Sörtúra

Sörtúrák Prágában és Csehországban

Sörtúra 


Prága
Brno
Cesky Krumlov
Pilzen
Karlovy Vary

Sörtúráink alkalmával, meglátogatjuk a legjobb helyi sörfőzdéket és sörgyárakat Prágában, Brnóban vagy Pilzenben, de természetesen kicsi időt is szentelünk, hogy a legfontosabb útba eső látnivalókat nevezetességeket is megnézzük. Egy bemutató keretében, betekintést lehet nyerni a sörgyártás folyamatába, és sörkóstolóink segítségével meg lehet bizonyosodni arról, hogy a cseh sör egyedülállóan finom és a világ legjobbjai közé tartozik. A sörkóstolók mellett, sörkorcsolyát is kóstolunk, így nemcsak a sör szerelmeseinek

lehet a program érdekes, de a gasztrológia kedvelőinek is. Az olajban érlelt sajtok az ecetes pácolt virsli vagy sült kolbász elengedhetetlen része egy sörtúrának! Sörgyárlátogatásaink során, megismerkedünk egy egy nevezetes sörgyár (KOZEL, STAROBRNO, PILSNER URQUELL, KRSOVICE) működésével, benézhetünk a palackozó üzembe, és persze a végén sört is kóstolunk. A sörfőzde látogatáshoz minden esteben közös ebédet, vagy vacsorát is lehet szervezni, a sörgyár helyi éttermében.

Sörtúra Prágában és Csehországban

Sörtúráink

Sörtúra Prága

Sörtúra Prágában.Elvárás és igény szerinti sörfőzdék útbaejtése, miközben azért a legfontosabb látnivalókról és nevezetsságekről sem feledkezünk meg.

SÖRTÚRA PRÁGA

Sörtúra Brno

Brnó legfontosabb sörözőit és a Starobrno sörgyárat is megtekintjük, miközben rendegetek látnivalót nevezetességet is meg tudunk tekinteni.

SÖRTÚRA BRNO

Sörtúra Pilzen

A Pilsner Urquell sörgyár és további sörrel kapcoslatos látnivalók, a földalatti labirintust, a sörmúzeumot is megtekinthetjük.

SÖRTÚRA PILZEN