Félnapos prágai idegenvezetés


Legkedveltebb félnapos idegenvezetések Prágában

Félnapos prágai idegenvezetés Útvonal 1.

Útvonal 1. Bevezetés Prága rejtelmeibe (Vencel tér- Óváros- Károly-híd) Időtartalom: kb. 4-5 óra. Ezt az útvonalat mindenkinek és minden korosztálynak ajánljuk, de igazán azok kedvelik, akik most járnak először Prágában, vagy voltak már, de az több évvel ezelőtt történt. A túrát érdemes az érkezés napjára vagy másnapjára időzíteni, hogy a hallott hasznos információkkal, történelmi és építészeti ismeretekkel gazdagodva, otthonosabban érezze magát Prágában. Kényelmesebb tempóban, kicsit kacskaringózva, megmutatva a rejtett látnivalókat is, lejutunk a Vencel tértől a Károly-hídig, utunkat kiegészítve az Ungelt-el és a Zsidónegyeddel.

Útvonal 2. Prágai vár, (Prágai Vár– Károly-híd – Óváros) Időtartalom: kb. 4 óra. Mindenkinek és minden korosztálynak ajánljuk. Olyan információkat, történeket, mondákat, hiedelmeket ismerhetnek meg, amiket nem olvashattak az útikönyvekben. Az előző útvonalakhoz képest,az a változás hogy most a Prágai várban találkozunk, ahol megtekintjük a legfontosabb látnivalókat, többek között a prágai Szent Vitus-székesegyházat, Szent György-bazilikát és az Aranyutcácskát. Innen lassan lejutunk a Kisoldalig és a Károly-hídig, amin átkelve az Óváros térre érünk. Az útvonalak természetesen, nem fixek, kérésre változtatható, érdeklődési terület, illetve kondíció szerint.

Az idegnvezetéshez nem csatlakoznak idegenek, az idegenvezetés csak Önöknek, ismerőseiknek vagy családtagjaiknak szól, ezért bármikor lehet pihenni, WC-re menni, kisebb vásárlást megejteni, Vencel téren kolbászt enni, vagy sörözni.

Az egész napos idegenvezetés, bátran összekapcsolható egy sörgyár látogatással, vagy egy esti sörtúrával, sörfőzde látogatással is

Félnapos prágai idegenvezetés 60 EUR / 4-5 óra Útvonal

Prágai idegenvezetés rendelése itt: Kapcsolat

 


Félnapos prágai idegenvezetés Útvonal 2.

Útvonal 2. Prágai vár, (Prágai Vár– Károly-híd – Óváros) Időtartalom: kb. 4 óra. Mindenkinek és minden korosztálynak ajánljuk. Olyan információkat, történeket, mondákat, hiedelmeket ismerhetnek meg, amiket nem olvashattak az útikönyvekben. Az előző útvonalakhoz képest, az a változás hogy most a Prágai várban találkozunk, ahol megtekintjük a legfontosabb látnivalókat, többek között a prágai Szent Vitus-székesegyházat, Szent György-bazilikát és az Aranyutcácskát. Innen lassan lejutunk a Kisoldalig és a Károly-hídig, amin átkelve az Óváros térre érünk. Az útvonalak természetesen, nem fixek, kérésre változtatható, érdeklődési terület, illetve kondíció szerint.

Az egész napos idegenvezetés, bátran összekapcsolható egy sörgyár látogatással, vagy egy esti sörtúrával, sörfőzde látogatással is

Félnapos prágai idegenvezetés 60 EUR / 4-5 óra Útvonal

Prágai idegenvezetés rendelése itt: Kapcsolat

 

 

Kik vagyunk mi?

Prágai Magyarok. 2005-ben, többek között azzal a célkitűzéssel, jött létre a Prága Club, hogy minőségi idegenvezetést és szállást biztosítsunk, Prágába és Csehországba látogató Magyar vendégek részére.

További információ

Under Prague Tour

Amit csak a helyiek tudnak megmutatni. Alternatív idegenvezetés Prágában. Hova járnak a helyiek?  Bolhapiac, Kis Vietnam, Grow Shop, Herna, Cabaret…

További információ

Privat Prague Guide

Accomodation and privet tours. You do not have to do the sightseeing in a big organized groups and obey tight schedules. Your wishes and interests will shape the tour!

Read More In English

Magyar elérhetőség

 • Telefon:
  (+420)-777-84-75-56
 • Email:
  info@pragaclub.hu
 • Levelezési cím:
  Černomořská 2,
 • 101 00 Praha 10
  Csehország