Prágai szállás, idegenvezetés

Szállásfoglalás, idegenvezetés magyar vendégek és csoportok részére.

Rejtett látnivalók Prágában: A JZP piac

Minden ami a legfontosabb látnivalók mellett található!


Minden ami a legfontosabb látnivalók mellett található!

Miért kihagyhatatlan látnivaló a prágai JZP piac?

Kicsi, drága piac…de a miénk! Mondhatnák a prágaiak. Ugyanis Prága nem bővelkedik a piacokkal, habár az utóbbi 5 évben 3-4 új piac is megnyílt. Ebből az egyik leghangulatosabb a Jiří z Poděbrad téren levő termelői piac. Még, ha nem is veszünk semmit, érdemes, főleg jó időben, 10-12 óra felé ellátogatni ide. Egy héten háromszor, szerdán, pénteken és szombaton van nyitva. Ha szerencsénk van, utcazenészek is csatlakoznak, amit a piacon árólt sörrel, borra, vagy kávéval a kézben élvezhetünk. Közvetlenül a lenyűgöző, TV torony lábánál, a különleges és egyedülálló Jézus Szíve templom mellett, ha süt a nap, kitűnő a hangulat. Mellesleg-e két látnivalót is érdemes megnézni. A piac mellett, pékségek, kávézók, éttermek, sörözők, olaszos borozók, ugyancsak várják az ide látogatókat. Legyenek önök is egy néhány pillanatra Prágaiak, ezen a turista mentes helyen. Piac rajongóknak a Naplavka piacot is ajánljuk.

 

Visszajáró, Prága kedvelőknek ajánljuk, akik már nem a  legfontosabb nevezetességeket akarják megnézni, hanem olyan érdekességeket, amik könnyen megközelíthetőek, különlegesek, érdekesek.

Hogyan jutunk ide el? Igazán könnyen, és gyorsan! Metróval vagy a 11-es villamossal a Jiří z Poděbrad megálló. Innen meg már nem is lehet eltéveszteni, nem is kell keresni.

 

 

 

 

Több rejtett látnivalóról szeretne tudni Prágában? Kérjen privát idegenvezetést!

 

Városnézés Prágában, fiatalos, alkalmazkodó idegenvezetőkkel, magyar nyelven! Idegenvezetés Prágában, már nem azt jelenti, hogy beállunk egy 30 fős csoport mellé, akik mindannyian idegenek nekünk, és követjük az idegenvezetőt, esetleg felülünk egy városnéző buszra, elsuhanunk a látnivalók mellett, és csak fülhallgatón keresztül hallgatjuk az előre rögzített szöveget. Ez nem lenne jó, mert mindannyian mások vagyunk, mindenkit, egy picit más érdekel, 10 éves tapasztalatunk alapján többféle programot és útvonalat ajánlunk, hogy biztosan elégedettek legyenek a szolgáltatásainkkal. Természetesen minden, Prága Club által szervezett privát idegenvezetésekor, a velünk kapcsolatban álló idegenvezetők mindegyike fiatal, barátságos és nagyon jól felkészült. Minden korosztályigényeinek kielégítő és olyan, aki sok éve él Prágában, ismeri a várost, a helyi nyelvet. A legjobb idegenvezetők, vezetik csoportjainkat. Talpraesett, felkészült, rugalmas, fiatalos, és alkalmazkodó képes. Nincs esernyő, amit követni kell, mi együtt megyünk megnézni a látnivalókat. További információk az idegenvezetésről

Kik vagyunk mi?

Prágai Magyarok. 2005-ben, többek között azzal a célkitűzéssel, jött létre a Prága Club, hogy minőségi idegenvezetést és szállást biztosítsunk, Prágába és Csehországba látogató Magyar vendégek részére.

További információ

Under Prague Tour

Amit csak a helyiek tudnak megmutatni. Alternatív idegenvezetés Prágában. Hova járnak a 18 éven felüliek?  Bolhapiac, Kis Vietnam, Grow Shop, Herna, Cabaret…

További információ

Privat Prague Guide

Accomodation and privet tours. You do not have to do the sightseeing in a big organized groups and obey tight schedules. Your wishes and interests will shape the tour!

Read More In English

Magyar elérhetőség

 • Telefon:
  (+420)-777-84-75-56
 • Email:
  info@pragaclub.hu
 • Levelezési cím:
  Černomořská 2,
 • 101 00 Praha 10
  Csehország