Sörtúra Prága

Sörtúra Prágában

Sörtúra Prága


Sörtúra Prága - Prágai sörtúra egyénileg utazóknak, kisebb baráti társaságoknak

Azegyik legkedveltebb sötúránk a Sörtalpaló 4 órás prágai sörtúra
Fontos infókat kapni Prágáról, megnézni néhány fontos látnivalót és meglátogatni egy belvárosi sörfőzdét 4 óra alatt egyáltalán nem lehetetlen. Belvárosi sétára hívunk minden sör kedvelőt és mindenkit aki eddig még nem tudja, hogy az. A sörfőzde meglátogatás után, ahol kb. 1,5 órát tartózkodunk (megnézzük egy bemutatót, megkóstolunk 3 féle helyben főzött sört, és elfogyasztjuk a sörkorcsolyánkat) utunkat egy könnyed belvárosi sétával folytatjuk, hogy betekintést nyerhessünk Prága rejtelmeibe, megnézhessünk, néhány legfontosabb prágai látnivalót. Túránk végén valahol a belvárosban, Prága legfontosabb nevezetességénél a Károly hídnál vagy az Óváros téren veszünk búcsút, vagy rendelünk még egy korsó sört. 

A 4 órás sörtúra ára 80 EUR + 15 EUR/fő. Az sörtúra minden tartalmaz 3 féle sörkóstolót, 1 sörkorcsolyát. 8 fő felett ingyenes Idegenvezetői rendszert biztosítunk (Tour Guide System)! 

Sörszlalom 5 órás prágai sörtúra Akik egy kicsit több időt tudnak szánni idegenvezetőnkkel folytatott városnézésre és sörfőzde látogatásra azokat egy 5 órás belvárosi sétára hívjuk ami keretében a sok prágai látnivaló mellett már 2 sörfőzdét is meglátogatunk. Az első megállónk valamely belvárosi sörfőzdében lesz, ahol egy bemutató keretében megismerkedhetünk a sörfőzés folyamatával, és ahol kb. 1,5 órát tartózkodunk (megnézzük egy bemutatót, megkóstolunk 3 féle helyben főzött sört, és elfogyasztjuk a sörkorcsolyánkat). Ezután kisebb séta következik, egy kis városnézés egészen addig míg el nem érünk egy másik sörfőzdéhez ahova a sétától és a látnivalóktól kifáradva betérünk és hogy felfrissüljünk, ugyancsak megkóstoljuk a helyben főzött sör remekeket (3 X 02 dl) amit a biztonság kedvéért ismételten egy sörkorcsolyát fogyasztunk. A második sörfőzde látogatás után túránkat egy könnyed belvárosi sétával zárjuk, ugyancsak prágai látnivalókat és nevezetességeketérintve, és valahol a belvárosban a Károly hídon Óváros téren veszünk könnyes búcsút egymástól. 

Az 5 órás sörtúra ára 100 EUR + 30 EUR/fő. Az sörtúra minden tartalmaz 6 féle sörkóstolót, 2 sörkorcsolyát. 8 fő felett ingyenes Idegenvezetői rendszert biztosítunk (Tour Guide System)! 

Sörözön 6 órás prágai sörtúraUgyancsak ez egyik legnépszerűbb sörtúránk, aminek keretében a Prágai várból indulva, Prága legfontosabb nevezetességeit útba ejtve, a legfontosabb sörfőzdék és sörözőket érintve leereszkedünk a Vencel térig. A programban 2 sörfőzde, és 3 söröző meglátogatása van tervezve, ami 1 sörkorcsolyát, és korlátlan sörfogyasztás van tartalmaz. A tóra nagy előnye, hogy nemcsak sörözőket, sörfőzdéket, de nagyon sok prágai látnivalót nevezettséget is megtekintünk.

A 6 órás sörtúra ára 120 EUR + 45 EUR/fő. Az sörtúra tartalmaz 1 sörkorcsolyát és korlátlan sörfogyasztást. 8 fő felett ingyenes Idegenvezetői rendszert biztosítunk (Tour Guide System)! 

A sörtúrához letséges a következő kiegészítő programot hozzáadni: 

Sétahajózás (A sétahajózás igényét, legalább egy nappal előre szükséges jelezni.)
- 1 órás sétahajózás: 10 EUR/fő-től 
- 2 órás sétahajózás, büfé ebéddel vagy vacsorával: 25 EUR/fő-től 

Sörfőzde CSÜLÖK vacsora, korlátlan sörfogyasztással (A sörfőzde vacsora igényét, legalább egy nappal előre szükséges jelezni.)
-Sörfőzde CSÜLÖK vacsora ára: 32 EUR/fő  

Interaktív idegenvezetés (Az interaktív idegenvezetés igényét, legalább tíz nappal előre szükséges jelezni.)
-Interaktív feladatkönyv: 25 EUR (Legfeljebb 3 embernek ajánljuk, 4 fő esetén már két köny megvételét ajánluk) Az idegenvezetővel eltöltött idő alatt történő, az erre az alkalomra készített feladatkönyv kitöltése, különböző feladatok elvégzése, mégnagyobb figyelmet odafigyelést, és ezzel együtt nagyobb élményt nyújt

Sörtúra Prága

Sörtúra-Prága

Sörtúra Prága - Prágai sörtúra, csoportok részére

AzIdegenvezetéssel összekapcsolt sörtúra hossza csoportok esetén legalább 4 óra amely esetben az idegenvezető a csoporttal már a belvárosban találkozik. Amennyiben a csoport szeretné hogy az idegenvezető a szálláshoz menjen és onnan kezdődjön az idegenvezetés az idegenvezetésnek legalább 5 órásnak kell lenni. Csoportok esetén érdemes csak egy maximum két sörfőzdét kalkulálni, ugyanis mindken esetben a a sörfőzdékben, a nagyszámú foglalások miatt van kötelező fogyasztás.

A sörtúra ára csoportok esetén 20 EUR/óra + 2 EUR/fő. Az idegenvezetéshez idegenvezetői rendszert biztosítunk (Tour Guide System)! A sörtúra árához még hozzájön a sörkostó illetve a fogyasztás ára, amely mértéke helytől és a csoport méretétől függően változhat, de legalább 15-20 EUR/fő/sörfőzde amivel kalkulálni kell. Érdemes egy egy sörfőzde látogatást már egy vacsorával vagy ebéddel összekapcsolni. Pontos árkalkulációért, programtervezetért lepjen velünk kapcsolatba.

Sétahajózás (A sétahajózás igényét, legalább egy nappal előre szükséges jelezni.)
- 1 órás sétahajózás: 10 EUR/fő-től 
- 2 órás sétahajózás, büfé ebéddel vagy vacsorával: 25 EUR/fő-től 

Sörtúra Prága

Sörtúra Prága

Sörtúra-Prága

Sörtúra-Prága


Sörtúráink


Sörtúra Prága

Sörtúra Prágában.Elvárás és igény szerinti sörfőzdék útbaejtése, miközben azért a legfontosabb látnivalókról és nevezetsságekről sem feledkezünk meg.

SÖRTÚRA PRÁGA

Sörtúra Brno

Brnó legfontosabb sörözőit és a Starobrno sörgyárat is megtekintjük, miközben rendegetek látnivalót nevezetességet is meg tudunk tekinteni.

SÖRTÚRA BRNO

Sörtúra Pilzen

A Pilsner Urquell sörgyár és további sörrel kapcoslatos látnivalók, a földalatti labirintust, a sörmúzeumot is megtekinthetjük.

SÖRTÚRA PILZEN