Sörtúra Brno

Magyar nyelvű sörtúra Brnóban

Sörtúra Brnóban

Üdvözlünk Brünnben vagy ahogy többen mondják, Brnóban, a Cseh Köztársaság második legnagyobb városában, amely a világ legjobb söreinek otthona. Szeretnéd felfedezni a város gazdag sörfőző kultúráját, akkor a sörtúránk pont neked való.

Sörtúránkat kifejezetten úgy terveztük, hogy megmutassuk Brno legfontosabb dolgait, miközben megkóstolhatod a város legjobb söreit is. A város történelmén keresztül kalauzolunk el, megállva olyan ikonikus nevezetességeknél, mint a Špilberki vár és a Szent Péter és Pál székesegyház. Útközben bemutatjuk a város néhány legjobb sörfőzdéjét és sörözőjét is, ahol megkóstolhatot a helyi söröket és megismerhetied a sörfőzés folyamatát.

Természetesen egyetlen brnói sörtúra sem teljes egy helyi sörgyár meglátogatása nélkül. Elvisszünk a kulisszák mögé, hogy lássad, hogyan történik a varázslat, és bepillantást nyerjen a sörfőzés bonyolult folyamatába. Emellett megkóstolhatod a legfrissebb sörök közül néhányat, sőt még csapolhatsz is magadnak sört!

Sörtúránkat szakértő idegenvezetők vezetik, akik szenvedélyesen érdeklődnek a sör és a brünni sörfőző kultúra iránt. Ők végigvezetnek a városon, és közben megosztják veled az ismereteiket és szakértelmüket. Megismerkedhet a Brünnben főzött különböző sörtípusokkal, a város sörfőzésének történetével és azokkal az egyedi jellemzőkkel, amelyek a brünni söröket olyan különlegessé teszik.

Akár sörrajongó vagy, akár csak a várost szeretnéd egyedi módon felfedezni, sörtúránk tökéletes módja annak, hogy megismerd Brno városát. Foglalja le túráját még ma, és csatlakozzon hozzánk a város gazdag sörgyártási kultúrájába vezető utazásra.

 

Egészségünkre! Brnó legjobb sörözői!


Brnói sörtúra egyénileg utazóknak, kisebb baráti társaságoknak

idegenvezetés Brno

Sörtúra Brnóban 2023

Brnói sörtúra! Helyi magyar nyelevű idegenvezetőkkel! Minden egyes sörtúra teljesen személyre vagy csapatra szabott, és termesztésen privát, a programhoz idegenvek nem csatlakoznak!

Kapcsolodó programok sörtúrákhoz!

A sörtúrához letséges a következő kiegészítő programot hozzáadni: 

Sörgyárlátogatás

- 1 órás sörgyárlátogatás: 10 EUR/fő-től (idegenvezetővel +25 EUR)

Hány fő részére?

Brnói sörtúra, maximum 8 fő részére. Az idegenvezetés privát, mások nem csatlakoznak a programhoz. 9 fő felett már csoportnak számít, bővebb infórmációt lejebb talál csoportok részére.

Mikor?

Brnói sörtúra az év bármely napján. Ünnepnapok és hosszú hétvégék esetén ajánlott már jóval hamarabb lefoglalni a túrát.

Hány órától?

Brnói sörtúra, reggel, napközben vagy akár este is lehetséges. Mi helyi idegenvezetők vagyunk, teljesen rugalmasak a kezdési időpontban.

Kiknek ajánljuk?

Brnói sörtúra, bármely korosztály számára nyugodtan ajánljuk. Az elöny ha mindenki szereti a sört.

Mennyibe kerül?

40 EUR + 10 EUR/fő(4 órás)

60 EUR + 10 EUR/fő(6 órás)

 

 

Brnói sörtúra csoportoknak

Miért ne hozná ki a legtöbbet a prágai utazásából, és miért ne állna meg Brünnben csoportjával? vagy Brnó a végleges úticél?

Ígérjük, nem fogja megbánni. Foglalja le túráját még ma, és fedezze fel mindazt a csodálatos dolgot, amit városunk kínál. Alig várjuk, hogy körbevezessük!

Brünn egy kötelező megálló, hiszen a városolyan egyedülálló élményt kínál. Itt lehetőség megismerni a sörfőzés folyamatát, és megkóstolhatni az ország legfrissebb söreit. Ez egy olyan élmény, amely biztosan maradandó benyomást fog hagyni.


A 4 órás sörtúra ára: 100 EUR +
13 EUR/fő csomag tartalma:
Rövid kényelmes városnézés + Starobrno sörgyárlátogatáés kostolóval egybekötve. Az ár tartlmazza a tour gudide system bérleti diját és abelépőt a sörgyárba.Sörvillamos


1 órás sörvillamos nagyobb csoportok részére , amely tartalmaz korlátlan italfogyasztást a villmaoson.

20-30 fő esetén 35 EUR/fő
21-40 fő esetén 22 EUR/fő
40-50 fő esetén 18 EUR/fő


 Sörtúra Prága

Sörtúra-Brno


Idegenvezetések

Idegenvezetés Prága

Hagyományos illetve interaktív túráink, hajós városnézések alkalmával, bemutatjuk Prága látnivalóit és nevezetességeit.

IDEGENVEZETÉS PRÁGA

Idegenvezetés Brno

Rövid 2 órás, vagy akár 2 napos idegenvezetés Brnóban és környékén, a Punkva-barlang és a Macocha-szakadéknál.

IDEGENVEZETÉS BRNO

Idegenvezetés Cesky Krumlov

Cesky Krumlov és Ceské Budejovice nevezetességei akár 2 óra alatt, de egy egész napos gazdag program is megszervezhető.

IDEGENVEZETÉS CESKY KRUMLOV

Idegenvezetés Pilzen

Pilzen és a Pilsner Urquell sörgyár meglátogatása 6 órás program keretében, hogy a sörgyár semmi esetre sem maradjon ki.

IDEGENVEZETÉS PILZEN

Idegenvezetés Karlovy Vary

Karlovy Vary legfontosabb látnivalói, a Krsovice sörgyár és a Becherovka múzeum látogatásra 8 órás program keretében.

IDEGENVEZETÉS KARLOVY VARY

Kapcsolat

Hianyzik a név.

Hiányzik az üzenet tárgya.

Hiányzik a telefonszámod

Hiányzik az üzeneted!

Az üzeneted siekresen elküldésre került

Sajnos az üzenetedet nem sikerült elküldeni


Prága, Látnivalók, Idegenvezetés, Sörtúra