Prágai szállás, idegenvezetés

Szállásfoglalás, idegenvezetés magyar vendégek és csoportok részére.

Rejtett látnivalók Prágában: A Fekete Madonna Háza

Minden ami a legfontosabb látnivalók mellett található!


Minden ami a legfontosabb látnivalók mellett található! Fekete madonna

Miért kihagyhatatlan látnivaló a Fekete Madonna Háza?

Josef Gočár (1880–1945) a cseh kubizmus egyik atyja, aki a Celetna utcai Fekete Madonna apartmanház tervezésével (1911-12), megalapozta a kubista építészet történelmi gyökereit, azt a formanyelvet, amely a barokkból építkezik. Az ugyancsak cseh, Pavel Janák mellett ő a rondokubizmus másik megteremtője. Az épületben található, az egyetlen kubista stílusban berendezett történelmi kávéház Prágában és a világon. A Fekete Madonna ház első emeletén található kávézót 2005-ben újították fel, de az eredeti berendezést a lámpaernyőktől a ruhafogasig egytől egyig meghagyták. Mikor belépünk az épületbe, ne felejtsünk el,  a lépcsőházban feltekinteni az égre! A képen látható különleges, egyedülálló látvány fogad.

 

Visszajáró, Prága kedvelőknek ajánljuk, akik már nem a  legfontosabb nevezetességeket akarják megnézni, hanem olyan érdekességeket, amik könnyen megközelíthetőek, különlegesek, érdekesek.

És, hogy hol található, ez a világon egyedülálló épület. Egészen a belvárosban, a prágai Óváros tér mellett, a Celetná utca 34-ben.

 

 

 

 

Több rejtett látnivalóról szeretne tudni Prágában? Kérjen privát idegenvezetést!

 

Városnézés Prágában, fiatalos, alkalmazkodó idegenvezetőkkel, magyar nyelven! Idegenvezetés Prágában, már nem azt jelenti, hogy beállunk egy 30 fős csoport mellé, akik mindannyian idegenek nekünk, és követjük az idegenvezetőt, esetleg felülünk egy városnéző buszra, elsuhanunk a látnivalók mellett, és csak fülhallgatón keresztül hallgatjuk az előre rögzített szöveget. Ez nem lenne jó, mert mindannyian mások vagyunk, mindenkit, egy picit más érdekel, 10 éves tapasztalatunk alapján többféle programot és útvonalat ajánlunk, hogy biztosan elégedettek legyenek a szolgáltatásainkkal. Természetesen minden, Prága Club által szervezett privát idegenvezetésekor, a velünk kapcsolatban álló idegenvezetők mindegyike fiatal, barátságos és nagyon jól felkészült. Minden korosztályigényeinek kielégítő és olyan, aki sok éve él Prágában, ismeri a várost, a helyi nyelvet. A legjobb idegenvezetők, vezetik csoportjainkat. Talpraesett, felkészült, rugalmas, fiatalos, és alkalmazkodó képes. Nincs esernyő, amit követni kell, mi együtt megyünk megnézni a látnivalókat. További információk az idegenvezetésről

Kik vagyunk mi?

Prágai Magyarok. 2005-ben, többek között azzal a célkitűzéssel, jött létre a Prága Club, hogy minőségi idegenvezetést és szállást biztosítsunk, Prágába és Csehországba látogató Magyar vendégek részére.

További információ

Under Prague Tour

Amit csak a helyiek tudnak megmutatni. Alternatív idegenvezetés Prágában. Hova járnak a 18 éven felüliek?  Bolhapiac, Kis Vietnam, Grow Shop, Herna, Cabaret…

További információ

Privat Prague Guide

Accomodation and privet tours. You do not have to do the sightseeing in a big organized groups and obey tight schedules. Your wishes and interests will shape the tour!

Read More In English

Magyar elérhetőség

 • Telefon:
  (+420)-777-84-75-56
 • Email:
  info@pragaclub.hu
 • Levelezési cím:
  Černomořská 2,
 • 101 00 Praha 10
  Csehország