Prágai idegenvezetés

Magyar nyelvű városnézés Prágában

Idegenvezetés
Prága


 

Prágai
idegen-
vezetés

Prága
Látni-
valói

Neveze-
tességek
Prágában

Magyar nyelvű idegenveztés Prágában! ''Az idegenvezető élő kapocs a város és a vendégek között. Olyan tudást, tapasztalatot és véleményt átadó vezető, aki személyiségéből fakadóan vonzóvá, érdekessé, izgalmassá teszi a települést, és idegenvezetésével komplex élményt szerez a vendégeknek'' . Ezt a felfogást követve, minden egyes idegenvezetést próbálunk a lehető legnagyobb mértékben személyre vagy csoportra szabni. Rugalmas programokat és útvonalakat ajánlunk, hogy mindenki biztosan elégedett legyen a szolgáltatásainkkal amit nyújtunk. Nagy súlyt fektetünk, hogy az elvárások szerint mélyedjünk el az évszázados történelmi és építészeti látnivalók között, de mégis minőségi idegenvezetést nyújtsunk, érdekesek legyünk és tudást nyújtsunk át!

Az idegenvezetést azért csináljuk, mert szeretjük csinálni. Nem ebből élünk. Az idegenvezetés mellett dolgozunk, vagy tanulunk. Az idegenvezetés alatt apait anyait beleadunk. Nincs két egyforma idegenvezetés, minden, idegenvezetést próbálunk színessé tenni. Célunk, hogy az idő, amit idegenvezetőinkkel eltöltenek, szórakoztatóan tartalmas, és minden igényt kielégítő legyen. Idegenvezetéseink az év bármely napján lehetségesek, és mivel teljesen személyre szabottak az idegenvezetések, bármely korosztály számára nyugodtan ajánljuk. Gyerekes családoknak, fiataloknak, nyugdíjasoknak egészen más útvonalat és programot ajánlunk, az érdeklődési kör alapján, kiválasztott, helyi idegenvezetővel!

Mi helyi, magyar idegenvezetők vagyunk !

Prága, Idegenvezetés, Prágában

Prágai idegenvezetés egyénileg utazóknak

Egyénileg utazóknak, kisebb baráti társaságoknak

Prága, Idegenvezetés, Prágában

Prágai idegenvezetés, csoportok részére

Buszos csoportoknak, utazás szervezők, irodák és iskolák részére

Milyen egy jó idegenvezető?

Az idegenvezető élő kapocs a város és a vendégek között. Olyan tudást, tapasztalatot és véleményt átadó vezető, aki személyiségéből fakadóan vonzóvá, érdekessé, izgalmassá teszi a települést, és idegenvezetésével komplex élményt szerez a vendégeknek .

Prága, Idegenvezetés, Prágában

Prágai idegenvezetés egyénileg utazóknak, kisebb baráti társaságoknak:

Azidegenvezetés hosszát nem az életkor vagy érdeklődési terület határozza meg, hiszen minden egyes idegenvezetés teljesen személyre és csoportra szabott, és termesztésen privát, tehát mások nem csatlakoznak az idegenvezetéshez.
Az idegenvezetés hosszát, inkább az időjárás és az idegenvezetéshez hozzáadott extra programok befolyásolják.
Az alap idegenvezetés hossza általában 4 órás szokott lenni, amihez még, hozzá jöhet egy sétahajózás, amely egy vagy két óra időtartamú vagy egy sörfőzde látogatás, amely úgy egy órát vesz igénybe.

Milyen idegenvezetést ajánlunk?

- Azoknak akik legalább két vagy három napra érkeznek a legjobban a 2 X 4 órás idegenvezetést ajánljuk, két napra elosztva. Ebben az esetben, igazán sok mindent meg tudunk mutatni.
- Akik csak rövid időre érkeznek, de szeretnének Prágában minden fontosat megtekinteni, azoknak ajánljuk az egynapos 6 vagy akár 8 órás idegenvezetést.

Az idegenvezetés ára 20 EUR/óra + 5 EUR/fő. Az idegenvezetés minden esetben tartalmaz egy rövid kávé vagy sör szünetet, aminek a költségét az idegenvezetés ára tartalmazza.
Az idegenvezetés 6 fő felett idegenvezetői rendszerrel történik (Tour Guide System) aminek kölcsönzési ára + 3 EUR/fő/nap.

Minden idegenvezetéshez letséges a következő kiegészítő programot hozzáadni:

Sétahajózás (A sétahajózás igényét, legalább egy nappal előre szükséges jelezni.)
- 1 órás sétahajózás: 10 EUR/fő-től
- 2 órás sétahajózás, büfé ebéddel vagy vacsorával: 25 EUR/fő-től

Sörfőzde látogatás (A sörfőzde látogatás igényét, legalább egy nappal előre szükséges jelezni.)
-Sörfőzde látogatás ára: 15 EUR/fő (max 7 fő esetén) Az ár tartalmaz 3 féle söröskorsót és egy sörkorcsolyát.
-Sörfőzde látogatás ára: 15 EUR/fő (minimum 8 fő) Az ár tartalmaz egy 30 perces bemutatót, 3 féle sörkóstolót egy sörkorcsolyás hidegtállal. (Hidegtál nélkül a sörfőzde látogatás ára 10 EUR/fő)

Interaktív idegenvezetés (Az interaktív idegenvezetés igényét, legalább tíz nappal előre szükséges jelezni.)
-Interaktív feladatkönyv: 25 EUR (Legfeljebb 3 embernek ajánljuk, 4 fő esetén már két köny megvételét ajánluk) Az idegenvezetővel eltöltött idő alatt történő, az erre az alkalomra készített feladatkönyv kitöltése, különböző feladatok elvégzése, mégnagyobb figyelmet odafigyelést, és ezzel együtt nagyobb élményt nyújt

Prágai reggeli Bemutatjuk az ébredező Prágát. Kérésre akár indulhat a nap egy reggeli kocogással, biciklizéssel, amit majd egy közös reggeli követ, kávéval. Piaclátogatás, majd egy könnyed séta, és a nap még el se kezdődött! A prágai reggeli program ára 20 EUR/óra + 5 EUR/fő.

Prágai idegenvezetés, csoportok részére

Azidegenvezetés hossza csoportok esetén legalább 4 óra, amely esetben az idegenvezető a csoporttal, már a belvárosban találkozik. Amennyiben a csoport szeretné, hogy az idegenvezető a szálláshoz menjen, és onnan kezdődjön az idegenvezetés, az idegenvezetésnek legalább 5 órásnak kell lenni.
Csoportok esetén, legjobban az egész napos idegenvezetés ajánlott, így az idegenvezető egész nap a csoporttal van, tud folyamatosan segíteni, pénzváltásnál felügyelni, étteremben a rendelést irányítani, vásárláskor segédkezni, tájékozódni, és visszakísérni a csoportot a szálláshoz, vagy buszhoz.

Csoportok esetén lehetőség van komplett, több napos program összeállítására, vidéki idegenvezetésekre, sörgyárlátogatásokra. Ez esetben az idegenvezetés ára jóval kedvezőbb mint az egyszeri idegenvezetés ára. Pontos árkalkulációért lépjen velünk kapcsolatba.

Az egyszeri idegenvezetés ára csoportok esetén 25 EUR/óra + 3 EUR/fő. Az idegenvezetéshez idegenvezetői rendszert biztosítunk (Tour Guide System)!

Minden idegenvezetéshez letséges a következő kiegészítő programot hozzáadni:

Sétahajózás (A sétahajózás igényét, legalább egy nappal előre szükséges jelezni.)
- 1 órás sétahajózás: 10 EUR/fő-től
- 2 órás sétahajózás, büfé ebéddel vagy vacsorával: 25 EUR/fő-től

Sörfőzde látogatás (A sörfőzde látogatás igényét, legalább egy nappal előre szükséges jelezni.)
-Sörfőzde látogatás ára: 15 EUR/fő Az ár tartalmaz egy 30 perces bemutatót, 3 féle sörkóstolót egy sörkorcsolyás hidegtállal. (Hidegtál nélkül a sörfőzde látogatás ára 10 EUR/fő)


Kapcsolat

Hianyzik a név.

Hiányzik az üzenet tárgya.

Hiányzik a telefonszámod

Hiányzik az üzeneted!

Az üzeneted siekresen elküldésre került

Sajnos az üzenetedet nem sikerült elküldeni