Sörtúra Pilzenben

Magyar nyelvű sörtúra Pilzenben

Sörtúra
Pilzen


 

Pilzen
sör-
túra,
látni-
valók,
Pilzenben

Sörtúráink alkalmával, meglátogatjuk a legjobb helyi sörfőzdéket és sörözőket. Betekintést nyerhetünk a sörgyártás folyamatába, és sörkóstolóink segítségével megbizonyosodhatsz arról, a cseh sör egyedülállóan finom és a legjobbak közé tartozik. Sörkorcsolya kóstolók segítségével, nemcsak a sör szerelmeseinek lehet ez a fajta túra érdekes, de a gasztrológia kedvelőinek is. Miért tartozik a cseh sör a legfinomabb és a legminőségibb sörök közé? Csehországban a sör iránt megvan a tradíció, tisztelet, jó alapanyag és az úgynevezett bajor sörtisztasági törvénytől!

Ennek értelmében sört csak malátából, komlóból, élesztőből és vízből lehet készíteni. Ezt az alapot követik a cseh kézműves sörfőzdék és sörgyárak. Célunk, hogy az idő, amit idegenvezetőinkkel eltöltenek, szórakoztatóan tartalmas, és minden igényt kielégítő legyen. Sörtúráink az év bármely napján lehetségesek, és mivel teljesen személyre szabottak a sörtúrák, bármely korosztály számára nyugodtan ajánljuk. Gyerekes családoknak, fiataloknak, nyugdíjasoknak egészen más típusu sörtúrákat és programot ajánlunk, mint egy fiatal legénybúcsós társoságnak.

Mi helyi, magyar idegenvezetők vagyunk !

Prága, Idegenvezetés, Prágában

Idegenvezetés szívvel

Az idegenvezetést azért csináljuk, mert szeretjük csinálni. Nem ebből élünk. Az idegenvezetés mellett dolgozunk, vagy tanulunk.

Prága, Idegenvezetés, Prágában

Idegenvezetés lélekkel

Az idegenvezetés alatt apait anyait beleadunk. Nincs két egyforma idegenvezetés, minden, idegenvezetést próbálunk színessé tenni.

Milyen egy jó idegenvezető?

Az idegenvezető élő kapocs a város és a vendégek között. Olyan tudást, tapasztalatot és véleményt átadó vezető, aki személyiségéből fakadóan vonzóvá, érdekessé, izgalmassá teszi a települést, és idegenvezetésével komplex élményt szerez a vendégeknek .

Prága, Idegenvezetés, Prágában

Sörtúra Pilzenben egyénileg utazóknak, kisebb baráti társaságoknak:

Azegyetlen, mindenki számára elérhető pilzeni sötúránk a Sörtalpaló 5 órás pilzeni sörtúra A sörtúra alatt Pilzen legfontosabb látnivalói és nevezetességei mellett, meglátogatunk egy brnói sörfőzdét vagy sörgyárat illetve egy sörkóstolón is részt veszünk. A sörtúra alatt a részvevők megismerkednek a sörgyártás folyamatával, bepillantást nyernek a sörfőzés és palackozás rejtélyeibe.

Az 5 órás sörtúra ára 100 EUR + 30 EUR/fő . Az ár tartalmaz belépőket, 4 féle sörkóstolót és egy sörkorcsolyát.

Pilzeni sörtúra, csoportok részére

AzIdegenvezetéssel összekapcsolt sörtúra hossza csoportok esetén 5 óra amely esetben az idegenvezető a csoporttal már a belvárosban találkozik. Amennyiben a csoport szeretné hogy az idegenvezető a szálláshoz menjen és onnan kezdődjön az idegenvezetés az idegenvezetésnek legalább 6 órásnak kell lenni. Csoportok sörgyárlátogatást ajánlunk, amelyhez tartozik egy sörkostoló is.

A sörtúra ára csoportok esetén 20 EUR/óra + 20 EUR/fő. Az idegenvezetéshez idegenvezetői rendszert biztosítunk (Tour Guide System)!

Kapcsolat

Hianyzik a név.

Hiányzik az üzenet tárgya.

Hiányzik a telefonszámod

Hiányzik az üzeneted!

Az üzeneted siekresen elküldésre került

Sajnos az üzenetedet nem sikerült elküldeni