Osztálykirándulás Prágában. Utazást szervező középiskolásoknak,  egyetemistáknak, tanári karoknak.


Kedvezményes programok, diákoknak, tanároknak!

Középiskolai diákok! Legyen az osztály a legvagányabb az iskolában és szervezzetek osztálykirándulást Prágába!

Tanárok! Megérdemeltek egy prágai utat!

Egyetemisták, főiskolások! Amikor a vizsgaidőszaknak vége, gyertek lazítani Prágába!

Idegen ország, különleges emberek, telis-tele meglepetésekkel minden nap, minden perc. Egy olyan felejthetetlen néhány napot garantálunk, amire még évek múlva is emlékezni fogtok. Spanyol, olasz, német, lengyel, szlovák iskolák egyetemek már évek óta szerveznek osztálykirándulást Prágába, magyar középiskolák, egyetemek, főiskolák csak most kezdik felfedezni Prága szépségét, kulturális és történelmi gazdagságát.

Miért jó, ha együttműködünk?

-Mi egy prágai székhelyű iroda vagyunk már 2005 óta, kiterjedt kapcsolatokkal, helyismerettel rendelkezünk.

-Komplett szolgálatatásainknak köszönhetően, nektek csak az utazást kell megoldanotok.

-Szolgáltatásainkat nemcsak Prágban, de vidéki városokban: Cesky Krumlov, Karlovy Vary, Pilsen, Brno, Kutna hora is nyújtunk.

-Hagyjátoka  munkát, a szervezést ránk, nemcsak pénzt, de időt és energiát is megspóroltok.

Szolgáltatásaink utazást szervező középiskolásoknak, egyetemistáknak, tanári karoknak.:

 

Szállásfoglalás: Személyes magyar nyelvű segítés, és térkép az utasoknak a bejelentkezéskor, minden csoportos foglalás esetén!

Tisztában vagyunk az igényekkel, és, ha kell akár a legolcsóbb kollégiumi, vagy hostel szállások foglalásában is segítünk. Legyen az igény több akár 15-20-ágyas szoba a diákoknak és egyágyas szoba a kísérő tanároknak, mi megkeresük a legjobban hozzátok való szállást.

Minden csoportos szállásfoglalás esetén, garantáljuk a folyamatos kapcsolattartást a szállásadóval. Létszámkorrigálást, utazás előtti utas-névsor és szobaelosztás ellenőrzése, amivel jelentősen meggyorsíthatjuk a szállodai bejelentkezést. Megérkezéskor, személyes magyar nyelvű segítésnyújtást biztosítunk, és ingyenes térképpel tanácsokkal látjuk el a csoport tagjait.

 

Programszervezés, idegenvezetés, csoportkísérés:

-Programszervezés: Az velünk együttműködő irodák, utazásszervezők, már tudják, mennyire alaposan, közösen egyeztetve szervezzük egy-egy csoport programját, percről percre, lépésről lépésre kialakítva azt. Ez igaz egy osztálykirándulásra csoportokra is. Az elvárásotok szerint, szervezzük meg az utatokat

-Idegenvezetés: Elsődleges célunk, hogy egy osztálykirándulás alatt az idegenvezetés, ne egyfajta kötelező program legyen, hanem egy vidám, energetikus program, ahol mindenki jól érzi magát. Idegenvezetőink, fiatalosak, lendületesek és ezért elfogadhatóak bármely típusú idegenvezetés részére. Legyen klasszikus idegenvezetés interaktív idegenvezetés vagy sörtúra, garantáltan nem okozunk csalódást!

Csoportok részére idegenvezetést csakis vezeték nélküli TOUR GUIDE készülékkel végezzük, így is emelve idegenvezetői szolgáltatásunk minőségét.

Amennyiben, szeretnétek, csoportos utazást szervezni, szükséged van egy helyi kapcsolatra, lépj velünk kapcsolatba, írjál nekünk és mi hamarosan felhívunk telefonon, hogy a részleteket megbeszéljük.

 

 

 

Neved:

Email címed:

Telefon számod:


Szeretnéd, hogy felvegyük veled a kapcsolatot telefonon:

Igen:
Nem:

Message


Utazászservezők részére

Szükségetek van egy megbízható helyi kapcsolatra, aki segít kialakítani, megszervezni a programot, ismeri a szállásokat, éttermeket, sörgyárakat. Beszéli a cseh nyelvet? Több mint 10 éve van a pályán. Forduljatok hozzánk bizalommal, állandóan elérhetőek vagyunk.

További információ

Prágai csapatépítés cégeknek

Céges utak, csapatépítő utak, konferenciákra, szakmai gyakorlatra érkezőknek segítünk, nem csak szállásfoglalásban, hanem, fordításban, kiegészítő programok szervezésében, transzfer szolgáltatásban, belépőjegyek biztosításában és minden másban.

További információ

Iskolai kirándulás Prágába

Prágai osztálykirándulás ma már nem megvalósíthatatlan. Középiskoláknak, egyetemistáknak, kollégiumi sörtúrák szervezése, tanároknak tantestületi kirándulás szervezése. Szállások akár nagyon olcsón, kollégiumi szobákban.

További információ

Magyar elérhetőség

 • Telefon:
  (+420)-777-84-75-56
 • Email:
  info@pragaclub.hu
 • Levelezési cím:
  Černomořská 2,
 • 101 00 Praha 10
  Csehország