Prágai idegenvezetés

Magyar nyelvű városnézés Prágában

A prágai kapcsolat


Prágai cseh-
magyar
utazási
iroda
2005
óta
nyújt
segítséget
magyaroknak

Prágai cseh-magyar utazási irodánk, már 2005 óta nyújt elengedhetetlen segítséget, prágai és csehországi utak szervezésben csoportoknak és egyénileg utazóknak egyaránt. Vállaljuk költséghatékony, de tartalmas utazási programok megszervezését és lebonyolítását, Prágába vagy Csehország bármely területére. Egy biztos prágai, magyar nyelvű kapcsolat vagyunk, kisebb vagy akár a több száz főt meghaladó csoportok részére. Évek óta sikeres együttműködő partnereink utazási irodák, utazást szervező személyek, szakmai vagy céges csapatépítő utazást szervező HR kollégák, osztálykirándulást szervező iskolák, és sokan mások, akik csoportos utakat szerveznek, és a legjobbat szeretnék nyújtani a csoportjuknak.

Levesszük a szervezés nyújtotta terhet mindenki válláról. Nem kell időt és energiát fektetnie arra, hogy mindent végigböngéssz az interneten, telefonáljon, emailt írjon amikre legtöbb esetben nem is érkezik válasz. Ne fusson bele az interneten megtévesztő, szinte minden esetben túlárazott programokra. Mi kérésére felvesszük Önnel a kapcsolatot, átbeszéljük mire van igény, és utána elkészítjük a program tervezetet, amit utána le is szervezünk és le is bonyolítjuk az utat, érkezéstől a búcsózásig. Prágai városnézések, idegenvezetések és sörtúrák mellett, a teljeség igénye nélkül, de folyamatosan bővítve, összeszedtük a legfontosabb kötelező és rejtett látnivalók Prágában. Fényképek a látnivalókról, úti filmek.


Idegenvezetés

Látnivalók bemutatása Prágában és egész Csehország területén. Célunk, hogy az idő, amit idegenvezetőinkkel eltöltenek, szórakoztatóan tartalmas, és minden igényt kielégítő legyen, ezért minden idegenvezetés személyre illetve csoportra szabott!

Idegenvezetések

Sörtúra

A nevezetességek, látnivalók bemutatéása mellett ajánljunk, egyénre és csoportra szabott, sörgyárlátogatásokat, sör és ételkóstolókat, Prágában, Brnóban és Pilzenben. A program össze lehet kapcsolni az idegenveztéssel illetve külön programként is tervezhető.

Sörtúrák

Látnivalók

Egy kis kedvecsináló és segítség utazás elött és prágai, csehországi ittatortózkodás alatt.Oldalunkon részletesen, fényképekkel mutatunk be a teljesség igénye nélkül, néhány fontosabb prágai és csehországi (Brno, Cesky Krumlov, Pilzen, Karlovy Vary) látnivalót, történelmi nevezetességeit.

Látnivalók

Utazás

Hasznos utazási információk, autóval, busszal vonattal vagy repülővel érkezők részére!

Utazás

Szolgáltatásaink

Utasok fogadása, transzport, tolmácsolás, programszervezés, csapatépítők megszervezése.

Szolgáltatásaink

Hasznos

Hasznos tanácsok Csehországba érkezőknek. Tömegközlekedés, taxi árak, eurót vagy koronát váltson

Hasznos

ReferenciákUtazás Csehországba


Utazás Prága

Prága az Prága. Egész évben pompázó főváros, közkedvelt célpont egy két - háromnapos kirándulásra, amihez a legfontosabb utazási információkat gyűjtöttük össze.

UTAZÁS PRÁGA

Utazás Brno

Brünn, vagy mára inkább Brnóként emlegetett város tökéletes célpont egy háromnapos kiruccanásra. Már csak a közelsége miatt is. Praktikus utazási információk.

UTAZÁS BRNO

Utazás Cesky Krumlov

Cesky Krumlov praktikus uticél egy egy vagy kétnapos kiruccanásra, Prágából, vagy Brnóból akár busszal, vagy bérelt sofőrrel, ha nem akarunk saját autót használni.

UTAZÁS CESKY KRUMLOV

Utazás Pilzen

Pilzen tökéletes célpont egy egynapos kiruccanásra Prágából. Utazás busszal, vonattal vagy bérelt sofőrrel, érdemes menni, ha nem akarunk saját autót használni, de meg akar sörözni.

UTAZÁS PILZEN

Utazás Karlovy Vary

Prágai utunkat egy Karlovy Vary-s kitérővel színesíthetjük. Utazás busszal, vagy bérelt sofőrrel, érdemes menni, ha nem akarunk saját autót használni.Útba esik a Krsovice sörgyár és a Becherovka múzeum.

UTAZÁS KARLOVY VARY