segítünk olyan helyet találni amely biztosan megéri az árát.

   

   

Anyagiak

•Instant 4 órás Pilsen idegenvezetés 160 EUR + 5 EUR/fő

•Basic 6 órás Brno idegenvezetés 180 EUR + 5 EUR/fő

•Full 8 órás Brno idegenvezetés 200 EUR + 5 EUR/fő

•Csoportok részére (15 fő vagy annál több) Vegyed fel felünk a kapcsolatot, csoportra szabott árajánlatot küldünk.Idegenvezetés rendelése


Neved:

Email címed:

Telefon számod:


Szeretnéd, hogy felvegyük veled a kapcsolatot telefonon:

Igen:
Nem:

Idegenvezetés kiválasztása


Hányan lesztek


Message


Utazászservezők részére

Szükségetek van egy megbízható helyi kapcsolatra, aki segít kialakítani, megszervezni a programot, ismeri a szállásokat, éttermeket, sörgyárakat. Beszéli a cseh nyelvet? Több mint 10 éve van a pályán. Forduljatok hozzánk bizalommal, állandóan elérhetőek vagyunk.

További információ

Prágai csapatépítés cégeknek

Céges utak, csapatépítő utak, konferenciákra, szakmai gyakorlatra érkezőknek segítünk, nem csak szállásfoglalásban, hanem, fordításban, kiegészítő programok szervezésében, transzfer szolgáltatásban, belépőjegyek biztosításában és minden másban.

További információ

Iskolai kirándulás Prágába

Prágai osztálykirándulás ma már nem megvalósíthatatlan. Középiskoláknak, egyetemistáknak, kollégiumi sörtúrák szervezése, tanároknak tantestületi kirándulás szervezése. Szállások akár nagyon olcsón, kollégiumi szobákban.

További információ

Magyar elérhetőség

 • Telefon:
  (+420)-777-84-75-56
 • Email:
  info@pragaclub.hu
 • Levelezési cím:
  Černomořská 2,
 • 101 00 Praha 10
  Csehország