Prágai idegenvezetés

Prágai idegenvezetés Magyaroknak, helyi magyaroktól

Prágai idegenvezetés


idegenvezetés Prága

Idegenvezetés Prága 2024-ben

Idegenvezetés Prágában! Prága látnivalói! Helyi magyar nyelevű idegenvezetőkkel! 

Minden egyes idegenvezetés teljesen személyre vagy csoportra szabott, és termesztésen privát, a programhoz idegenvek nem csatlakoznak!
Az alap idegenvezetés hossza általában 3, 4-6 vagy 6-8 órás szokott lenni, de az idegenvezetés hosszát nem az életkor vagy érdeklődési terület határozza meg, hanem inkább az időjárás, illetve az idegenvezetéshez hozzáadott extra programok. 

Legyakrabban az idegenvezetéshez egy vagy két órás sétahajózást, sörfőzde látogatást, de akár interaktív programokat, vidéki kirédulásokat (pl Karlovy Vary) szoktak kérni, így az idegenvezetés akár egész vagy akár több napos is lehet. Amennyiben bizonytalan, és nem tudja mennyi időt szeretne idegenvezetővel tölteni, lépjen velünk kapcsolatba, szívesen adunk tanácsot, küldünk program lehetőségeket .

 

Csoportok esetén lehetőség van komplett, több napos program összeállítására, vidéki idegenvezetésekre, sörgyárlátogatásokra. Ez esetben az idegenvezetés ára jóval kedvezőbb is lehet mint az egyszeri idegenvezetés ára. Pontos árkalkulációért lépjen velünk kapcsolatba.


Csoportok esetén, legjobban az egész vagy több napos idegenvezetés ajánlott, így az idegenvezető érkezéstől a távozásig   a csoporttal van, tud folyamatosan segíteni, pénzváltásnál felügyelni, étteremben a rendelést irányítani, vásárláskor segédkezni, tájékozódni, és visszakísérni a csoportot a szálláshoz, vagy buszhoz. 

Csoportok esetén lehetőség van komplett, több napos program összeállítására, az idegenvezető akár már Brnóban csatlakozhat a csoporthoz, vagy kérsére akár Magyarországon is.

Hány fő részére?


Prágai idegenvezetés, egyénileg utazók részére maximum 8 fő részére. Az idegenvezetés privát, mások nem csatlakoznak a programhoz.


Prágai idegenvezetés csoportok részére, egy idegenvezetővel maximum 70 fő részére. 70 fő felett érdemes a csoportot ketté osztani, és két idegenvezetőt rendelni. Prágai idegenvezetés csoportok részére minden esetben VOX tour guide rendszerrel történik.

Mikor?


Prágai idegenvezetés lehetséges az év bármely napján. Még eső, hóvihar sem akadályoz meg minket, hogy jól érezzük magunkat!   


Csoportok esetén, ünnepnapok és hosszú hétvégék esetén, tavaszi szezon (március, április, május), őszi szezon (szeptember, október) ajánlott már hónapokkal hamarabb lefoglalni az idegenvezetést!

Hány órától?


Az degenvezetés kezdődhet, reggel, napközben vagy akár este is lehetséges. Mi helyi idegenvezetők vagyunk, teljesen rugalmasak a kezdési időpontokban.


Csoportok esetén, könyebben előfordul, hogy a busz esetleg késik. Semmi gond, utazás alatt folyamatosan tarjuk a kapcsolatot.

Kiknek ajánljuk?


Prágai idegenvezetést, bármely korosztály számára nyugodtan ajánljuk. Gyerekes családoknak, fiataloknak, nyugdíjasoknak, sőt azoknak is tudunk újjat mutatni akik már több alkalommal voltak Prágában!


Csoportok esetén is, kólön útvonal és program készülünk, fiataloknak, diákoknak, osztálykiránduláson résztvevőknek, nyugdíjasoknak, céges csoportoknak és utazási irodák részére.

Mennyibe kerül?


Egyénileg utazóknak: 20 EUR/óra + 3 EUR/fő
Csoportok részére: 25 EUR/óra + 3 EUR/fő

- Egyénileg utazóknak -3 EUR/fő kedvezmény, amennyiben :  Helló Prága Facebook csoport tag és   Helló Prága YouTube csatorna feliratkozó vagy! 

- Csoportok részére az idegenvezetéshez idegenvezetői rendszert biztosítunk (Tour Guide System)!  


Egyénileg uatzók részére kedvezmény: -3 EUR/fő


Azok akik az idegenvezetés alatt meg tudják mutatni, hogy a Helló Prága Facebook csoport tagjai és a Helló Prága Facebook oldalt megosztják a saját hírfolyamukon, illetve meg tudják mutatni, hogy a Helló Prága YouTube csatornára feliratkoztak, és legalább egy videót kommenteltek vagy megosztanak   az idegenvezetés csupán 20 EUR/óra  


Az idegenvezetés hossza különböző lehet:


3 órás idegenvezetés

Bevezetés Prága rejtelmeibe. Rövid belvárosi séta, rengeteg hasznos információval, látnivalóval.
-Utas fogadás (állomáson, pályaudvaron, recepciónál) + szállás elfoglalása + hasznos tanácsok, információk!

4-6 órás idegenvezetés

A legfontosabb kötelező, és rengeteg rejtett látnivaló bemutatása mellett, nagyon sok érdekesség hangzik el, amit csak egy helyi Prágában élő idegenvezetőtől hallhatnak. Az idegenveztés indulhat a városból vagy akár a szállástól is.

6-8 órás idegenvezetés

Egész napos városnézés, amibe szinte minden belefér, a Prágai vár- Kisoldal-Olváros és a Vencel tér és környéke. Jut idő a látnivalók között egy sörre, egy kávéra, akér egy gyors ebédre. Igény szerint a várba belépős programon résztvenni.


Az idegenvezetéshez a következő programok társíthatóak:


Sétahajózás idegenvezetővel 2024-ben

- 1 órás sétahajózás : 13 EUR/fő 
- 1 órás sétahajózás LUX : 18 EUR/fő 
- 2 órás sétahajózás, büfé ebéddel vagy vacsorával: 32 EUR
- 3 órás büfé vacsora  LUX       70 EUR/fő


A kedvezményes sétahajózást legalább 3 órás idegenveeztés rendelése melett tudjuk előre lefoglani! Az igényt, előre szükséges jelezni.  Az sétahajózás árába az idegenvezető jegyét is bele kell kalakulálni.


Sörfőzde látogatás

(A sörfőzde látogatás igényét, legalább egy nappal előre szükséges jelezni.)

- 1 órás sörfőzde látogatás ára: 50 EUR + 22 EUR/fő

 

Csomag tartalma:

Welcome drink – Beer Brandy Kézműves sörfőzde élő bemutatóval

Sörkóstoló házi sör /03 l/

Sör palackozása 05 l-es palack személyes címkével

+Sör perec- 1 órás sörfőzde látogatás, 3 féle sörkostolóval: 50 EUR + 17 EUR/fő


Csomag tartalma:

Sörkóstoló házi sör 3X /03 l/

Sörkorcsolya (Sörsajt)


Sörcsapoló iskola (Minimum 10 fő, és ssak szombati vagy vasárnapi napon)

Rengeteg informéció a sörről, próbáld ki milyen sört csapolni!

- 1 órás sörcsapoló iskola: 50 EUR + 18 EUR/fő

 

Csomag tartalma:

Welcome drink: Becherovka

3X /03 l sör, korlátozott a csoport létszámától függő csapolási lehetőséggel.

Sörkorcsolya (Sörsajt)


Sörgyárlátogatás (Csak buszos csoportok részére)

- 1,5 órás sörfőzde látogatás ára 40 fő alatt : 100 EUR + 12 EUR/fő (1 tolmács + 2 sörgyári kísérő")

- 1,5 órás sörfőzde látogatás ára 40 fő felett : 200 EUR + 12 EUR/fő (2 tolmács + 2 sörgyári kísérő)


Prágai idegenvezetés rendelése

Hianyzik a név.

Hiányzik az üzenet tárgya.

Hiányzik a telefonszámod

Hiányzik az üzeneted!

Az üzeneted siekresen elküldésre került

Sajnos az üzenetedet nem sikerült elküldeni


Prága top látnivalói - Google térképpel, címekkel és képekkel. Belépőjegy és nyitva tartási információkkal, mellyek A legfontosabb, kötelező és rejtett prágai nevezetsségek és látnivalók, melyeket nem szabad kihagyni

Látnivalók Prágában

Helló Prága, YouTube csatornára rendszeresen teszünk fel Prága és Csehország érdekességeit, látnivalóit bemutató videókat, amellyeket mi készítünk. Látnivalók meleltt rengeteg érdekes és hasznos információt is kaphattok!      

Helló Prága YouTube

Facebook csoportunkban, megkérdezheted magad is, mely látnivalókat érdemes megnézni. Több ezer tagunk, akik már voltak Prágában csehországban szívesen szívesen segít. Nemcsak látnivalókat, de hasznos tanácsokkal is ellátnak!

Helló Prága Csoport

Prága, Látnivalók, Idegenvezetés, Sörtúra