Sörtúra Brno

Sörtúra Brnoban

Sörtúra Brno


Sörtúra Brno - Brnoi sörtúra egyénileg utazóknak, kisebb baráti társaságoknak

Az egyetlen, mindenki számára elérhető brnói sötúránk a Sörtalpaló 5 órás brnói sörtúra A sörtúra alatt Brno legfontosabb látnivalói és nevezetességei mellett, meglátogatunk egy brnói sörfőzdét vagy sörgyárat illetve egy sörkóstolón is részt veszünk. A sörtúra alatt a részvevők megismerkednek a sörgyártás folyamatával, bepillantást nyernek a sörfőzés és palackozás rejtélyeibe. 

Az 5 órás sörtúra ára 175 EUR  + személy szerinti kölségek

Sörtúra Brno

Sörtúra-Brno

Sörtúra Brno - Brnoi sörtúra, csoportok részére

Az Idegenvezetéssel összekapcsolt sörtúra hossza csoportok esetén 5 óra amely esetben az idegenvezető a csoporttal már a belvárosban találkozik. Amennyiben a csoport szeretné hogy az idegenvezető a szálláshoz menjen és onnan kezdődjön az idegenvezetés az idegenvezetésnek legalább 6 órásnak kell lenni. Csoportok sörgyárlátogatást ajánlunk, amelyhez tartozik egy sörkostoló is.

A sörtúra ára csoportok esetén 35 EUR/óra + 3 EUR/fő. Az idegenvezetéshez idegenvezetői rendszert biztosítunk (Tour Guide System)! 

Sörtúra Brno

Sörtúra Prága

Sörtúra-Brno

Sörtúra-Prága


Sörtúráink


Sörtúra Prága

Sörtúra Prágában.Elvárás és igény szerinti sörfőzdék útbaejtése, miközben azért a legfontosabb látnivalókról és nevezetsságekről sem feledkezünk meg.

SÖRTÚRA PRÁGA

Sörtúra Brno

Brnó legfontosabb sörözőit és a Starobrno sörgyárat is megtekintjük, miközben rendegetek látnivalót nevezetességet is meg tudunk tekinteni.

SÖRTÚRA BRNO

Sörtúra Pilzen

A Pilsner Urquell sörgyár és további sörrel kapcoslatos látnivalók, a földalatti labirintust, a sörmúzeumot is megtekinthetjük.

SÖRTÚRA PILZEN