Idegenvezetés

Látnivalók, Sörtúra, Utazási információk

Prága, Brno, Cesky Krumlov, Karlovy Vary, Pilzen

Idegenvezetés

Célunk, hogy az idő, amit idegenvezetőinkkel eltöltenek, szórakoztatóan tartalmas, és minden igényt kielégítő legyen.

IDEGENVEZETÉSEK

Sörtúra

Egyénre és csoportra szabott, sörgyár és sörfőzde látogatások, sör és ételkóstolók, magyar nyelvem, Prágában, Brnóban és Pilzenben.

SÖRTÚRÁK

Látnivalók

Látnivalók, Prága, Brno, Krumlov, Karlovy Vary, Pilzen. Legfontosabb látnivalók térképes leírása, nyitvatartási idővel, videókkal.

LÁTNIVALÓK

Utazás

Hasznos utazási információk, autóval, busszal vonattal vagy repülővel érkezők részére!

UTAZÁS

Szolgáltatásaink

Utasok fogadása, transzport, tolmácsolás, programszervezés, csapatépítők megszervezése.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Hasznos

Hasznos tanácsok Csehországba érkezőknek. Tömegközlekedés, taxi árak, eurót vagy koronát váltson

HASZNOS

Idegenvezetés


Prága
Brno
Cesky Krumlov
Pilzen
Karlovy Vary

Magyar nyelvű idegenveztés Prágában, Brnóban, Cesky Krumlovban, Pilzenben és Karlovy Varyban. Minden egyes idegenvezetést próbálunk a lehető legnagyobb mértékben személyre vagy csoportra szabni. Rugalmas programokat és válltozatos útvonalakat ajánlunk, hogy mindenki biztosan elégedett legyenek szolgáltatásainkkal. Nagy súlyt fektetünk, hogy az elvárások szerint mélyedjünk el az évszázados történelmi és építészeti látnivalók és nevezetességek között, de mégis minőségi idegenvezetést nyújtsunk minden esetben!.

Célunk, hogy az idő, amit idegenvezetőinkkel eltöltenek, szórakoztatóan tartalmas, és minden igényt kielégítő legyen. Idegenvezetéseink az év bármely napján lehetségesek, és mivel teljesen személyre szabottak az idegenvezetések, bármely korosztály számára nyugodtan ajánljuk. Gyerekes családoknak, fiataloknak, nyugdíjasoknak egészen más útvonalat, látnivalókat, nevezetességeket és programot ajánlunk, az érdeklődési körnek megfelelően kiválasztott, helyi magyar idegenvezetővel!

idegenvezetés Prágában és Csehországban

Idegenvezetés Prágában

Hagyományos illetve interaktív túráink, hajós városnézések alkalmával, bemutatjuk Prága látnivalóit.

Idegenvezetés Brnóban

Rövid 2 órás, vagy akár 2 napos idegenvezetés Brnóban és környékén, a Punkva-barlang és a Macocha-szakadéknál.

Idegenvezetés Cesky Krumlovban

Cesky Krumlov és Ceské Budejovice nevezetességei akár 2 óra alatt.

Idegenvezetés Pilzenben

Pilzen és a Pilsner Urquell sörgyár meglátogatása 6 órás program keretében.

Idegenvezetés Karlovy Varyban

Karlovy Vary legfontosabb látnivalói, a Krsovice sörgyár és a Becherovka múzeum látogatásra 8 órás program keretében.

Sörtúra 


Prága
Brno
Cesky Krumlov
Pilzen
Karlovy Vary

Sörtúráink alkalmával, meglátogatjuk a legjobb helyi sörfőzdéket és sörgyárakat Prágában, Brnóban vagy Pilzenben, de természetesen kicsi időt is szentelünk, hogy a legfontosabb útba eső látnivalókat nevezetességeket is megnézzük. Egy bemutató keretében, betekintést lehet nyerni a sörgyártás folyamatába, és sörkóstolóink segítségével meg lehet bizonyosodni arról, hogy a cseh sör egyedülállóan finom és a világ legjobbjai közé tartozik. A sörkóstolók mellett, sörkorcsolyát is kóstolunk, így nemcsak a sör szerelmeseinek

lehet a program érdekes, de a gasztrológia kedvelőinek is. Az olajban érlelt sajtok az ecetes pácolt virsli vagy sült kolbász elengedhetetlen része egy sörtúrának! Sörgyárlátogatásaink során, megismerkedünk egy egy nevezetes sörgyár (KOZEL, STAROBRNO, PILSNER URQUELL, KRSOVICE) működésével, benézhetünk a palackozó üzembe, és persze a végén sört is kóstolunk. A sörfőzde látogatáshoz minden esteben közös ebédet, vagy vacsorát is lehet szervezni, a sörgyár helyi éttermében.

Sörtúrák Prágában, Brnóban vagy Pilzenben

Sörtúra Prágában

Sörtúra Prágában. Elvárás és igény szerinti sörfőzdék útbaejtése, miközben azért a legfontosabb látnivalókról és nevezetsságekről sem feledkezünk meg.

Sörtúra Brnóban

Brnó legfontosabb sörözőit és a Starobrno sörgyárat is megtekintjük, miközben rendegetek látnivalót nevezetességet is meg tudunk tekinteni.

Sörtúra Pilzenben

A Pilsner Urquell sörgyár és további sörrel kapcoslatos látnivalók, a földalatti labirintust, a sörmúzeumot is megtekinthetjük.

Sörgyárlátogatások

Csoportok részére ajánlunk, magyar nyelvű, sörkóstolóval egybekötött, sörgyárlátogatásokat a legjobb és legismertebb cseh sörgyárakban.

Látnivalók Prága, Brno, Krumlov, Karlovy Vary, Pilzen


Prága
Brno
Cesky Krumlov
Pilzen
Karlovy Vary

Látnivalók Prága, Brno, Krumlov, Karlovy Vary, Pilzen. Nevezetességek és rejtett látnivalók és nevezetességeinek részletes, fényképes bemutatása, eljutási, belépőjegy, és nyitva tartási információkkal.Több oldalon elosztva mutatjuk be Prága leghíresebb, és legérdekesebb nevezetességeit. A PRÁGAI ÓVÁROS részben bemutatásra kerül a prágai ORLOJ, a prágai KÁROLY HÍD, óváros téri TYN-TEMPLOM, a világon egyedülálló ZSIDÓ TEMETŐ és a jelenleg huszita de barokk SZENT MIKLÓS TEMPLOM.

A PRÁGAI VENCEL TÉR oldalon megtalálható a NEMZETI MÚZEUM, SZENT VENCEL SZOBOR, LUCERNA, KAFKA FORGÓ FEJE és a VÍGADÓ épülete is. A PRÁGAI VÁR oldalon a STRAHOVI KOLOSTOR, LORETO, SZENT VÍTUS SZÉKESEGYHÁZ, ARANY UTCÁCSKA és a KIRÁLYI PALOTA leírása található meg. A KISOLDAL többek között pedig a LENNON FAL, a SIKLÓ, a PETRIN KILÁTÓ, a KAMPA SZIGET leírásait tartalmazza.

Látnivalók hasznos utazási információk

Látnivalók Prága

Látnivalók Prága. Nevezetességek és rejtett látnivalók Prágában. ż

Látnivalók Brno

Látnivalók Brno. Nevezetességek és rejtett látnivalók Brnóban.

Látnivalók Cesky Krumlov

Látnivalók Cesky Krumlov. Nevezetességek és rejtett látnivalók Cesky Krumlovban.

Látnivalók Pilzen

Látnivalók Pilzen. Nevezetességek és rejtett látnivalók Pilzenben.

Látnivalók Karlovy Vary

Látnivalók Karlovy Vary. Nevezetességek és rejtett látnivalók Karlovy Varyban.