Partnerprogram, Prágába, Csehországba utazást szervezőknek, utazási irodáknak


Egy megbízható, helyi kapcsolat, aki minden munkát elvégez.

Célunk, hogy munkánkat olyan hozzáállással, lendülettel és nem utolsó sorban alapossággal végezzük, hogy kapcsolatunk, minden utazási irodával, vagy csoportos utazást szervező magánszeméllyel tartós legyen, munkakapcsolatunk ne csak egy útra szóljon, hanem évekre.

Miért jó, ha együttműködünk?

-Mi egy prágai székhelyű iroda vagyunk már 2005 óta, kiterjedt kapcsolatokkal, helyismerettel rendelkezünk.

-Komplett szolgálatatásainknak köszönhetően, nektek csak az induláshoz szükséges elegendő számú utast kell összegyűjteni, a többi már a mi dolgunk.

-Szolgáltatásainkat nemcsak Prágban, de vidéki városokban: Cesky Krumlov, Karlovy Vary, Pilsen, Brno, Kutna hora is nyújtunk.

-Amennyiben, együtt dolgozunk, nemcsak pénzt, de időt és energiát is megspóroltok.

 

Szolgáltatásaink csoportok részére:

 

Szállásfoglalás: Személyes magyar nyelvű segítés, és térkép az utasoknak a bejelentkezéskor, minden csoportos foglalás esetén!

Nincs is annál rosszabb, mint amikor a fárasztó egész napos  utazás és kimerítő program után, a csoport megérkezik a szállásra, és egészen más várja, mint amit a szállás weboldalán meghirdettek.

-Hosszú bejelentkezési procedúra

-Nem olyan a szoba, mint az interneten a szállásadó honlapján

-A szoba túl meleg vagy nincs felfűtve és túl hideg

-Nincs internet, a szoba lelakott

Profi idegenvezetőként utazás szervezőként, hányszor hallani, úgyis csak aludni jövünk ide, pedig nem igaz. Az igényes, tiszta szállás, ugyan úgy hozzátartozik egy sikeresen megszervezett úthoz, mint egy kényelmes autóbusz, egy jóízű vacsora, bőséges reggeli. Mennyivel jobb azt hallani vissza az utasoktól ''Minden szuper, jó érzés, hogy törődtek velünk! ''

Amit mi ajánlunk a szállásfoglalás és szállás közvetítése mellett:

-Személyes kapcsolatfelvétel a szállásadóval, minden egyes foglalás esetén.

-Utazás előtti utas-névsor és szobaelosztás ellenőrzése, jelentősen meggyorsítva így a bejelentkezést.

-Személyes magyar nyelvű segítés a bejelentkezéskor


Programszervezés, idegenvezetés, csoportkísérés:

Programszervezés: Az velünk együttműködő irodák, utazásszervezők, már tudják, mennyire alaposan, közösen egyeztetve megszervezzük egy-egy csoport programját percről percre. Az elvárások szerint, szerveztünk mári: zarándok utat, istentiszteletet, legénybúcsút, 3 napos céges kirándulást, jutalom utat, koncerteteket, esküvőt, sörtúrát, kincskeresést, jelmezes interaktív túrát szervezett már.

Idegenvezetés: Minden idegenvezetőnk elsődleges célja, hogy a csoport tagjai elégedettek legyenek. Idegenvezetőink, fiatalosak, lendületesek és ezért elfogadhatóak bármely korosztály számára, legyen az nyugdíjas, diák vagy vegye turista csoport. Csoportok részére idegenvezetést csakis vezeték nélküli TOUR GUIDE készülékkel végezzük, így is emelve idegenvezetői szolgáltatásunk minőségét.

 

Amennyiben, szeretnél, csoportos utazást szervezni, szükséged van egy helyi kapcsolatra, lépj velünk kapcsolatba, írjál nekünk és mi hamarosan felhívunk telefonon, hogy a részleteket megbeszéljük.

Utazás szervező neve:

Email címed:

Telefon számod:


Szeretnéd, hogy felvegyük veled a kapcsolatot telefonon:

Igen:
Nem:

Üzenet


Utazászservezők részére

Szükségetek van egy megbízható helyi kapcsolatra, aki segít kialakítani, megszervezni a programot, ismeri a szállásokat, éttermeket, sörgyárakat. Beszéli a cseh nyelvet? Több mint 10 éve van a pályán. Forduljatok hozzánk bizalommal, állandóan elérhetőek vagyunk.

További információ

Prágai csapatépítés cégeknek

Céges utak, csapatépítő utak, konferenciákra, szakmai gyakorlatra érkezőknek segítünk, nem csak szállásfoglalásban, hanem, fordításban, kiegészítő programok szervezésében, transzfer szolgáltatásban, belépőjegyek biztosításában és minden másban.

További információ

Iskolai kirándulás Prágába

Prágai osztálykirándulás ma már nem megvalósíthatatlan. Középiskoláknak, egyetemistáknak, kollégiumi sörtúrák szervezése, tanároknak tantestületi kirándulás szervezése. Szállások akár nagyon olcsón, kollégiumi szobákban.

További információ

Magyar elérhetőség

 • Telefon:
  (+420)-777-84-75-56
 • Email:
  info@pragaclub.hu
 • Levelezési cím:
  Černomořská 2,
 • 101 00 Praha 10
  Csehország