Brnói idegenvezetés

Brnói idegenvezetés Magyaroknak, helyi magyaroktól

Brnói idegenvezetés


idegenvezetés Prága

Idegenvezetés Brno buszos csoportok részére

Idegenvezetés Brnóban! Brno látnivalói, helyi magyar nyelevű idegenvezetőkkel!

Brnói idegenvezetés csoportok részére, remek, kiegészítő program, buszos csoportoknak, Prágába jövet, illetve Prágából hazafelé menet! A brnói idegenvezetés mellett, a progrmahoz, sörgyárlátogatás vagy akár, bevásárló központban megállva, vásárlási lehetőséggel is kapcsolható.
Brno mélységes gyökerekkel rendelkező város, amely a középkori erődök és katedrálisok, a reneszánsz és barokk stílusú épületek és modern dizájn találkozásával kápráztat el. Mi, idegenvezetők, elkötelezettek vagyunk abban, hogy Önök számára felejthetetlen élményt teremtsünk, és minden részletben megmutassuk a város gazdag történelmét és kulturális örökségét.

Az idegenvezetésünk során nem csak egy várost fedezhetnek fel, hanem egy élettel teli közösség tagjai is lehetnek. Garantáljuk, hogy nemcsak látni fogják Brnó nevezetességeit, hanem megtapasztalják a helyiek barátságos vendégszeretetét is. 

Minden egyes idegenvezetés teljesen csoportra szabott, a programhoz idegenvek nem csatlakoznak!
Az alap idegenvezetés hossza általában 3-5 órás is lehet

Amennyiben bizonytalan, és nem tudja mennyi időt szeretne idegenvezetővel tölteni, lépjen velünk kapcsolatba, szívesen adunk tanácsot, küldünk program lehetőségeket .

 

Csoportok esetén lehetőség van komplett, több napos program összeállítására. Ez esetben az idegenvezetés ára jóval kedvezőbb is lehet mint az egyszeri idegenvezetés ára. Pontos árkalkulációért lépjen velünk kapcsolatba.


Csoportok esetén, legjobban az egész vagy több napos idegenvezetés ajánlott, így az idegenvezető érkezéstől a távozásig   a csoporttal van, tud folyamatosan segíteni, pénzváltásnál felügyelni, étteremben a rendelést irányítani, vásárláskor segédkezni, tájékozódni, és visszakísérni a csoportot a szálláshoz, vagy buszhoz. Az idegenvezető akár már Brnóban csatlakozhat a csoporthoz, vagy kérsére akár Magyarországon is.

Hány fő részére?


Brnói idegenvezetés csoportok részére, egy idegenvezetővel maximum 70 fő részére. 70 fő felett érdemes a csoportot ketté osztani, és két idegenvezetőt rendelni. Brnói idegenvezetés esetén VOX tour guide rendszerrel történik.


Mikor?


Brnói idegenvezetés lehetséges az év bármely napján. Még eső, hóvihar sem akadályoz meg minket, hogy jól érezzük magunkat!   


Csoportok esetén, ünnepnapok és hosszú hétvégék esetén, tavaszi szezon (március, április, május), őszi szezon (szeptember, október) ajánlott már hónapokkal hamarabb lefoglalni az idegenvezetést!

Hány órától?


Az degenvezetés kezdődhet, reggel, napközben vagy akár este is lehetséges. Mi helyi idegenvezetők vagyunk, teljesen rugalmasak a kezdési időpontokban.


Csoportok esetén, könyebben előfordul, hogy a busz esetleg késik. Semmi gond, utazás alatt folyamatosan tarjuk a kapcsolatot.

Kiknek ajánljuk?


Brnói idegenvezetést, bármely korosztály számára nyugodtan ajánljuk. Minden program, teljesen a csoportra szabott!


Külön útvonal és program készülünk, fiataloknak, diákoknak, osztálykiránduláson résztvevőknek, nyugdíjasoknak, céges csoportoknak és utazási irodák részére.

Mennyibe kerül?


3-5 órás brnói idegenvezetés csoportok részére: 120 EUR + 3 EUR/fő

- Csoportok részére az idegenvezetéshez idegenvezetői rendszert biztosítunk (Tour Guide System)!  3 órás idegenvezetés

Bevezetés Brno rejtelmeibe. Rövid belvárosi séta, rengeteg hasznos információval, látnivalóval.
-Csoport fogadás (állomáson, pályaudvaron, recepciónál) + szállás elfoglalása + hasznos tanácsok, információk!

4 órás idegenvezetés

A legfontosabb kötelező, és rengeteg rejtett látnivaló bemutatása mellett, jut idő belépős programokra is.

5 órás idegenvezetés

A legfontosabb kötelező, és rengeteg rejtett látnivaló bemutatása mellett, jut idő belépős programokra is illetve sörgyárlátogatásra is.

Sörgyárlátogatás

- 1 órás sörgyárlátogatás: 13 EUR/fő  A Starobrno sörgyár történetét megismerve, bepillantást nyerhet a sörfőzés különböző fázisaiba, megismerheti mind a hagyományos, mind a modern technológiákat, valamint részletes információkat szerezhet arról, hogy mi szükséges a kiváló minőségű sör elkészítéséhez, és mennyire fontosak a minőségi alapanyagok. A brnói sörgyárlátogatás időtartama másfél óra, mely során a túra sörkóstolással és sörcsapolással zárul.
Brnói idegenvezetés rendelése

Hianyzik a név.

Hiányzik az üzenet tárgya.

Hiányzik a telefonszámod

Hiányzik az üzeneted!

Az üzeneted siekresen elküldésre került

Sajnos az üzenetedet nem sikerült elküldeni


Prága top látnivalói - Google térképpel, címekkel és képekkel. Belépőjegy és nyitva tartási információkkal, mellyek A legfontosabb, kötelező és rejtett prágai nevezetsségek és látnivalók, melyeket nem szabad kihagyni

Látnivalók Prágában

Helló Prága, YouTube csatornára rendszeresen teszünk fel Prága és Csehország érdekességeit, látnivalóit bemutató videókat, amellyeket mi készítünk. Látnivalók meleltt rengeteg érdekes és hasznos információt is kaphattok!      

Helló Prága YouTube

Facebook csoportunkban, megkérdezheted magad is, mely látnivalókat érdemes megnézni. Több ezer tagunk, akik már voltak Prágában csehországban szívesen szívesen segít. Nemcsak látnivalókat, de hasznos tanácsokkal is ellátnak!

Helló Prága Csoport

Prága, Látnivalók, Idegenvezetés, Sörtúra