Prágai szállások és programok csoprotoknak


Szállásfoglalás, idegenvezetés, sörgyárlátogatás, hajózás, éttermi helyfoglalás, Karlovy vary  Prágába készülő csoprtok részére, magyar nyelven!

Teljes körű Egy megbízható helyi partner, prágai és csehországi szállásfoglaláshoz és programszervezéshez.

Utazást szervezőknek, utazási irodáknak, intézményeknek, kluboknak. Prágába osztálykirándulást szervező iskoláknak, prágai zarándok csoportoknak. Cégeknek, csapatépítő, jutalom utak szervezőinek.

Legyen szó egy napos villámlátogatásról, vagy akár egy hetes egész Csehországot magába foglaló körútról.

Utazási irodáknak, utazás szervezőknek

csoport Prágába, Csehországba.

Kedves Kollégák! Szeretnétek csoportot indítani Prágába, Csehországba. Szükségetek van egy megbízható helyi kapcsolatra, aki segít kialakítani, megszervezni a programot, ismeri a szállásokat, éttermeket, sörgyárakat. Beszéli a cseh nyelvet? Több mint 10 éve van a pályán. Forduljatok hozzánk bizalommal, állandóan elérhetőek vagyunk.

Prágai szállások, szállásfoglalás: Nincs is annál rosszabb, mint amikor a fárasztó egész napos Prágába való utazás és teljes program után, a csoport megérkezik a szállásra, és egészen más várja, mint amit meghirdettek. Hosszú bejelentkezési procedúra, nem olyan a szoba, mint az interneten a szállásadó honlapján, nincs elég meleg, vagy a szoba túl meleg. Nincs internet, a szoba lelakott… Idegenvezetőként, hányszor hallani, úgyis csak aludni jövünk ide. Innentől már nagyon nehéz az utasok bizalmát visszaszerezni. Sokkal jobb azt hallani vissza, minden szuper, jó érzés, hogy törődtek velünk! Amit mi ajánlunk a szállásfoglalás és szállás közvetítése mellett: személyes kapcsolatfelvétel a szállásadóval, minden egyes foglalás esetén. Utazás előtti utas-névsor és szobaelosztás ellenőrzése, jelentősen meggyorsítva így a bejelentkezést, illetve megbeszélés szerint, személyes segítés a bejelentkezéskor, szobákban ajándékcsomagok, virágok, prospektusok elhelyezése. Esti programok szervezése: filmvetítés, beszélgetések, koncertek, zene szervezése.

Éttermi helyfoglalás: Igény és az anyagi elvárások szerint, a legjobb étterem vagy söröző kiválasztása, a legjobb menüvel ebédre és vacsorával. Tapasztalt idegenvezetőként ismerős a szituáció, amikor az idegenvezetés alatti ebédszünetben, vagy a fárasztó egész napos prágai városnézés után, 25-30 ember kérdezi hová érdemes beülni egy ebédre, vagy vacsorára és a válasz ahol van még hely. Prága belvárosában, foglalás nélkül csoportoknak szinte lehetetlen szabad helyet találni ebédre vagy vacsorára. De ezért van a Prága Club, hogy ezt is előre megszervezze.

Programszervezés, idegenvezetés, csoportkísérés: Természetesen, az a legkevesebb, hogy segítünk megszervezni a programot percről percre. Nincsenek akadályok. Szerveztünk már mindent, amit el lehet képzelni: zarándok utat, istentiszteletet, legénybúcsút, 3 napos céges kirándulást, jutalom utat, koncerteteket, esküvőt, sörtúrát, kincskeresést, jelmezes interaktív túrát szervezett már.Idegenvezetés mellett ajánljuk utazás szervezőknek, csoportkísérő szolgáltatásunkat. Egy személy, aki mindig a csoporttal van, beszél csehül, segít mindenben, pénzváltásban, eligazításban, fordításban. Stb.

 


Céges utak Prágába, HR kapcsolat

Céges utak szervezőinek, HR kapcsolat

Céges utak, csapatépítő jutalom utak, konferenciákra, kiállításokra, szakmai gyakorlatra érkezőknek segítünk, nem csak szállásfoglalásban, hanem, fordításban, kiegészítő programok szervezésében, transzfer szolgáltatásban, belépőjegyek biztosításában és minden másban. Különösen nagy segítséget tudunk nyújtani, hiszen itt vagyunk helyben, Prágában, beszéljük a helyi illetve az angol nyelvet.

Prágai szakmai rendezvények, tréningek, kalandtúrák szervezése cégeknek. Célunk, hogy Önöknek az utazással kapcsolatos szervezések programok helyett csak az utazásra és a kollégákkal eltöltött időre kelljen figyelniük, a munka mellett egy külföldi út jó szórakozás is, különleges élmény illetve a munkatársi csoportok összekovácsolására is alkalmas. Természetesen csak akkor, ha minden tökéletese megszervezett, amiben a Prága Club nagy segítséget tud nyújtani.

Prágai szállások, szállásfoglalás: Minden cégnek más és más igénye van, szállással kapcsolatban egy esetleges prágai üzleti út, vagy céges kirándulás megszervezésekor. Egy HR-es sem akarna a managementnek, vagy munkatársaknak egy az elvárások alatti szállást foglalni. Segítünk kiválasztani a pénzügyi keret alapján a legideálisabb ajánlatot. Foglalás lehetséges irodánkon, vagy akár közvetlenül a szállásadón keresztül. A mi feladatunk, hogy felügyeljük, hogy minden az esetleges elvárások szerint történjen.

Amit ajánlunk a szállásfoglalás és szállás közvetítése mellett: személyes kapcsolatfelvétel a szállásadóval, minden egyes foglalás esetén. Utazás előtti utas névsor és szobaelosztás ellenőrzése, jelentősen meggyorsítva így a bejelentkezést, illetve megbeszélés szerint, személyes segítés a bejelentkezéskor, szobákban ajándékcsomagok, virágok, prospektusok elhelyezése.

Éttermi helyfoglalás: Igény és az anyagi elvárások szerint, a legoptimálisabb étterem vagy söröző kiválasztása, a legjobb menüvel ebédre és vacsorával. Legyen az üzleti ebéd, vacsora, vagy cégek alkalmazottainak közös ebédje, vacsorája, fontos, hogy mindenki elégedetten gondoljon vissza ezekre a programokra is. 12 eltöltött év multinacionális irodában, lehetőséget adott kipróbálni, Prága legnevesebb, legsikeresebb éttermeit. Kérje tanácsunkat, hova kellene foglalni, hova szeretne menni.

Programszervezés, idegenvezetés, csoportkísérés: Segítünk megszervezni a programot percről- percre. Legyen az üzleti út, vagy céges kirándulás. Nincsenek akadályok. Szerveztünk már mindent, amit el lehet képzelni: zarándok utat, istentiszteletet, legénybúcsút, 3 napos céges kirándulást, jutalom utat, koncerteteket, esküvőt, sörtúrát, kincskeresést, jelmezes interaktív túrát…Idegenvezetés mellett ajánljuk utazás szervezőknek, csoportkísérő szolgáltatásunkat. Egy személy, aki mindig a csoporttal van, beszél csehül, segít mindenben, pénzváltásban, eligazításban, fordításban. Stb.


Osztálykirándulás Prágába, egyetemistáknak, tanároknak

Prágai osztálykirándulás! Egyetemistáknak, kollégiumi sörtúrák szervezése

Prágai osztálykirándulás nem megvalósíthatatlan. Életre szóló élmény. Megismerni egy másik ország kultúráját és mindamellett felfedezni magyar történelem nyomait. Testvériskolai kapcsolatok felvétele, kapcsolatok ápolása, diákcsere program megszervezése. Egyetemistáknak, kollégiumi sörtúrák szervezése, tanároknak tantestületi kirándulás szervezése. Szállások akár nagyon olcsón, kollégiumi szobákban.

 

Miért érdemes a prágai és csehországi szállásfoglalás és programszervezést ránk bízni?

-Különleges kedvezmények, visszatérő csoportok és utazási irodák, utazás szervezők részére

-Folyamatos kapcsolattartás, magyar nyelven

-Éttermi helyfoglalás, sörkostoló szervezése

-Programszervezés, idegenvezetés

-Esti programszervezés, filmvetítés, fakultatív esti belvárosi séta, kissebb sörúra

Utazászservezők részére

Szükségetek van egy megbízható helyi kapcsolatra, aki segít kialakítani, megszervezni a programot, ismeri a szállásokat, éttermeket, sörgyárakat. Beszéli a cseh nyelvet? Több mint 10 éve van a pályán. Forduljatok hozzánk bizalommal, állandóan elérhetőek vagyunk.

További információ

Prágai csapatépítés cégeknek

Céges utak, csapatépítő utak, konferenciákra, szakmai gyakorlatra érkezőknek segítünk, nem csak szállásfoglalásban, hanem, fordításban, kiegészítő programok szervezésében, transzfer szolgáltatásban, belépőjegyek biztosításában és minden másban.

További információ

Iskolai kirándulás Prágába

Prágai osztálykirándulás ma már nem megvalósíthatatlan. Középiskoláknak, egyetemistáknak, kollégiumi sörtúrák szervezése, tanároknak tantestületi kirándulás szervezése. Szállások akár nagyon olcsón, kollégiumi szobákban.

További információ

Magyar elérhetőség

 • Telefon:
  (+420)-777-84-75-56
 • Email:
  info@pragaclub.hu
 • Levelezési cím:
  Černomořská 2,
 • 101 00 Praha 10
  Csehország