Hasznos utazási információk, tanácsok Prágába és Csehországba érkezőknek

Hasznos utazási információk

Prágába és Csehországba érkezőkne

Prágai szállások minden árkategóriában

Prágai szállás

Online prágai szállásfoglalás, minden árkategóriában, egyénileg utazóknak. Mi a Booking.com-ot használjuk, mert, már több mint 3500 online online foglalható prágai szállás található, melyek között nap mint nap változnak az aktuálisan akciós ajánlatok. És ami nagyon fontos, szinte teljesen magyar nyelven. Viszont online foglalást Booking.com csakis egyénileg utazóknak ajánljuk úgy maximum 15 fő esetén. Tapasztalatunk, hogy 15 fő felett, már tudunk kedvezményesebb ajánlatot nyújtani mint az online lehetőség, és a foglalás is könnyebb. Nagyobb csoportok esetén 40-50 fő és a felett, meg semmi estre sem ajánlunk az online foglalást. Ez esetben is forduljatok hozzánk bizalommal, nem csak a szállás foglalásban segítünk, de a csoport programjának kialakításában és lebonyolításában is. A Booking.com alapvetően óriási segítség lehet szálláskeresésedkor egyénileg utazóknak, egyrészt sokkal könnyebb feltérképezni a meglátogatni Prága szálláshelyeit, másrészt szuperül összehasonlíthatod a zsállásokat a valódi vendégértékelések alapján.


Utazási tanácsok csehországba utazók részére

Utazási tanácsok csehországba utazók részére Autóval, busszal, vonattal vagy akár repülővel érkezők részére, utazási tanácsok.


Látnivalók, nevezetességek Prágában és Csehországban

Látnivalók, nevezetességek Prágában és Csehországban. Látnivalók Prága mellett a legfontosabb vidéki városokban. Brno, Cesky Krulov, Pilzen vagy Karlovy Vary.


Prágai szállások

Prágai szállások. Könnyen online foglalhatót prágai szállások egyénileg utazóknak a legfontosabb látnivalók nevezetességek szomszédságában. Csoportok részére kedvező prágai szállásajánlatok.


Csehországi szállások

Csehországi szállások . Könnyen online foglalható csehországi szállások egyénileg utazóknak a leglátogatottabb vidéki látnivalók nevezetességek közeláben. Csoportok részére kedvező csehországi szállásajánlatok.


Térképek, prospektusok, látnivalók

Ingynesen letölthető térképek, prospektusok látnivalókról nevezetességekről, melyek segítséget, ötleteket nyújthatnak utazás előtt, illetve csehországi tartózkodás alatt