Sörtúra Prágában

Magyar nyelvű sörtúra Prágában

Sörtúra
Prága


 

Prága
sör-
túra,
látni-
valók,
Prágában

Sörtúráink alkalmával, meglátogatjuk a legjobb helyi sörfőzdéket és sörözőket. Betekintést nyerhetünk a sörgyártás folyamatába, és sörkóstolóink segítségével megbizonyosodhatsz arról, a cseh sör egyedülállóan finom és a legjobbak közé tartozik. Sörkorcsolya kóstolók segítségével, nemcsak a sör szerelmeseinek lehet ez a fajta túra érdekes, de a gasztrológia kedvelőinek is. Miért tartozik a cseh sör a legfinomabb és a legminőségibb sörök közé? Csehországban a sör iránt megvan a tradíció, tisztelet, jó alapanyag és az úgynevezett bajor sörtisztasági törvénytől!

Ennek értelmében sört csak malátából, komlóból, élesztőből és vízből lehet készíteni. Ezt az alapot követik a cseh kézműves sörfőzdék és sörgyárak. Célunk, hogy az idő, amit idegenvezetőinkkel eltöltenek, szórakoztatóan tartalmas, és minden igényt kielégítő legyen. Sörtúráink az év bármely napján lehetségesek, és mivel teljesen személyre szabottak a sörtúrák, bármely korosztály számára nyugodtan ajánljuk. Gyerekes családoknak, fiataloknak, nyugdíjasoknak egészen más típusu sörtúrákat és programot ajánlunk, mint egy fiatal legénybúcsós társoságnak.

Mi helyi, magyar idegenvezetők vagyunk !

Prága, Idegenvezetés, Prágában

Idegenvezetés szívvel

Az idegenvezetést azért csináljuk, mert szeretjük csinálni. Nem ebből élünk. Az idegenvezetés mellett dolgozunk, vagy tanulunk.

Prága, Idegenvezetés, Prágában

Idegenvezetés lélekkel

Az idegenvezetés alatt apait anyait beleadunk. Nincs két egyforma idegenvezetés, minden, idegenvezetést próbálunk színessé tenni.

Milyen egy jó idegenvezető?

Az idegenvezető élő kapocs a város és a vendégek között. Olyan tudást, tapasztalatot és véleményt átadó vezető, aki személyiségéből fakadóan vonzóvá, érdekessé, izgalmassá teszi a települést, és idegenvezetésével komplex élményt szerez a vendégeknek .

Prága, Idegenvezetés, Prágában

Prágai sörtúra egyénileg utazóknak, kisebb baráti társaságoknak:

Azegyik legkedveltebb sötúránk a Sörtalpaló 4 órás prágai sörtúra
Fontos infókat kapni Prágáról, megnézni néhány fontos látnivalót és meglátogatni egy belvárosi sörfőzdét 4 óra alatt egyáltalán nem lehetetlen. Belvárosi sétára hívunk minden sör kedvelőt és mindenkit aki eddig még nem tudja, hogy az. A sörfőzde meglátogatás után, ahol kb. 1,5 órát tartózkodunk (megnézzük egy bemutatót, megkóstolunk 3 féle helyben főzött sört, és elfogyasztjuk a sörkorcsolyánkat) utunkat egy könnyed belvárosi sétával folytatjuk, hogy betekintést nyerhessünk Prága rejtelmeibe, megnézhessünk, néhány legfontosabb prágai látnivalót. Túránk végén valahol a belvárosban, Prága legfontosabb nevezetességénél a Károly hídnál vagy az Óváros téren veszünk búcsút, vagy rendelünk még egy korsó sört.

A 4 órás sörtúra ára 80 EUR + 15 EUR/fő. Az sörtúra minden tartalmaz 3 féle sörkóstolót, 1 sörkorcsolyát. 8 fő felett ingyenes Idegenvezetői rendszert biztosítunk (Tour Guide System)!

Sörszlalom 5 órás prágai sörtúra Akik egy kicsit több időt tudnak szánni idegenvezetőnkkel folytatott városnézésre és sörfőzde látogatásra azokat egy 5 órás belvárosi sétára hívjuk ami keretében a sok prágai látnivaló mellett már 2 sörfőzdét is meglátogatunk. Az első megállónk valamely belvárosi sörfőzdében lesz, ahol egy bemutató keretében megismerkedhetünk a sörfőzés folyamatával, és ahol kb. 1,5 órát tartózkodunk (megnézzük egy bemutatót, megkóstolunk 3 féle helyben főzött sört, és elfogyasztjuk a sörkorcsolyánkat). Ezután kisebb séta következik, egy kis városnézés egészen addig míg el nem érünk egy másik sörfőzdéhez ahova a sétától és a látnivalóktól kifáradva betérünk és hogy felfrissüljünk, ugyancsak megkóstoljuk a helyben főzött sör remekeket (3 X 02 dl) amit a biztonság kedvéért ismételten egy sörkorcsolyát fogyasztunk. A második sörfőzde látogatás után túránkat egy könnyed belvárosi sétával zárjuk, ugyancsak prágai látnivalókat és nevezetességeket érintve, és valahol a belvárosban a Károly hídon Óváros téren veszünk könnyes búcsút egymástól.

Az 5 órás sörtúra ára 100 EUR + 30 EUR/fő. Az sörtúra minden tartalmaz 6 féle sörkóstolót, 2 sörkorcsolyát. 8 fő felett ingyenes Idegenvezetői rendszert biztosítunk (Tour Guide System)!

Sörözön 6 órás prágai sörtúraUgyancsak ez egyik legnépszerűbb sörtúránk, aminek keretében a Prágai várból indulva, Prága legfontosabb nevezetességeit útba ejtve, a legfontosabb sörfőzdék és sörözőket érintve leereszkedünk a Vencel térig. A programban 2 sörfőzde, és 3 söröző meglátogatása van tervezve, ami 1 sörkorcsolyát, és korlátlan sörfogyasztás van tartalmaz. A tóra nagy előnye, hogy nemcsak sörözőket, sörfőzdéket, de nagyon sok prágai látnivalót nevezettséget is megtekintünk.

A 6 órás sörtúra ára 120 EUR + 45 EUR/fő. Az sörtúra tartalmaz 1 sörkorcsolyát és korlátlan sörfogyasztást. 8 fő felett ingyenes Idegenvezetői rendszert biztosítunk (Tour Guide System)!

A sörtúrához letséges a következő kiegészítő programot hozzáadni:

Sétahajózás (A sétahajózás igényét, legalább egy nappal előre szükséges jelezni.)
- 1 órás sétahajózás: 10 EUR/fő-től
- 2 órás sétahajózás, büfé ebéddel vagy vacsorával: 25 EUR/fő-től

Sörfőzde CSÜLÖK vacsora, korlátlan sörfogyasztással (A sörfőzde vacsora igényét, legalább egy nappal előre szükséges jelezni.)
-Sörfőzde CSÜLÖK vacsora ára: 32 EUR/fő

Interaktív idegenvezetés (Az interaktív idegenvezetés igényét, legalább tíz nappal előre szükséges jelezni.)
-Interaktív feladatkönyv: 25 EUR (Legfeljebb 3 embernek ajánljuk, 4 fő esetén már két köny megvételét ajánluk) Az idegenvezetővel eltöltött idő alatt történő, az erre az alkalomra készített feladatkönyv kitöltése, különböző feladatok elvégzése, mégnagyobb figyelmet odafigyelést, és ezzel együtt nagyobb élményt nyújt

Prágai sörtúra, csoportok részére

AzIdegenvezetéssel összekapcsolt sörtúra hossza csoportok esetén legalább 4 óra amely esetben az idegenvezető a csoporttal már a belvárosban találkozik. Amennyiben a csoport szeretné hogy az idegenvezető a szálláshoz menjen és onnan kezdődjön az idegenvezetés az idegenvezetésnek legalább 5 órásnak kell lenni. Csoportok esetén érdemes csak egy maximum két sörfőzdét kalkulálni, ugyanis mindken esetben a a sörfőzdékben, a nagyszámú foglalások miatt van kötelező fogyasztás.

A sörtúra ára csoportok esetén 20 EUR/óra + 2 EUR/fő. Az idegenvezetéshez idegenvezetői rendszert biztosítunk (Tour Guide System)! A sörtúra árához még hozzájön a sörkostó illetve a fogyasztás ára, amely mértéke helytől és a csoport méretétől függően változhat, de legalább 15-20 EUR/fő/sörfőzde amivel kalkulálni kell. Érdemes egy egy sörfőzde látogatást már egy vacsorával vagy ebéddel összekapcsolni. Pontos árkalkulációért, programtervezetért lepjen velünk kapcsolatba.

Sétahajózás (A sétahajózás igényét, legalább egy nappal előre szükséges jelezni.)
- 1 órás sétahajózás: 10 EUR/fő-től
- 2 órás sétahajózás, büfé ebéddel vagy vacsorával: 25 EUR/fő-től


Kapcsolat

Hianyzik a név.

Hiányzik az üzenet tárgya.

Hiányzik a telefonszámod

Hiányzik az üzeneted!

Az üzeneted siekresen elküldésre került

Sajnos az üzenetedet nem sikerült elküldeni