Sörtúra

Sörtúrák Csehországban Magyaroknak, helyi magyaroktól

Van két dolog, amit a legtöbben imádnak! A sör és az utazás, nem igaz? Nos, miért ne ötvöznénk a kettőt egy csodálatos sörtúrában Prágában, Brnóban vagy Pilzenben? Útközben megállunk a legjobb helyi sörfőzdékben és sörgyárakban, hogy megtudjuk, mi teszi a cseh sört világszerte olyan népszerűvé. Egy személyre szabott bemutatón keresztül megismerkedhettek a sörgyártás folyamatával, és kóstolhatjátok az egyedülállóan finom cseh sört, amely a világ legjobbjai közé tartozik. De nem csak a sör szerelmeseinek lesz érdekes ez a program. Az olajban érlelt sajtok, az ecetes pácolt virsli és a sült kolbász is megállíthatatlanul vonzóak lesznek az ételek kedvelőinek. És ami a legjobb, hogy mindezeket az ínycsiklandozó sörkorcsolyákat a sörkóstolók mellett fogyaszthatjuk el. Azonban nem csak a sörivás a sörtúra része. A legfontosabb óta eső látnivalók mellett, amennyiben van mód rá, meglátogatunk egy nevezetes sörgyárat is, és bepillantást nyerünk a palackozó üzembe is.

Idegenvezető, csak az lehet jó, aki az adott országban él, beszéli a helyi nyelvet!

És a legjobb az egészben? A végén természetesen ismét sörkóstolásra kerül sor! Az igazi élmény azonban nem teljes, ha nincs közös ebéd vagy vacsora a sörgyár helyi éttermében. Szóval, csatlakozzatok hozzánk, és élvezzétek velünk a sör és utazás kalandját Prágában, Brnóban vagy Pilzenben! És ami a legjobb, hogy mindezeket az ínycsiklandozó sörkorcsolyákat a sörkóstolók mellett fogyaszthatjuk el. Azonban nem csak a sörivás a sörtúra része. A legfontosabb óta eső látnivalók mellett, amennyiben van mód rá, meglátogatunk egy nevezetes sörgyárat is, és bepillantást nyerünk a palackozó üzembe is. És a legjobb az egészben? A végén természetesen ismét sörkóstolásra kerül sor! Az igazi élmény azonban nem teljes, ha nincs közös ebéd vagy vacsora a sörgyár helyi éttermében. Szóval, csatlakozzatok hozzánk, és élvezzétek velünk a sör és utazás kalandját Prágában, Brnóban vagy Pilzenben!

Sörtúra Prágában

Van két dolog, amit a legtöbben imádnak! A sör és az utazás! Nem igaz? Nos, miért ne ötvöznénk a kettőt egy csodálatos sörtúrában Prágában ? Útközben megállunk a legjobb helyi sörfőzdékben és sörgyárakban, hogy megtudjuk, mi teszi a cseh sört világszerte olyan népszerűvé. Egy személyre szabott bemutatón keresztül megismerkedhettek a sörgyártás folyamatával, és kóstolhatjátok az egyedülállóan finom cseh sört, amely a világ legjobbjai közé tartozik. De nem csak a sör szerelmeseinek lesz érdekes ez a program. Az olajban érlelt sajtok, az ecetes pácolt virsli és a sült kolbász is megállíthatatlanul vonzóak lesznek az ételek kedvelőinek. És ami a legjobb, hogy mindezeket az ínycsiklandozó sörkorcsolyákat a sörkóstolók mellett fogyaszthatjuk el. Azonban nem csak a sörivás a sörtúra része. A legfontosabb óta eső látnivalók mellett, amennyiben van mód rá, meglátogatunk egy nevezetes sörgyárat is, és bepillantást nyerünk a palackozó üzembe is.


látnivalók, idegenvezetés, Prága, Csehország,

Sörtúra Prága

Egyénileg utazók és csoportok részére egyaránt! Egy kis városnézés, prágai látnivaló, és egy kis sörözés! A legjobb sörözők és sörfőzdék meglátogatása a legfontosabb látnivalók, nevezetességek mellett. Garantált jókedv!

Sörtúra Prága

Sörgyárlátogatás

A legjobb sörgyárak magyar nyelvű vezetéssel, csoportok részére! KOZEL, PILSNER URQUELL vagy KRUSOVICE. Sörkostolóval, ebéddel, félnapos, városnézéssel, látnivalókkal, egész napos program keretében!

Sörgyárlátogatás

Sörcsapoló iskola

Az idegenvezetés, látnivalók, nevezetességek megtekintése mellett, remek kiegészítő program, egyénileg utazóknak és csoportoknak egyaránt. Rengeteg információ a sörről, amit akár saját mahadnak is csapolhatsz.

Sörcsapoló iskola

Prága top látnivalói - Google térképpel, címekkel és képekkel. Belépőjegy és nyitva tartási információkkal, mellyek A legfontosabb, kötelező és rejtett prágai nevezetsségek és látnivalók, melyeket nem szabad kihagyni

Látnivalók Prágában

Helló Prága, YouTube csatornára rendszeresen teszünk fel Prága és Csehország érdekességeit, látnivalóit bemutató videókat, amellyeket mi készítünk. Látnivalók meleltt rengeteg érdekes és hasznos információt is kaphattok!      

Helló Prága YouTube

Facebook csoportunkban, megkérdezheted magad is, mely látnivalókat érdemes megnézni. Több ezer tagunk, akik már voltak Prágában csehországban szívesen szívesen segít. Nemcsak látnivalókat, de hasznos tanácsokkal is ellátnak!

Helló Prága Csoport

Kapcsolat

Hianyzik a név.

Hiányzik az üzenet tárgya.

Hiányzik a telefonszámod

Hiányzik az üzeneted!

Az üzeneted siekresen elküldésre került

Sajnos az üzenetedet nem sikerült elküldeni


Prága, Látnivalók, Idegenvezetés, Sörtúra