Bemutatkozás


Egy megbízható prágai kapcsolat!

Prágai székhelyű utazási iroda: Prága Club, Cestovni Agentura Albert Erényi 2005-ben, többek között azzal a célkitűzéssel jött létre a Prága Club, hogy minőségi idegenvezetést és szállást biztosítsunk, Prágába és Csehországba látogató magyar vendégek részére. Szolgáltatásainkat ajánljuk: Prágába egyénileg utazók és csoportok részére .Természetesen, szívesen együttműködünk és segítünk utazást szervezőknek, utazási irodáknak, intézményeknek, kluboknak. Prágába osztálykirándulást szervező iskoláknak, prágai zarándok csoportoknak, cégegeknek, csapatépítő, jutalom utak szervezőinek. Utazási irodánk egyéni igények alapján szervezünk prágai városnézéseket, programokat és kirándulásokat, és mindemellett a legjobb prágai magyar idegenvezetőkkel várjuk a Prágába látogatókat, és ami fontos, megfizethető áron. Amit ajánlunk:Egyéni igények alapján szervezett prágai privát városnézések. A megrendelő kérésének megfelelően összeállított csehországi, prágai kirándulások és programok idegen nyelvek széles választékában, városnéző sétahajózás a Moldva folyón, hajós programok. Személyszállítás, buszkölcsönzés városnéző programokhoz, kirándulásokhoz, transzferekhez belföldre és külföldre egyaránt Konferenciák, szakmai rendezvények kísérő programjainak szervezése Szállásfoglalás Idegenvezető és tolmácsszolgáltatás

Miért érdemes prágai szállásfoglaláshoz és idegenvezetéshez a Prága Clubbot választani?

-10 éves szállásközvetítői tapasztalattal a legjobb prágai szállásokat választottuk ki Önöknek.

-Hiteles leírás a szállás minőségéről, elhelyezkedéséről!

-Teljes mértékben magyar ügyintézés!

-A szobafoglalás egyszerű, gyors, biztonságos.

-A szállásfoglaláshoz nincs szükség bankkártyára! -Foglalás visszaigazolása 24 órán belül.

-Velünk időt és telefonköltséget takarít meg.

-Kedvezményes Prágai idegenvezetés

 

Utazászservezők részére

Szükségetek van egy megbízható helyi kapcsolatra, aki segít kialakítani, megszervezni a programot, ismeri a szállásokat, éttermeket, sörgyárakat. Beszéli a cseh nyelvet? Több mint 10 éve van a pályán. Forduljatok hozzánk bizalommal, állandóan elérhetőek vagyunk.

További információ

Prágai csapatépítés cégeknek

Céges utak, csapatépítő utak, konferenciákra, szakmai gyakorlatra érkezőknek segítünk, nem csak szállásfoglalásban, hanem, fordításban, kiegészítő programok szervezésében, transzfer szolgáltatásban, belépőjegyek biztosításában és minden másban.

További információ

Iskolai kirándulás Prágába

Prágai osztálykirándulás ma már nem megvalósíthatatlan. Középiskoláknak, egyetemistáknak, kollégiumi sörtúrák szervezése, tanároknak tantestületi kirándulás szervezése. Szállások akár nagyon olcsón, kollégiumi szobákban.

További információ

Magyar elérhetőség

 • Telefon:
  (+420)-777-84-75-56
 • Email:
  info@pragaclub.hu
 • Levelezési cím:
  Černomořská 2,
 • 101 00 Praha 10
  Csehország