Esti prágai idegenvezetés


Esti idegenvezetés, sötétedés után. Gasztrotúra, esti sörkóstolóval!

A kivilágított esti Prága gyönyörű. Másmilyennek fogja látni Prágát, mint nappal a turisták között. Prágai Vár vagy Vencel tér, Óváros tér, esti idegenvezetését, sötétedés után kezdjük.. Kérjen privát prágai idegenvezetést, és mi körbevezetjük, este a Prágai vár üres udvarán és a körülvevő kis utcáin. Velünk betekintést nyerhet a misztikus középkorba, és közben információt kap a jelenkori Csehországról, Prágáról. Egy egészen különleges élmény, különleges légkör. Cseppenjen vissza az igazi középkorba, amit napközben a turistákkal túlzsúfolt várban már nem tehet meg. A legelképzelhetetlenebb, de valós történetek, Prága középkori és jelenkori történelméből. Korosztálytól és igénytől függő útvonalak. Kérésre, asztalfoglalás, vacsora, a Prágai Vár esti idegenvezetés elkezdése előtt, illetve, sörözés az esti idegenvezetés befejezése után. Nappal megnézte az Óvárost, és nem volt energiája már felmenni a várba? Kérjen asztalfoglalást, Prága valamely, megbízható belvárosi sörözőjében, éttermében, majd a vacsora befejeztével, újra kipihenve, feltöltődve, induljunk neki az esti városnézésnek. A prágai, esti idegenvezetés 3, 4 vagy 7 órás. Minden korosztálynak ajánljuk.

Legkedveltebb esti idegenvezetések Prágában

Megérkezés, rövid séta majd sörözés vacsora

Megérkezés után, rövid pihenő, zuhany, és máris, felkerekedünk megismerni a várost. Megismerkedünk a legfontosabb látnivalókkal, próbálunk eligazodni az Óváros szűk kis utcáin, megnézzük a Károly hidat s majd egy előre, megegyezés szerint lefoglalt sörözőben, megismerkedünk a a cseh sörök fajtáival. Ezután az idegenvezető, segít az ételek rendelésében, majd magára hagyja a csoportot. Az esti séta és sörkostolás kb 3 órát tart .

Az esti prágai idegenvezetés 60 EUR / 3 óra Útvonal

Prágai idegenvezetés rendelése itt: Kapcsolat

 


Sétánk során több söröző felkeresése, sörök megóstolása

Megérkezés napjára, vagy az első napra ajánlunk. Városnéző sétánk sorén, több kihagyhatatlan sörözőt is útba ejtünk, ahol megismerkedünk a sörök fajtáival, megkóstoljuk a söröket, megismerjük a különbségeket. Csakis sörkedvelőknek, és tapasztalt sörivóknak ajánljuk.

Az esti prágai idegenvezetés 60 EUR / 3 óra Útvonal

Prágai idegenvezetés rendelése itt: Kapcsolat

 

 


Esti idegenvezetés, sötétedés után. A nem belvárosi sörözők bemutatása, igény szerint.

Rövid belvárosi séta után, elhagyjuk a belvárost, és azokat a helyeket járjuk be, ahová jóformán csakis a helyiek járnak. Nagy előnye a vezetésnek, hogy az útvonal igény szerint van összeállítva, a legjobb, dohányfüstös talponállóktól a legjobb külvárosi sörfőzdékig, bármi lehetséges.

Az esti prágai idegenvezetés 60 EUR / 3 óra Útvonal

Prágai idegenvezetés rendelése itt: Kapcsolat

 

 

 

Kik vagyunk mi?

Prágai Magyarok. 2005-ben, többek között azzal a célkitűzéssel, jött létre a Prága Club, hogy minőségi idegenvezetést és szállást biztosítsunk, Prágába és Csehországba látogató Magyar vendégek részére.

További információ

Under Prague Tour

Amit csak a helyiek tudnak megmutatni. Alternatív idegenvezetés Prágában. Hova járnak a helyiek?  Bolhapiac, Kis Vietnam, Grow Shop, Herna, Cabaret…

További információ

Privat Prague Guide

Accomodation and privet tours. You do not have to do the sightseeing in a big organized groups and obey tight schedules. Your wishes and interests will shape the tour!

Read More In English

Magyar elérhetőség

 • Telefon:
  (+420)-777-84-75-56
 • Email:
  info@pragaclub.hu
 • Levelezési cím:
  Černomořská 2,
 • 101 00 Praha 10
  Csehország