Idegenvezetés Prága

Magyar nyelvű idegenvezetés Prágában

Idegenvezetés Prágában

Prágai idegenvezetés egyénileg utazóknak, kisebb baráti társaságoknak

idegenvezetés Prága

Idegenvezetés Prága

Minden egyes idegenvezetés teljesen személyre vagy csapatra szabott, és termesztésen privát, a programhoz idegenvek nem csatlakoznak!
Az alap idegenvezetés hossza általában 4 órás szokott lenni, de az idegenvezetés hosszát nem az életkor vagy érdeklődési terület határozza meg, hanem inkább az időjárás, illetve az idegenvezetéshez hozzáadott extra programok. Legyakrabban az idegenvezetéshez egy vagy két órás sétahajózást, sörfőzde látogatást, de akár interaktív programokat, vidéki kirédulásokat (pl Karlovy Vary) szoktak kérni, így az idegenvezetés akár egész vagy akár több napos is lehet. Amennyiben bizonytalan, és nem tudja mennyi időt szeretne idegenvezetővel tölteni, lépjen velünk kapcsolatba, szívesen adunk tanácsot, küldünk program lehetőségeket.


Hány fő részére?

Prágai idegenvezetés, maximum 8 fő részére. Az idegenvezetés privát, mások nem csatlakoznak a programhoz.

Mikor?

Prágai idegenvezetés az év bármely napján. Ünnepnapok és hosszú hétvégék esetén ajánlott már jóval hamarabb lefoglalni az idegenvezetést.

Hány órától?

Prágai idegenvezetés, reggel, napközben vagy akár este is lehetséges. Mi helyi idegenvezetők vagyunk, teljesen rugalmasak a kezdési időpontban.

Kiknek ajánljuk?

Prágai idegenvezetést, bármely korosztály számára nyugodtan ajánljuk. Gyerekes családoknak, fiataloknak, nyugdíjasoknak

Mennyibe kerül?

Az idegenvezetés ára maximum 8 fő esetén, 20 EUR/óra+ 5 EUR/fő. Többnapos idegenvezetés, illetve komplet csomag rendelése esetén jelentős kedvezményt tudunk nyújtani.


Azoknak akik legalább két vagy három napra érkeznek a legjobban a 2 X 4 órás idegenvezetést ajánljuk, két napra elosztva. Ebben az esetben, igazán sok mindent meg tudunk mutatni.
- Akik csak rövid időre érkeznek, de szeretnének Prágában minden fontosat megtekinteni, azoknak ajánljuk az egynapos 6 vagy akár 8 órás idegenvezetést.

Az idegenvezetés ára, legfeljebb 8 fő részére 20 EUR/óra + 5 EUR/fő. Az idegenvezetés minden esetben tartalmaz egy rövid kávé vagy sör szünetet, aminek a költségét az idegenvezetés ára tartalmazza.

Minden idegenvezetéshez letséges a következő kiegészítő programot hozzáadni:

Sétahajózás (A sétahajózás igényét, legalább egy nappal előre szükséges jelezni.)
- 1 órás sétahajózás: 10 EUR/fő-től
- 2 órás sétahajózás, büfé ebéddel vagy vacsorával: 25 EUR/fő-től

Sörfőzde látogatás (A sörfőzde látogatás igényét, legalább egy nappal előre szükséges jelezni.)
-Sörfőzde látogatás ára: 15 EUR/fő (max 7 fő esetén) Az ár tartalmaz 3 féle söröskorsót és egy sörkorcsolyát.
-Sörfőzde látogatás ára: 15 EUR/fő (minimum 8 fő) Az ár tartalmaz egy 30 perces bemutatót, 3 féle sörkóstolót egy sörkorcsolyás hidegtállal. (Hidegtál nélkül a sörfőzde látogatás ára 10 EUR/fő)

Interaktív idegenvezetés (Az interaktív idegenvezetés igényét, legalább tíz nappal előre szükséges jelezni.)
-Interaktív feladatkönyv: 25 EUR (Legfeljebb 3 embernek ajánljuk, 4 fő esetén már két köny megvételét ajánluk) Az idegenvezetővel eltöltött idő alatt történő, az erre az alkalomra készített feladatkönyv kitöltése, különböző feladatok elvégzése, mégnagyobb figyelmet odafigyelést, és ezzel együtt nagyobb élményt nyújt

Prágai reggeli Bemutatjuk az ébredező Prágát. Kérésre akár indulhat a nap egy reggeli kocogással, biciklizéssel, amit majd egy közös reggeli követ, kávéval. Piaclátogatás, majd egy könnyed séta, és a nap még el se kezdődött! A prágai reggeli program ára 20 EUR/óra + 5 EUR/fő.


Prágai idegenvezetés csoportok részére

idegenvezetés Prága

Idegenvezetés Prága csoportok részére

Csoportok esetén lehetőség van komplett, több napos program összeállítására, vidéki idegenvezetésekre, sörgyárlátogatásokra. Ez esetben az idegenvezetés ára jóval kedvezőbb mint az egyszeri idegenvezetés ára. Pontos árkalkulációért lépjen velünk kapcsolatba.

Az idegenvezetés hossza csoportok esetén legalább 4 óra, amely esetben az idegenvezető a csoporttal, már a belvárosban találkozik. Amennyiben a csoport szeretné, hogy az idegenvezető a szálláshoz menjen, és onnan kezdődjön az idegenvezetés, az idegenvezetésnek legalább 5 órásnak kell lenni.
Csoportok esetén, legjobban az egész napos idegenvezetés ajánlott, így az idegenvezető egész nap a csoporttal van, tud folyamatosan segíteni, pénzváltásnál felügyelni, étteremben a rendelést irányítani, vásárláskor segédkezni, tájékozódni, és visszakísérni a csoportot a szálláshoz, vagy buszhoz. 

Csoportok esetén lehetőség van komplett, több napos program összeállítására, vidéki idegenvezetésekre, sörgyárlátogatásokra. Ez esetben az idegenvezetés ára jóval kedvezőbb mint az egyszeri idegenvezetés ára. Pontos árkalkulációért lépjen velünk kapcsolatba.

Az egyszeri idegenvezetés ára csoportok esetén 25 EUR/óra + 3 EUR/fő. Az idegenvezetéshez idegenvezetői rendszert biztosítunk (Tour Guide System)! 

Minden idegenvezetéshez letséges a következő kiegészítő programot hozzáadni: 

Sétahajózás (A sétahajózás igényét, legalább egy nappal előre szükséges jelezni.)
- 1 órás sétahajózás: 10 EUR/fő-től 
- 2 órás sétahajózás, büfé ebéddel vagy vacsorával: 25 EUR/fő-től 

Sörfőzde látogatás (A sörfőzde látogatás igényét, legalább egy nappal előre szükséges jelezni.)
-Sörfőzde látogatás ára: 15 EUR/fő Az ár tartalmaz egy 30 perces bemutatót, 3 féle sörkóstolót egy sörkorcsolyás hidegtállal. (Hidegtál nélkül a sörfőzde látogatás ára 10 EUR/fő)


Hány fő részére?

Prágai idegenvezetés csoportok részére, egy idegenvezetővel maximum 70 fő részére. 70 fő felett érdemes a csoportot ketté osztani, és két idegenvezetőt rendelni. Prágai idegenvezetés csoportok részére minden esetben VOX tour guide rendszerrel történik.

Mikor?

Prágai idegenvezetés csoportok részére az év bármely napján. Ünnepnapok és hosszú hétvégék esetén, tavaszi szezon (március, április, május), őszi szezon (szeptember, október) ajánlott már hónapokkal hamarabb lefoglalni az idegenvezetést!

Hány órától?

Prágai idegenvezetés csoportok részére félnapos (4 órás) idegenvezetés esetén legkésöbb de.9.00 órás, du. 14.00 órás kezdéssel ajánlott.

Kiknek ajánljuk?

Prágai idegenvezetést, bármely csoport részére nyugodtan ajánljuk. Külön útvonal és program készülünk, fiataloknak, diákoknak, osztálykiránduláson résztvevőknek, nyugdíjasoknak, céges csoportoknak és utazási irodák részére.

Mennyibe kerül?

Az idegenvezetés csoportok részére 20 EUR/óra+ 3 EUR/fő. Visszatérő utazást szervező csoportok, többnapos idegenvezetés, illetve komplet csomag rendelése esetén jelentős kedvezményt tudunk nyújtani.

ReferenciákIdegenvezetések

Idegenvezetés Prága

Hagyományos illetve interaktív túráink, hajós városnézések alkalmával, bemutatjuk Prága látnivalóit és nevezetességeit.

IDEGENVEZETÉS PRÁGA

Idegenvezetés Brno

Rövid 2 órás, vagy akár 2 napos idegenvezetés Brnóban és környékén, a Punkva-barlang és a Macocha-szakadéknál.

IDEGENVEZETÉS BRNO

Idegenvezetés Cesky Krumlov

Cesky Krumlov és Ceské Budejovice nevezetességei akár 2 óra alatt, de egy egész napos gazdag program is megszervezhető.

IDEGENVEZETÉS CESKY KRUMLOV

Idegenvezetés Pilzen

Pilzen és a Pilsner Urquell sörgyár meglátogatása 6 órás program keretében, hogy a sörgyár semmi esetre sem maradjon ki.

IDEGENVEZETÉS PILZEN

Idegenvezetés Karlovy Vary

Karlovy Vary legfontosabb látnivalói, a Krsovice sörgyár és a Becherovka múzeum látogatásra 8 órás program keretében.

IDEGENVEZETÉS KARLOVY VARY