Egésznapos prágai idegenvezetés


Legkedveltebb egész napos prágai idegenvezetések

Egésznapos prágai idegenvezetés

Az egésznapos prágai idegenvezetés, legkedveltebb formája a két Útvonal 1. (Vencel tér – Óváros – Károly-híd) és Útvonal 2. (Prágai Vár – Károly-híd – Óváros) összekapcsolása. Kellemes egész napos kikapcsolódás. Időtartalom: kb. 8-9 óra. Mindenkinek és minden korosztálynak ajánljuk. Előre leegyeztetjük a programot, pontos útvonalat, ebédet, esetleges hajókirándulást is beiktathatunk. Idegenvezetésünk során a sok információnak és történelmi áttekintésnek köszönhetően az elkövetkezendő napokban, biztosan más szemmel fog Prága macskaköves utcáin sétálni.

Egésznapos idegenvezetést, főleg családoknak, baráti tarsaségoknak ajánljuk, de természetesen egyénileg utazók is igénybe vehetik.

Az egész napos idegenvezetés, bátran összekapcsolható egy sörgyár látogatással, vagy egy esti sörtúrával, sörfőzde látogatással is, de ugyancsak összekapcsolható vidéki városokba való utazással, így például Karlovy Varyba, Pilzenbe, Kutna Horába vagy akár Karlstejbe. Ez esetben, kisebb felárral kell számolni.

Az egész napos prágai idegenvezetés díja: 100 EUR / 7-8 óra

 

Prágai idegenvezetés rendelése itt: Kapcsolat

Kik vagyunk mi?

Prágai Magyarok. 2005-ben, többek között azzal a célkitűzéssel, jött létre a Prága Club, hogy minőségi idegenvezetést és szállást biztosítsunk, Prágába és Csehországba látogató Magyar vendégek részére.

További információ

Under Prague Tour

Amit csak a helyiek tudnak megmutatni. Alternatív idegenvezetés Prágában. Hova járnak a helyiek?  Bolhapiac, Kis Vietnam, Grow Shop, Herna, Cabaret…

További információ

Privat Prague Guide

Accomodation and privet tours. You do not have to do the sightseeing in a big organized groups and obey tight schedules. Your wishes and interests will shape the tour!

Read More In English

Magyar elérhetőség

 • Telefon:
  (+420)-777-84-75-56
 • Email:
  info@pragaclub.hu
 • Levelezési cím:
  Černomořská 2,
 • 101 00 Praha 10
  Csehország