Repülővel Prágába 2019


Leggyorsabban Prágába? Repülővel!

A prágai utazás kényelmes és gyors módja, ha repülővel utazunk. Az átlagos repülési idő Budapesről Prágába1 óra 10 perc, az útvonal hossza 469 km. Jelenleg 2 légitársaság indít közvetlen járatokat a Budapest - Prága vonalon

A Czech Airline szinte minden nap, és van, amikor naponta 3 járat is repül így elég rugalmasan választhatjuk meg utazásunk időpontját, de sajnos árban elég drága, kb 40 000 Ft a legolcsóbb jegy ára

A 2017-es téli menetrend kezdetétől már Prágába is el lehet jutni majd a Ryanair repülőgépeivel Budapestről, heti 5 alkalommal. Ez a megoldás már sokkal olcsóbb, jegyek már 20 EUR-tól. Időben kell lefoglalni.

Terminál Információk

 

Budapest, Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2A-Prága a Václav Havel reptér 2-es terminál

 

Budapestről Prágába legtöbbször a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2A termináljáról indulnak a járatok. A terminál modern és kényelmes, minden igényt kielégít, így avárakozás idejét kellemesen tölthetjük el. Több, narancssárga felirattal ellátott ATM automatát is találunk ezen a terminálon, és posta is működik itt. Ha az útra való felkészülés alatt nem volt időnk, energiánk a pénzváltással foglalkozni, itt azt is megtehetjük. Vásárolgatással is elüthetjük a várakozás idejét, többek között játékbolt, ruhaboltok és újságos is működik ezen a terminálon. De akkor sem lesz itt gond, ha megéheznénk az utazás izgalmától. A reform életmód híveinek jó hír, hogy még egészséges bio ételeket is találunk a kínálatban. Illetve jóféle sörök és borok között is válogathatunk.

Prágában a Václav Havel reptér 2-es termináljára érkezhetünk. Ha tömegközlekedéssel szeretnénk bejutni a városközpontba, azt busszal és vonattal is megtehetjük. Buszmegállót a 2-es terminálnál is találunk, az Arrival hall előtt. A 119-es számú busszal negyedóra alatt az A metróvonalnál lehetünk, míg a 100-as busz 18 perc alatt visz el a B metróvonalig. Az Airport expressel 35 perc alatt érhetünk el Prága központi vasútállomására, ahonnan elérhető a C metróvonal. A buszokra és a vonatra jegyeket vásárolhatunk a terminál Arrival hall-jában, de a buszmegállókban felállított automatákból és a buszsofőrnél is.

Kedvezményes Prága Club transzfer a repülőtér és az Ön szállodája között.

1 út 500 CZK Pontos árkalkulációért, elérhetőségért írjon. Kapcsolat

 

 

 

 

 


Utazászservezők részére

Szükségetek van egy megbízható helyi kapcsolatra, aki segít kialakítani, megszervezni a programot, ismeri a szállásokat, éttermeket, sörgyárakat. Beszéli a cseh nyelvet? Több mint 10 éve van a pályán. Forduljatok hozzánk bizalommal, állandóan elérhetőek vagyunk.

További információ

Prágai csapatépítés cégeknek

Céges utak, csapatépítő jutalom utak, konferenciákra, kiállításokra, szakmai gyakorlatra érkezőknek segítünk, nem csak szállásfoglalásban, hanem, fordításban, kiegészítő programok szervezésében, transzfer szolgáltatásban, belépőjegyek biztosításában és minden másban.

További információ

Osztálykirándulás Prágába

Prágai osztálykirándulás nem megvalósíthatatlan.Egyetemistáknak, kollégiumi sörtúrák szervezése, tanároknak tantestületi kirándulás szervezése. Szállások akár nagyon olcsón, kollégiumi szobákban.

További információ

Magyar elérhetőség

 • Telefon:
  (+420)-777-84-75-56
 • Email:
  info@pragaclub.hu
 • Levelezési cím:
  Černomořská 2,
 • 101 00 Praha 10
  Csehország