Prágai idegenvezetés

Prágai idegenvezetés Magyaroknak, helyi magyaroktól

Prágai idegenvezetés egyénileg utazóknak


idegenvezetés Prága

Idegenvezetés Prága 2024-ben

Idegenvezetés Prágában! Prága látnivalói! Helyi magyar nyelevű idegenvezetőkkel! Minden egyes idegenvezetés teljesen személyre vagy csapatra szabott, és termesztésen privát, a programhoz idegenvek nem csatlakoznak!
Az alap idegenvezetés hossza általában 3, 4-5 vagy 6-8 órás szokott lenni, de az idegenvezetés hosszát nem az életkor vagy érdeklődési terület határozza meg, hanem inkább az időjárás, illetve az idegenvezetéshez hozzáadott extra programok. Legyakrabban az idegenvezetéshez egy vagy két órás sétahajózást, sörfőzde látogatást, de akár interaktív programokat, vidéki kirédulásokat (pl Karlovy Vary) szoktak kérni, így az idegenvezetés akár egész vagy akár több napos is lehet. Amennyiben bizonytalan, és nem tudja mennyi időt szeretne idegenvezetővel tölteni, lépjen velünk kapcsolatba, szívesen adunk tanácsot, küldünk program lehetőségeket.

Hány fő részére?


Prágai idegenvezetés, maximum 8 fő részére. Az idegenvezetés privát, mások nem csatlakoznak a programhoz.

9 fő felett már csoportnak számít, bővebb infórmációt lejebb talál csoportok részére.

Mikor?


Prágai idegenvezetés lehetséges az év bármely napján. Ünnepnapok és hosszú hétvégék esetén ajánlott már jóval hamarabb lefoglalni az idegenvezetést.

Hány órától?


Az degenvezetés kezdődhet, reggel, napközben vagy akár este is lehetséges. Mi helyi idegenvezetők vagyunk, teljesen rugalmasak a kezdési időpontokban.

Kiknek ajánljuk?


Prágai idegenvezetést, bármely korosztály számára nyugodtan ajánljuk. Gyerekes családoknak, fiataloknak, nyugdíjasoknak, sőt azoknak is tudunk újjat mutatni akik már több alkalommal voltak Prágában!

Mennyibe kerül?


17 EUR/óra-tól, attól függően, hogy hány fő részére, szükséges az idegenvezetés.

Azoknak akik legalább két vagy három napra érkeznek a legjobban a 2 X 4 órás idegenvezetést ajánljuk a legjobban, két napra elosztva. Ebben az esetben, igazán sok mindent meg tudunk mutatni.
- Akik csak rövid időre érkeznek, de szeretnének Prágában minden fontosat megtekinteni, azoknak ajánljuk az egynapos 6 -7 órás idegenvezetést. Akik pedig csak egy rövidebb áttekintést szeretnének, tudunk ajánlani akár 3 órás, vagy a 4-5 órás prágai idegenvezetést is!

 

3 órás idegenvezetés

-Bevezetés Prága rejtelmeibe. Rövid belvárosi séta, rengeteg hasznos információval, látnivalóval.
-Utas fogadás (állomáson, pályaudvaron, recepciónál) + szállás elfoglalása + hasznos tanácsok, információk!

75 EUR

4-5 órás idegenvezetés

A legfontosabb kötelező, és rengeteg rejtett látnivaló bemutatása mellett, nagyon sok érdekesség hangzik el, amit csak egy helyi Prágában élő idegenvezetőtől hallhatnak. Az idegenveztés indulhat a városból vagy akár a szállástól is.

100 EUR

6-7 órás idegenvezetés

Egész napos városnézés, amibe szinte minden belefér, a Prágai vár- Kisoldal-Olváros és a Vencel tér és környéke. Jut idő a látnivalók között egy sörre, egy kávéra, akér egy gyors ebédre. Igény szerint a várba belépős programon résztvenni.

140 EUR


Csoportok részére


idegenvezetés Prága

Idegenvezetés Prága csoportok részére

Csoportok esetén lehetőség van komplett, több napos program összeállítására, vidéki idegenvezetésekre, sörgyárlátogatásokra. Ez esetben az idegenvezetés ára jóval kedvezőbb mint az egyszeri idegenvezetés ára. Pontos árkalkulációért lépjen velünk kapcsolatba.

Az idegenvezetés hossza csoportok esetén legalább 4 óra, amely esetben az idegenvezető a csoporttal, már a belvárosban találkozik. Amennyiben a csoport szeretné, hogy az idegenvezető a szálláshoz menjen, és onnan kezdődjön az idegenvezetés, az idegenvezetésnek legalább 5 órásnak kell lenni.
Csoportok esetén, legjobban az egész napos idegenvezetés ajánlott, így az idegenvezető egész nap a csoporttal van, tud folyamatosan segíteni, pénzváltásnál felügyelni, étteremben a rendelést irányítani, vásárláskor segédkezni, tájékozódni, és visszakísérni a csoportot a szálláshoz, vagy buszhoz. 

Csoportok esetén lehetőség van komplett, több napos program összeállítására, vidéki idegenvezetésekre, sörgyárlátogatásokra. Ez esetben az idegenvezetés ára jóval kedvezőbb mint az egyszeri idegenvezetés ára. Pontos árkalkulációért lépjen velünk kapcsolatba.
Minden idegenvezetéshez letséges a következő kiegészítő programot hozzáadni: 


Sétahajózás

(A sétahajózás igényét, legalább egy nappal előre szükséges jelezni.)
- 1 órás sétahajózás: 50 EUR + 12 EUR/fő-től
- 2 órás sétahajózás, büfé ebéddel vagy vacsorával: 75 EUR + 32 EUR -től
- 3 órás büfé vacsora  lux       125 EUR +  70 EUR/fő (opcionális)
Sörfőzde látogatás

(A sörfőzde látogatás igényét, legalább egy nappal előre szükséges jelezni.)
- 1 órás sörfőzde látogatás ára: 50 EUR + 22 EUR/fő

 

Csomag tartalma:

Welcome drink – Beer Brandy Kézműves sörfőzde élő bemutatóval

Sörkóstoló házi sör /03 l/

Sör palackozása 05 l-es palack személyes címkével

+Sör perec

- 1 órás sörfőzde látogatás, sörkostolóval ára: 50 EUR + 17 EUR/fő

Csomag tartalma:

Sörkóstoló házi sör 3X /03 l/

Sörkorcsolya

 


Sörcsapoló iskola (Csak szombati vagy vasárnapi napon)

Rengeteg informéció a sörről, próbáld ki milyen sört csapolni!
- 1 órás sörcsapoló iskola: 50 EUR + 18 EUR/fő

 

Csomag tartalma:

Welcome drink – Becherovka

3X /03 l sör, korlátozott a csoport létszámától függő csapolási lehetőséggel./

Sörkorcsolya


- 1 órás sörfőzde látogatás, sörkostolóval ára: 50 EUR + 17 EUR/fő

Csomag tartalma:

Sörkóstoló házi sör 3X /03 l/

Sörkorcsolya

 


Sörgyárlátogatás (Kozel, Krsovice)


- 1 órás sörfőzde látogatás ára 40 fő alatt : 100 EUR + 10 EUR/fő (1 tolmács + 2 sörgyári kísérő")

- 1 órás sörfőzde látogatás ára 40 fő felett : 200 EUR + 10 EUR/fő (2 tolmács + 2 sörgyári kísérő)

 

 

 

3 fogásos ebéddel + csapolt sörrel + 16 EUR/fő

 

 


Hány fő részére?


Prágai idegenvezetés csoportok részére, egy idegenvezetővel maximum 70 fő részére. 70 fő felett érdemes a csoportot ketté osztani, és két idegenvezetőt rendelni. Prágai idegenvezetés csoportok részére minden esetben VOX tour guide rendszerrel történik.

Mikor?


Prágai idegenvezetés csoportok részére az év bármely napján. Ünnepnapok és hosszú hétvégék esetén, tavaszi szezon (március, április, május), őszi szezon (szeptember, október) ajánlott már hónapokkal hamarabb lefoglalni az idegenvezetést!

Hány órától?


Prágai idegenvezetés csoportok részére félnapos (4 órás) idegenvezetés esetén legkésöbb de.9.00 órás, du. 14.00 órás kezdéssel ajánlott, de természetesen, rugalmasan kezeljük a kezdési időpontot. Mi helyben vagyunk, időnk van!

Kiknek ajánljuk?


Prágai idegenvezetést, bármely csoport részére nyugodtan ajánljuk. Külön útvonal és program készülünk, fiataloknak, diákoknak, osztálykiránduláson résztvevőknek, nyugdíjasoknak, céges csoportoknak és utazási irodák részére.

Mennyibe kerül?


AIdegenvezetés csoportok részére 25 EUR/ minden megkezdett óra + 3 EUR/fő. Csoportok részére az idegenvezetés legalébb 3 órás.
Az idegenvezetéshez idegenvezetői rendszert biztosítunk (Tour Guide System)! 

Idegenvezetések

Idegenvezetés Prága

degenvezetés egyénileg utazók és csoportok részére Prágában. Csoportok részére teljes körű programtervezés, sétahajózás, éttermi helyfoglalás.

IDEGENVEZETÉS PRÁGA

Idegenvezetés Brno

Idegenvezetés buszos csoportok részére Brnóban, illetve csoportok részére teljes körű programtervezés, szállásfoglalás, éttermi helyfoglalás.

IDEGENVEZETÉS BRNO

Idegenvezetés Cesky Krumlov

Idegenvezetés buszos csoportok részére Cesky Krumlovban, illetve teljes körű programtervezés, szállásfoglalás, éttermi helyfoglalás.

IDEGENVEZETÉS CESKY KRUMLOV

Idegenvezetés Pilzen

Idegenvezetés buszos csoportok részére Pilzenben, illetve teljes körű programtervezés, sörgyárlátogatás, szállásfoglalás, éttermi helyfoglalás.

IDEGENVEZETÉS PILZEN

Idegenvezetés Karlovy Vary

Idegenvezetés buszos csoportok részére Karlovy varyban, Krsovice, Becherovka látogatás, szállásfoglalás, éttermi helyfoglalás.

IDEGENVEZETÉS KARLOVY VARY

Idegenvezetés Kutna hora

Idegenvezetés buszos csoportok részére Kutna horában, teljes körű programtervezés, csontkápolna látogatás, éttermi helyfoglalás.

IDEGENVEZETÉS Kutna hora


Kapcsolat

Hianyzik a név.

Hiányzik az üzenet tárgya.

Hiányzik a telefonszámod

Hiányzik az üzeneted!

Az üzeneted siekresen elküldésre került

Sajnos az üzenetedet nem sikerült elküldeni


Prága, Látnivalók, Idegenvezetés, Sörtúra