Sörtúra Brnóban

Magyar nyelvű sörtúra Brnóban

Sörgyárlátogatás
Prágában és Csehországban


 

Prága
sör-
túra,
látni-
valók,
Prágában

Sörtúráink alkalmával, meglátogatjuk a legjobb helyi sörfőzdéket és sörözőket. Betekintést nyerhetünk a sörgyártás folyamatába, és sörkóstolóink segítségével megbizonyosodhatsz arról, a cseh sör egyedülállóan finom és a legjobbak közé tartozik. Sörkorcsolya kóstolók segítségével, nemcsak a sör szerelmeseinek lehet ez a fajta túra érdekes, de a gasztrológia kedvelőinek is. Miért tartozik a cseh sör a legfinomabbak és a legminőségibb sörök közé? Csehországban a sör irént megvan a tradíció, tisztelet, jó alapanyag és az úgynevezett bajor sörtisztasági törvénytől!

Ennek értelmében sört csak malátából, komlóból, élesztőből és vízből lehet készíteni. Ezt az alapot követik a cseh kézműves sörfőzdék és sörgyárak.Célunk, hogy az idő, amit idegenvezetőinkkel eltöltenek, szórakoztatóan tartalmas, és minden igényt kielégítő legyen. Sörtúráink az év bármely napján lehetségesek, és mivel teljesen személyre szabottak a sörtúrák, bármely korosztály számára nyugodtan ajánljuk. Gyerekes családoknak, fiataloknak, nyugdíjasoknak egészen más típusu sörtúrákat és programot ajánlunk, mint egy fiatal legénybúcsós társoságnak.

Mi helyi, magyar idegenvezetők vagyunk !

Prága, Idegenvezetés, Prágában

Idegenvezetés szívvel

Az idegenvezetést azért csináljuk, mert szeretjük csinálni. Nem ebből élünk. Az idegenvezetés mellett dolgozunk, vagy tanulunk.

Prága, Idegenvezetés, Prágában

Idegenvezetés lélekkel

Az idegenvezetés alatt apait anyait beleadunk. Nincs két egyforma idegenvezetés, minden, idegenvezetést próbálunk színessé tenni.

Milyen egy jó idegenvezető?

Az idegenvezető élő kapocs a város és a vendégek között. Olyan tudást, tapasztalatot és véleményt átadó vezető, aki személyiségéből fakadóan vonzóvá, érdekessé, izgalmassá teszi a települést, és idegenvezetésével komplex élményt szerez a vendégeknek .

Prága, Idegenvezetés, Prágában

Sörtúra Brnóban egyénileg utazóknak, kisebb baráti társaságoknak:

Azegyetlen, mindenki számára elérhető brnói sötúránk a Sörtalpaló 5 órás brnói sörtúra A sörtúra alatt Brno legfontosabb látnivalói és nevezetességei mellett, meglátogatunk egy brnói sörfőzdét vagy sörgyárat illetve egy sörkóstolón is részt veszünk. A sörtúra alatt a részvevők megismerkednek a sörgyártás folyamatával, bepillantást nyernek a sörfőzés és palackozás rejtélyeibe.

Az 5 órás sörtúra ára 100 EUR + 30 EUR/fő . Az ár tartalmaz belépőket, 4 féle sörkóstolót és egy sörkorcsolyát.

Brnói sörtúra, csoportok részére

Azeredeti Kozel sörgyárlátogatás, Velké Popovice Akarja tudni miért különböző a Magyarországon gyártott Kozel sör mint az eredeti cseh Kozel? Magyarországon is ismert világos és barna sör Velké Popovicéből ered, bár fontos kiemelni, hogy ami Kozelt Magyarországon lehet kapni, merőben különböző, ízű és minőségű mint az eredeti Kozel sör, amelyet itt gyártanak már több mint 140 éve. Prágától mintegy 20 kilométerre található Kozel sörgyár megközelítése autóval a legegyszerűbb, de tömegközlekedéssel sem lehetetlen megközelíteni. Egy 1,5 órás bemutatón belül, megismerkedhetünk a a sörgyár történetével, a sörfőzés folyamataival. A sörgyár pincéjében illetve éttermében megkóstolhatjuk a legfinomabb helyben készített söröket. A palackozóüzemben pedig megnézhetjük, hogyan is kerül az üvegekbe, hordókba a Kozel sör.

•Kozel sörgyár egyénileg utazóknak 1-10 fő részére: 160 EUR + 5 EUR/fő •Kozel sörgyár csoportoknak 11- 25 fő részére: 120 EUR + 7 EUR/fő •Kozel sörgyár csoportoknak 26- 40 fő részére: 140 EUR + 7 EUR/fő •Kozel sörgyár csoportoknak 41- 80 fő részére: 160 EUR + 7 EUR/fő

Kapcsolat

Hianyzik a név.

Hiányzik az üzenet tárgya.

Hiányzik a telefonszámod

Hiányzik az üzeneted!

Az üzeneted siekresen elküldésre került

Sajnos az üzenetedet nem sikerült elküldeni