Prága programok

Szolgálltatásaink csoportoknak és egyénileg utazóknak

Prágai és csehországi programok


Prágai cseh-
magyar
utazási
iroda
2005
óta
nyújt
segítséget

Prágai cseh-magyar utazási irodánk, már 2005 óta nyújt elengedhetetlen segítséget, prágai és csehországi utak szervezésben csoportoknak és egyénileg utazóknak egyaránt. Vállaljuk költséghatékony, de tartalmas utazási programok megszervezését és lebonyolítását, Prágába vagy Csehország bármely területére. Egy biztos prágai, magyar nyelvű kapcsolat vagyunk, kisebb vagy akár a több száz főt meghaladó csoportok részére. Évek óta sikeres együttműködő partnereink utazási irodák, utazást szervező személyek, szakmai vagy céges csapatépítő utazást szervező HR kollégák, osztálykirándulást szervező iskolák, és sokan mások, akik csoportos utakat szerveznek, és a legjobbat szeretnék nyújtani a csoportjuknak.

Levesszük a szervezés nyújtotta terhet mindenki válláról. Nem kell időt és energiát fektetnie arra, hogy mindent végigböngéssz az interneten, telefonáljon, emailt írjon amikre legtöbb esetben nem is érkezik válasz. Ne fusson bele az interneten megtévesztő, szinte minden esetben túlárazott programokra. Mi kérésére felvesszük Önnel a kapcsolatot, átbeszéljük mire van igény, és utána elkészítjük a program tervezetet, amit utána le is szervezünk és le is bonyolítjuk az utat, érkezéstől a búcsózásig. Prágai városnézések, idegenvezetések és sörtúrák mellett, a teljeség igénye nélkül, de folyamatosan bővítve, összeszedtük a legfontosabb kötelező és rejtett látnivalók Prágában. Fényképek a látnivalókról, úti filmek.

Programok Prágába, Csehországba

Programajánlatok

Csapatépítés Prágában

Teljes körű csapatépítő programok és tréningek Indoor és Outdoor Céges kirándulások, izgalmas interaktív séták, kincskeresések

CSAPATÉPÍTÉS

Körutazások Csehországban

UNESCO világörökség nyomában Csehországban. Csodálatos építészeti remekek, kastélyok, várak, hangulatos óvárosok.

KÖRUTAZÁSOK

Osztálykirándulás

Osztálykirándulás Prágában. Kedvezményes programok utazást szervező középiskolásoknak, egyetemistáknak, tanári karoknak.

OSZTÁLYKIRÁNDULÁS

Zarándok utak

Keresztény zarándok utak egyházak, hitközösségek, kórusok részére Prágába. Templom vagy kápolna bérlés. Spirituális programok.

ZARÁNDOK UTAK

Egészségturizmus

Leginkább a szemészeti és a plasztikai klinikákra, és reprodukciós problémák orvoslására érkezők részére nyújtunk segítséget.

EGÉSZSÉGTURIZMUS

Szakmai utak

Szakmai rendezvények, jutalomutak, tréningek, kalandtúrák szervezése cégeknek Prágában és egész Csehországban.

SZAKMAI UTAK